kayıt

For honor

  1. 2
    Ubisoft bu sefer yapmış lan. Dövüş sistemi efsane olmuş. Karakterlerin hareketleri akıcı ve tam yerinde. Ne kadar koltuğunu da rahat rahat oturup kolla oynarsanız da sizi oyunun içine sokup "o" hissiyatı veriyo -karakter yorulmaya başladığında ekranın grileşmesi, dövüş sırasında zirhlarinin çıkan parçacık ve kıvılcımlar, savunurken veya canınız azaldığında karakterin ve ortamın strese girmesi şu an aklıma gelenler-, Gta 5 ve outlast'te alabilmiştim bu duyguyu aynı dolgunlukta.

    Oyunda 3 faction var; Knight, viking ve samuray. Siz bunlardan herhangi birini seçseniz de istediğiniz karakterle oynayabiliyosunuz. Seçtiğiniz faction'ın kazandığı maçlara göre platformlar arası dünya haritasında ilerleme oluyo. Her sezon da sıfırlanıyo bu harita. Haritanın sadece kesişme noktalarında savaşlar dönüyo ve o bölgedeki haritalar da oynayabiliyosunuz. Savaşların durumuna göre de oyun haritasında ilerleme oluyo.

    Betada her oyun modu için(dominion, brawl, duel) farklı bölümleri olmak üzere 3 ana map var.
    Dominion: milyonların da olduğu capture the point modu. 3 bölge var orta bölgede Rakip takımın minionlarini öldürüp sizin minionlarınızın ele geçirmesini sağlıyosunuz. Diğer iki bölge de yanlardan bulunuyor ve birisi bir takımın baseine diğerinden daha yakın diğerine göre. buraya sadece herolar gelebiliyo. Aldıktan sonra can doldurmak için kullanabiliyorsunuz.
    Duel: teke tek online ya da botla kapışıp yeni heronuzu deneyeyip pratik yapabileceğiniz bir Mod.
    Brawl: 2 vs 2 duel. Maçı rakiplerinden birini öldüren takımın genellikle aldığı Mod. Fakat takım arkadaşınız kendi rakibinin canının yeterince azalttıysa ve rakibin size koşusunu görüp zamanında tepki verirseniz ikisini birden indirebilme ihtimaliniz var. Ki yapması aşırı zevkli bi şey.

    Para verilip alınabilecek hiç bişey yok şu an. Training sonrası 2000 coin alıyorsunuz ve para kasmak için uğraşma iza gerek yok. Botlarla değil de tamamen Multiplayer oynayın yeter. Her hero 500 coin zaten. Oyun parasını asıl ekipman almak için harciycaksiniz.

    Silah için 3, zırh için 4 veya 5 ekipman var. Ekipmanları, savaş sonrası gelen veya kutulardan çıka ama kullanımıycağınız ekipmanları yok ederek demir kazanıp üstüne coinlerinizden çok küçük bir miktar ekleyerek upgradeliyebiliyosunuz.

    Oyun içindeki performansınıza göre de önceden karakterinize belirlediğiniz "feat" lerinizi kullanabiliyorsunuz. Normalde skill denen bu featler pasif bir etki; firlatilabilecek ok, hançer, bomba; bombardıman; alan veya bireysel etkiler.

    Xbox one grafikleri piyasadaki oyunlara, Ubisoft tan örnek vermek gerekirse Assassins creedin son iki oyunununa göre gayet üstün.

    Bağlantı sorunları dışında bugı yok oyunun, iki kere karşılaştığım execution sırasında kılıcın tam yerine oturmaması hariç. 7 saatlik sürede de göz yumulabilir.

    Edit: tam sürümünde oyuna eklenecek içeriklere, göre almaya karar verebilirsiniz. Şu anki haliyle bi kaç aydan fazla goturmuycek bir oyun. Son oyunlarla kıyaslamak için: Battlefield 1'ı çıktığı gibi gidip alıp hala daha oynuyosanız hiç düşünmeyin uplay üzerinden hemen alın veya sevgililer gününde teknoloji markete gidin. %50 indirmekten bile almadım bf1'i şahsen.