kayıt

volkan demirel

  1. 10
    türk sporuna verilen en büyük zararlardan birisi yıllardır kulübü ve kendisinin başının altından çıkmaktadır. sahaya gelince mahalle dayısı kesilen bu spor bilinci terbiyesi taşımayan insan evladı; en çok gazladığı gelişmemiş kişilerin nabzına şerbet vererek, şövalye ayağında dururken futbolu bıraktığında ki çok uzamaz umarım, kimi gazlayıp kendini yüceltecek taraftar bulacak beklemekteyim.
    asıl bilinçli, çoluğu çocuğu olan hiçbir fenerbahçe taraftarı bu kişiyi çocuğuna örnek göstermez. hatta yaptığı akıl zeka ve mantık içermeyen açıklamalarını görünce, sen buna benzeme evlat yarın.. bunun gibi dönem yalakaları asla iz bırakmaz hatta ilk unutulanlardır denmeli. o derece rahatsız ve kültürsüz biridir. spora yakışmıyor kimse kusura bakmasın. kendi oyuncumuz da olsa aa ııı cıkk lafımı sakınmam galatasaray'lı olmamla alakası yok. milli takıma da zerre yakışmayan boş biri işte, hey ki rüştü reçber efendiliği.

    çocukların olduğu yerlerden uzak tutulması tavsiye olunur. o derece berbat karaktere sahip kıronun biridir.


    -kendisine benzeyenlerin savunmasına şaşırmadığım kişi. çok var sizden, yoksa şu kişi mafya babası gibi dolanamazdı ortalıkta. söylediklerimin hepsi gerçek, tarih yakın, kafası değişik kendine saygısı olmayanların adamıdır. sevmeyen yığınla fenerbahçe'li arkadaşım var umutluyum.

    mesele takım falan değil anlasanıza, biraz efendilik biraz bu hepimize lazım.