kayıt

skyler white

  1. 59
    aşırı şımarık ve evliliğine sadık olamayan bir orospudur.
  2. 58
    Natonun, varsova paktinin, lgbti'nin, sagcilarin, solcularin, asteistlerin, deistlerin, alevilerin, beyazlarin, zencilerin, jedilerin, sithlerin, kuzeylilerin, gondorlularin, mordorlularin kisacasi butun alemlerdeki herkesin birlestigi tek bir nokta varsa da sudur;

    Skyler white orospudur!
  3. 57
    Üzerine fazla gidilen ablamızdır. Hakkı yeniyor.
  4. 56
    evinin hanımıdır. hakkında zamanında benim de yazıp çizdiklerim gençlik ürünü şeylerdir. kendisi hakkında olumlu şeyler düşünüyorum. skyler, i am not danger, i am candy, eat me.
  5. 55
    kendisine güvenmeyen bir kocanın esiri olan kadındır.
    yıllarca orospu olarak nitelendirilse ve bazen o sıfata layık hareketler sergilese de kendini kaybeden walter white'a iyi dayanmıştır.
    iki parayı gördü diye "i am the danger" diyen herifle napacaktı başka?
  6. 54
    Şerefsiz pezeveynkin önde gideni. Tokatlamak istediğim karakter.
  7. 53
    Kaderin Kaşları cümlesiyle güldürmüştür.

    söylediği kişi

    edit: imla
  8. 52
    skyler'ı koruma ve yüceltme derneği başkanı olarak kendisine orospu diyenleri walter'a yönlendirmek istiyorum.

    bu kadın naptı ya size? dengesiz ergen özürlü oğluna bakıyor, kleptomani sistırının dertlerini çekiyor, bebesine bakıyor, kanserli kocasının triplerine de katlanıyor. iş hayatını terk etmiş sırf ailesi için. ki skyler evde oturacak tipte biri değil. çok fedakarlık yapmış.

    ama walter naptı? iyileşmesine rağmen itliğe hergeleliğe devam etti. ailesinin ve yakınlarının hayatını mahvetti. karısına bir sürü yalan söyledi.

    şimdi burada durup düşününce kim burada kötü kişi? skyler mı walter mı? bence o junkie kız kötüydü ama skyler kötü değil.
  9. 51
    Stoya ehehe...
  10. 50
    Kara para aklama ustası.
  11. 49
    orospu.
  12. 48
    (bkz: Orol orol orospu)
  13. 47
    Adi birisidir.
    Seks işçisi diyolar hakkında ^^
  14. 46
    Gavur işi eyşan.
  15. 45
    w.w. reyiz senin yüzünden gavat oldu aq orospusu. sırf size para bırakabilmek için torbacı oldu hayatını riske attı, sende gittin elaleme verdin. siktiğimi orospusu.
  16. 44
    anasını, bacısını, bacısının kocasını, sakat oğlunu, oğlunun arkadaşını, yedi ceddini siktiğimin orospusu. bak aklıma geldi gece gece. senin ben amını ırzını sikeyim amına koyduğumun çıkık çeneli çakma sarışını. göz rengini sikeyim senin. o oğlunun da, o bacının da amına koyayım. hepiniz köpeksiniz amcıklar. ww'nin taşşağını yiyin amını siktiklerim sizi. bak gece gece sinirlendim ya. orul orul orospu çocukları. püh size.
  17. 43
    orul orul orospudur.
  18. 42
    #705173

    orospu.
    rospu.
    ospu.
    spu.
    pu.
    u.
    • :(((( ne kadar da imla kurallarına uyan bir bayANASDFGHFJG
  19. 41
    yine ismini gördüm sinirlendim karaktersiz kadın.
    -- spoiler --
    net orospu
    -- spoiler --
  20. 40
    walter white'a göre zemzemle yıkanmış karakter.

    -- spoiler --

    bu orospuysa walter ne diye sorduruyor insana. hayır, o kadar çok kötülendi ki diziyi izlerken "acaba ne şerefsizlik yapacak bu kadın?" havasında izledim. yaptığı tek şey kocasını aldatmak oldu. durduk yere de değil hem. kaçabilecek bir yer aradığından yani... parayı verme nedeni de yine kendisini ve walt'ı kurtarmaktı. bu mu kötülük? finale kadar bekleyeceğim. ekstra bir kötülük yapmazsa "ee bu kadar abarttıkları bu muymuş?" diyeceğim.

    -- spoiler --

  21. 39
    ülkede kadına bakışı gözler önüne seren çarpıcı karakter.

    hiçbir şeyi uzatmayacağım, sadece şu çarpıcı geliyor bana:

    dizide akla gelecek her türlü pislik yapıldı, zaten kendisi meth pişirmek üzerine kurulu. kadın aldatıyor diye dizinin en kötü karakterine dönüştü.

    www.exkutupsozluk.com/...

    sorun sizde beyler.
  22. 38
    sayesinde breaking bad izlemeyi 4.sezonda bıraktığım karakter.

    midem kaldırmadı böyle bir orospuyu izlemeyi.
  23. 37
    orospudur.
  24. 36
    o kadar da orospu değil bence
  25. 35
    kafamdaki tüm kaltak tanımlarını silip süpürüp, baştan yaratmamı sağlamış üst düzey master kaltaktır. (bkz: ı fucked ted)

    kendisi, baştan itibaren, evde duruma göre yarı dominant yarı pasif konumda işleri kendisinin yürütmesi gerektiğini düşünen ve yapan, fazlaca dominant, kasıntı ve şırfıntı bir karakterdir. işleri didiklemeyi seven, dışardan nasıl göründüğü umursamayan, hamileyken (bkz: sebep ne olursa olsun) sigara içip içindeki hayata zehir yollayan, zor zamanlarında kocasını anlamak istemeyip tamamen reddetmeyi seçen ve bu yolda elinden ardına koymayan zalımın kızıdır. inşallah dul ölürsün skyler. öl skyler!