kayıt

metal müzik

  1. 10
    dünyanın en kaliteli müziğidir, klasik müzik ile birlikte.

    ayrıca bana komik insanları da gösteren müziktir. yok satanist müziğidir yok islam düşmanlığı yaparlar.

    yahu bir defa sen satanizmi bilmiyorsun arkadaşım. hem satanizmden bahsediyorsun hem islamdan.

    satanizm daha muhammed'in portakaldan evrilmesinden önce hristiyanlık karşıtı olarak doğmuş bir inanıştır. sanıldığının aksine kedi kesme falan bu işin karikatürize edilmesidir. tıpkı corpse paint gibi. hristiyanlık karşıtı olan bir inanışın özellikle de islamı karalaması düşünülemez. hee tanrıyı eleştiriyor dersen bunu da islamla bağdaştırırsan saçmaladığını söylerim ama dahasını eklemem.

    ne diyordum he satanist müziği.. hristiyanlık döneminde ortaya çıkmış bir inanış ile şurada geçmişi topu topu 30-40 yıl olan bir müziği bir görmek acizliğin daniskasından öteye geçemez.

    grupların içinde satanizm inanışını benimseyen yok mudur ? elbette vardır. ama bu, heavy metal satanist işidir temeline oturtamaz. örneğin slayer, bilmeyenler için kısa bir giriş trash metal'in mucitlerindendir, kiliseyi lanetlemek, şeytan, ölüm temalı yazdığı sayısız eserleri olmasına karşın; tom araya, grubun solisti, kendisinin katolik olduğu defalarca söylemiştir.

    ayrıca metal müziğin çıkış noktası konuşulmaya cesaret edilemeyenleri söylemektir; siyasettir, savaştır, katliamlardır, dinlerdir,cinselliktir, ölümdür, şeytandır.. bunlar olacak elbette. zaten aşk sevgi üzerine konuşanlar var hem de çok. ama hayatımızda tabu yapılanları dillendirmek yürek ister.

    neyse bağlıyayım artıkın, metal müzik = satanizm diye birşey yoktur. bunlar bağzı faiz lobisinin uydurmasıdır. hee söylemeden edemiyeceğim, her satanist bir metalci değildir he. öyle bir gerzekliğe de inanmayın.