kayıt

saatlerin 1 saat geri alınması

  1. 8
    Diğer adıyla "yaz saati uygulamasının bitmesi" ya da "kış saati uygulaması"

    Öncelikle bu başlıktaki entryleri okuyun. Herkes nefret ediyormuş. seven birilerini bulmanız çok zor. sonra ekşi sözlükte ''kış saati uygulaması'' başlığına gidin. istisnasız herkes ağlıyor. akşam hava bu kadar erken kararır mı? sabah güneş ne kadar erken doğuyor, ne kadar gereksiz vs.

    lan şu uygulamadan herkes rahatsız imiş. adamlar bunu kaldırdı. bir anda herkes bu herifler salak, çok bok biliyorlar, bilim adamıymış peeh filan diye bilgisayar başında göbeğini kaşıya kaşıya yorum yapıyor. bu neyden geliyor biliyor musunuz? her bi sikimden şikayet eden insan tipinden geliyor. toplumumuzun kanayan yarası. bi de bunun yanında ''her bi siki en çok ben bilirim'' hastalığı da eklenince, herkesi gömmek hakları oluyor. bizim topluma ne yaparsan yap yaranamazsın. yarın bir gün eski uygulamaya dönünce de ''akşam çok erken kararıyor yeaa niye geri çektiler ki? bir şey yapıyorsunuz arkasında durun abi'' filan diyecek aynı tipler.

    son olarak bence akşam 4:30 gibi havanın kararmasına göre bu daha iyidir. 4 5 gün sonra en uzun gece yaşanıcak zaten. bitiyor merak etmeyin.