kayıt

ödünç verilen kitabın geri gelmemesi

  1. 26
    kendi kitabımsa çok umursamam,genelde klasik edebiyat eserleri ve indirimli no name kitplardan başka kitabm yok ama başkasının kitabı bende kalırsa rahatsız oluyorum hep
  2. 27
    kara deliğin adeta yeryüzündeki simülasyonudur.
  3. 28
    ödünç verdiğim kitabım 7 yıl sonra bana döndü.ilginç olan şu idi kitabı ilk verdiğim kişi ile kitabı bana teslim eden kişinin bir birlerini tanımalarının imkansız olması ki zaten tanışmıyorlardı.
    kitabın senin kitabın olduğunu nereden biliyosun diyenler için içinde isimim ve satın aldığım tarih olur her kitabımda.
  4. 29
    asıl kitapları izinsiz alanlara ne yapmalı? en son duvarlara yazılan yaratıcı çöp uyarıları gibi uyarı bırakıcam kitaplığa.
    (bkz: buradan kitap alanın anasnı skeyim)
  5. 30
    Şu başlığı okudum taşikardim tuttu yine.
    Kitapyurdundan effffsane kitaplar aldım, bugün ulaştı elime. O kitapları okumaya ben kıyamıyorum nasıl ödünç vereyim ya, görseniz o kadar güzel paketlenmis ki zaten.
    • hepsiburada düz karton kutu içinde gönderiyor. kitapyurdu paketliyor mu?
    • Şöyle anlatayım. 7 kitap almıştım, bunu kalın streç filme güzelce kaplamislar sonra da karton kutuya tam olacak şekilde koymuşlar. Hiçbir zarar görmediği gibi çok güzel görünüyordu ve çok hızlı geldi
    • güzelmiş ^^ benim de 250 lira kadarlık bir sepetim var ikilemde kaldım :d almayabilirim
    • Ahaha ,kitaba yaptığım harcamayı hiçbir şeye yapmadığım için alman taraftarıyım
    • borçlar diyorum :D altın döviz hisseler yükseliyor :D
  6. 31
    Kitabımı ödünç vermemek için 1 buçuk ayda okumuş insanım. Bu konuda da hassasım. En az borç verilen paranın dönmemesi kadar koyar insana. İçimin derinliklerinde bir yer cız etti.
  7. 32
    O kitabın kitapliğınızda yarattığı boşluğa bakıp bakıp verdiğiniz kişiye küfretmenize neden olur.
  8. 33
    Hele bir de mesleki bir kitapsa daha farklı bir koyusu vardır..kardeşim kırmayıp veriyoruz yararlanın ama geri getirin diye ama ben onlari süs diye kitaplığa koymuyorum hepsini sular seller gibi yutmuş değilim ama öyle bir anda lazım oluyor ki bakman gerekiyor ee internette de bulamıyorsun sonra "bilgi paylaştıkça çoğalır" edebiyatı yapiyolar nereye çoğalıyor yeaa!
  9. 34
    çok sinir bozucu durum. her konuda bir noktaya kadar toleransı olabilsem de bu konuda olamıyorum. o yüzden baştan söylüyorum bak veriyorum ama geri gelsin kesin diye.

    gerçi en son ne zaman birine kitap ödünç verdiğimi de hatırlamıyorum*.
  10. 35
    peyami safa hayranlığımın olduğu yıllar. o yıllarda en sevdiğim "yalnızız" kitabını verdim bi sınıf arkadaşıma. kız o dönemler büyük buhranlar geçiriyordu. kimlik bunalımları falan filan. istedi kitabı. o kadar uyardım. bak dedim. bu dedim. benim için değerli dedim. tamam dedi. okuyup vericem dedi. neyse dedim. kız nasılsa sınıf arkadaşım dedim. her gün görüyorum dedim, verdim. aradan 3 ay geçti, kız okula gelmez oldu, devrimci oldu. bi daha da haber alan olmadı.
    demem o ki yapılmaması gereken hareketin sonucudur.
  11. 36
    askerde başıma gelen olay.

    yerdeniz büyücüsü serisi bu şekilde yok olup gitmişti.. hatırladıkça üzülürüm.

    artık kimseye ödünç kitap vermiyorum. okuyacak mısın kardeşim? gerekirse parasını ben vereyim git kendine al diyorum.
  12. 37
    Kitapseverlerin en büyük sorunu. Bundan dolayı çetele tutan tipler var bu kitabımda sende falan darliyorlar milleti. Verme kardeşim o zaman.
  13. 38
    bir daha o kişiye kitap vermeyeceğimin göstergesi olan durumdur. isteseydim hediye ederdim zaten niye böyle alıkoyma işlerine giriyorsun kardeşim
  14. 39
    mazi kalbimde yaradır. 4. seneye mi ne girdik öyle bir şey. sayamadım.