kayıt

kadınlara ayrı vagon anketi

  1. 13
    rezilliktir.

    kadınlar hamileyken sokağa çıkmasın
    tecavüze uğrayan kadın doğursun bebeğin ne suçu var o ölceğine annesi ölsün
    (ensar vakfı olayı için) bi kereden bişi olmaz
    kadınlar tecavüzcüleri ile evlenmeli

    unutmayın ki bu ülkede ayni işi yapan bir kadın erkekten daha az maaş alıyor. pembe taksiler pembe otobüsler ayrı vagonlar.

    hayır küçük tatlı hastalıklı dostlarım işler öyle yürümüyor. bu kadınları pembeye boyama işi bizi düşündüklerinden değil.
    kadını gündelik hayattan kopartıp atmak için.

    elin adamıyla et ete gitmekten keyif almıyorum ve ne diyorum biliyo musun "beyfendi biraz kayar mısınız" o adam benim göğüslerimin kalçamın bacaklarımın var olduğunu bilicek görücek ve beni taciz etmeyecek kadınları düşünüyorlarsa her yare kamera koysunlar tacize hapis cezası getirsinler. sigara yaptıkları kamu spotlarından bir tane de tacize tecavüze karşı yapsınlar.

    ve bu duruma hayır diyen erkekler de en az kadınlar gibi insan haklarını düşünüyor kadınların izole edilmesine karşı duruyordur.

    kafeslerde seyahat etmek istiyorsanız kendinize bir sahip bulun. sizin hastalıklı düşünceleriniz faturasını biz vermeyeceğiz.

    ve şu vagonlar izmire veya ankaraya gelirse bir gün dahi binmeyeceğim. kadınım sokaktayım ve bana dokunulmaması için hayattan koparılmayı acizmişim gibi ayrılmayı reddediyorum.