kayıt

süper lig 2017-2018 ilhan cavcav sezonu

  1. 1
    Beşiktaş'ın şampiyon olamayacağını düşündüğüm sezon. Bir Galatasaraylı olarak söylüyorum gol kralı gomis olacak. Iki sağlam bek ve bir defansif orta saha oyuncusu ile ciddi bir fark yaratacak takım olur.

    He geri kalan takımlar için fenerbahçe Aykut hoca ile ciddi bir fark yaratacak ligde bu kuşkusuz hatta şampiyonluğun en büyük adayı diyebilirim.

    Onun dışında Başakşehir zaten kemik kadro ile devam ediyor. Abdullah Avcı nokta transferler yaptı. Lige yine damga vuracaklar.

    Gelelim Beşiktaş'a, sağlam bir stoper transferi ve forvet ile Avrupa ve ligde yoluna emin adımlarla Devam edecek. Bu sene Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan çıkamazsa kimse bana Beşiktaş efsane takım demesin amk. Lig için yine söylüyorum şampiyon olamayacak takimdir. En çok merak ettiğim topçu gökhan töre. Bakalım ne olacak ama etkisi olur bu adamın.

    Kısacası ligde güzel bir ortam oluşacak. rekabet tam anlamıyla Kora kor şekilde olacak. Benim bu sene sürpriz beklediğim takım Bursaspor ve Trabzonspor olacak fix beklenti ama geçen sezon Trabzon'un son haftalarda gösterdiği forma yakın olacak.