kayıt

jose sosa

  1. 1
    29 yaşında ki arjantinli futbolcu beşiktaşın yeni transferidir.

    bu gün akşam istanbula gelecektir.

    beşiktaş fare olalı kediyi yakaladı bence. iyi transfer.
  2. 2
    mersin idman yurdu'nun da gündeminde olan ve fakat mersin idman yurdu'nun beklediği yüksek performans standartlarına bir türlü ulaşamadığı için beşiktaş'ın almasına göz yumulan futbolcumtrak..
  3. 3
    bayern münih, napoli, atletico madrid gibi takımlarda forma giydi.
  4. 4
    takımımın transfer ederek hata yaptığı futbolcudur. 29 yaşında bir oyuncuya bu parayı vermeyi aklım almıyor sözlük. biz senden transfer beklemiyoruz, on liralık genç bir topçu alsan da olur; biz senden savaşan ruh istiyoruz.

    yaratıcılıkta takıma verecekleri olacaktır, ama arjantinli yumuşak oyuncuları ben türklerin yanına yakıştıramıyorum. bize sasa ilic gibiler lazım, sert, kodumu oturtan.
  5. 5
    www.milliyet.com.tr/...

    yanlış transferdir. aynı paraya alınacak çok daha kaliteli isimler varken fazlasıyla hovardaca alınmış bir isim.
  6. 6
    beşiktaş'ın transferi için görüşmelere başladığı isim.

    www.bjk.com.tr/...
  7. 7
    an itibariyle İstanbul'a ayak basmıştır.

    fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/...
  8. 8
    çok riskli bir transferdir.

    kaliteli bir isim öncelikle bunu söylemekte yarar var, ama buraya oynamak için mi geldi onu düşünmek gerekir. eğer buraya tatil amacıyla geldiyse takım bütünlüğüne zarar verecektir. bekleyip görmekte yarar var, zira birkaç ay sonra sosa enfes bir oyuncu da diyebiliriz.
  9. 9
    Beşiktaş, FC Metalist kulübüne kiralama bedeli olarak 1 milyon 400 bin euro ödeyecek. Siyah beyazlılar ayrıca 15 Ekim 2014 tarihine kadar oyuncuyu 2 milyon euroya satın alma opsiyonuna sahip olduğunu açıkladı

    3.4 milyon'a transfer edilecek isim.
  10. 10
    www.sporx.com/...

    sakatlanan isim. iyi oldu en azından kadroya girip kafa karıştırmaz.
  11. 11
    sakatlanarak gerçek beşiktaşlı olmuştur.

    bayat bir espri kabul ama sakatlıklar bu kadar taze iken kullanmamak olmuyor.
  12. 12
    Dünkü maçta sakatlanip 1 ila 1.5 ay arasında uzak kalacagi aciklanan isim.
  13. 13
    sakatık noktasındaki uyum süreci uzun sürmemiştir. lakin kendisine ya da sağlık ekibine değil de sahadaki tekme tokat girişen barzolara bulmak lazım kabahati.

    biri sahaya top oynamaya çıkar, öteki adam dövmeye. böyle ligi sikeyim.
  14. 14
    sakatlanarak gerçek beşiktaş'lı olmuştur.*

    şaka bi yana zaten sikko bir lig geçiyor sosa ve benzeri lige renk katma potansiyeli yüksek oyuncuların sakatlanması üzücü.
  15. 15
    beşiktaş'ın yetkili ağızlardan bonservisi alınacak açıklaması yaptığı oyuncu. çok gördük ya alın amk.
  16. 16
    İşte Beşiktaş'ın KAP'a yaptığı açıklama;

    Jose Ernesto Sosa'nın transfer hakları, kiralık sözleşmesindeki opsiyon kullanılarak FC Metalist kulübünden satın alınmıştır.
  17. 17
    yaşından dolayı bonservisi alınmaması gereken futbolcu. max 1-2 sene daha verimli hizmet eder. sonra fos.
  18. 18
    www.tribundergi.com/...
  19. 19
    demba ba'dan sonra beşiktaş'ın bu yıl yaptığı en iyi transfer. Beşiktaş bu yıl bu kadar başarılıysa bunu önder Özen'e borçlu. sosa'yıda o önermiş. adamın sözleşmesini uzatacaklarına kovdular.
  20. 20
    Gereksiz transfer. 1,5 milyon euro maaş, 1,4 milyon euro kiralama bedeli ve 3 milyon euro da bonservisi için verildi. Amk bu kadar paraya ne katkı aldık .
    Tolgay 50 tane sosa eder.
  21. 21
    performansı takımla birlikte düşüşe geçmiş futbolcu. dünyada artık 10 numara teriminin bitmesi bize sadece ligde katkı sağlatacaktır. ama o da yok... bekle ve gör taktiği en iyisi.
  22. 22
    bugün itibariyle ligdeki 7. asistini yapmış isim. çok değerli bir oyuncu ama koşmuyor nedense. geldiğinde böyle değildi.
  23. 23
    milli maç araları ve fenerbahçe otobüsünün taşlanmasından dolayı lige verilen aranın kesinlikle en çok kendisine yaradığını düşünüyorum. ara öncesi bel fıtığından dolayı tam kapasite oynayamadığını öğrendim. ne oldu da bu kadar kendine geldi anlamıyorum ama bana kalırsa şu an için takımın bütün yükünü çeken soğukkanlı lideri vasfında. umarım böyle oynamaya devam eder. beşiktaş camiası biraz pimi çekilmiş bomba gibi kimin ne zaman nerede oynayacağı bilinmiyor, mesela dün geceki trabzonspor maçında olcayın sağ beke geçmesi gibi. şartlar buyken önüne arkasına bakmadan; kazma mustafa, tosun cenk, baba ba'dan ziyade böyle bir oyuncunun tam kapasite oynamasına takımın her şeyden çok daha ihtiyacı var.
    geçen hafta son dakikada tüm defansı şaşırtarak yaptığı asist de cabası.
    ve bana kalırsa aklımda hatırı sayılır ligin en teknik hareketlerinden biri de bursaspor müsabakasında Gökhan Töre'ye Demba Ba'ya asist yapması için verdiği pastan önce topu havadan topuğu ile aşağı indirerek kontrol ettiği andı.
  24. 24
    kesinlikle takımın en kilit oyuncusu. zira takım genel olarak çalışkan, özverili ve gökhan hariç düz, yeteneksiz oyunculardan kurulu. bu takımın zeka ve yetenek işini bu adam yapıyor. o iyiyse takım iyi, o kötüyse takım kötü.

    onun kötü olup kazandığımız tek maç liverpool. ardındaki süreçte brugge mağlubiyetleri falan hep bu adamın kötü oynundandı.
  25. 25
    bu senenin en iyi futbolcusu beşiktaşta. isteyen istediğini desin 5 gol 8 asist %65 isabetli pas ile oynamış. eğer tolgay sene başı gelseydi bu takıma beşiktaş ipi götürmüştü. neyse bu adamı seviyorum, sakat sakat bile oynadı. ve soğukkanlı.