kayıt

skyler white

  1. 37
    orospudur.
  2. 38
    ülkede kadına bakışı gözler önüne seren çarpıcı karakter.

    hiçbir şeyi uzatmayacağım, sadece şu çarpıcı geliyor bana:

    dizide akla gelecek her türlü pislik yapıldı, zaten kendisi meth pişirmek üzerine kurulu. kadın aldatıyor diye dizinin en kötü karakterine dönüştü.

    www.exkutupsozluk.com/...

    sorun sizde beyler.
  3. 39
    orospudur. o değil de sözlükte hiçbir başlıkta bu kadar "orospu" kelimesi geçmiyordur herhalde. dizi karakteri olduğunu bilmeyen biri şu başlığa gelip girdileri okusa "ne oluyor lan? kim bu? ne orospuluk yapmış bu kadar?" deyip afallar.
  4. 40
    Üzerine fazla gidilen ablamızdır. Hakkı yeniyor.
  5. 41
    walter white'a göre zemzemle yıkanmış karakter.

    -- spoiler --

    bu orospuysa walter ne diye sorduruyor insana. hayır, o kadar çok kötülendi ki diziyi izlerken "acaba ne şerefsizlik yapacak bu kadın?" havasında izledim. yaptığı tek şey kocasını aldatmak oldu. durduk yere de değil hem. kaçabilecek bir yer aradığından yani... parayı verme nedeni de yine kendisini ve walt'ı kurtarmaktı. bu mu kötülük? finale kadar bekleyeceğim. ekstra bir kötülük yapmazsa "ee bu kadar abarttıkları bu muymuş?" diyeceğim.

    -- spoiler --

  6. 42
    skyler'ı koruma ve yüceltme derneği başkanı olarak kendisine orospu diyenleri walter'a yönlendirmek istiyorum.

    bu kadın naptı ya size? dengesiz ergen özürlü oğluna bakıyor, kleptomani sistırının dertlerini çekiyor, bebesine bakıyor, kanserli kocasının triplerine de katlanıyor. iş hayatını terk etmiş sırf ailesi için. ki skyler evde oturacak tipte biri değil. çok fedakarlık yapmış.

    ama walter naptı? iyileşmesine rağmen itliğe hergeleliğe devam etti. ailesinin ve yakınlarının hayatını mahvetti. karısına bir sürü yalan söyledi.

    şimdi burada durup düşününce kim burada kötü kişi? skyler mı walter mı? bence o junkie kız kötüydü ama skyler kötü değil.