kayıt

kıro kızların ortak özellikleri

  1. 1
    mavi pantolon, siyah askılı badi, topuklu ayakkabı, pembe ruj kombinleri.
  2. 2
    küfürlü veya argo konuşmaları.
  3. 3
    moral kelimesini morel diye telaffuz etmeleri.
  4. 4
    (bkz: lanlı konuşan kadın)
  5. 5
    (bkz: ismail yk)
  6. 6
    sigaramı yakarken çakmağını çıkartıp "al gardaş pezevengin ben olayım" diyip sigarayı yakması.
  7. 7
    Yanınıza yanaşıp sigara istemeleri.
    Kıro kızımız bir keresinde, getirip gül vermişti, bende almanıştım. "Almazsan alma be!" deyip gülü masaya çaldı ve beş dakika sonra geri geldi ve sigara istedi. Bir insan ancak bu kadar yüzsüz olabilir diye düşünüyorum.
  8. 8
    (bkz: erkekliğe özenen kız)
  9. 9
    sürekli gider yaparlar sosyal medyadan.

    "Kaliteli kıza sahip çıkılmaz, o zaten yerini ve sahibini iyi bilir." vb. paylaşımlarla kendilerini üstün görürler.
  10. 10
    küfürlü konuşmaları* ve lan, oğlum demeleri genel ozelliklerdendir.

    bir itici ki sorma. onlara da sorsan biz karışamayız, istedikleri gibi konuşurlar.

    he gülüm. rezilsin.
  11. 11
    eve 11 de dönerler.

    çevresi araba pazarı kadrosuyla doludur.
  12. 12
    Bıyık + göbek kılı .
  13. 13
    adana'nın bazı bölgeleri için, tesbih + bıyık.

    (bkz: üzülüyorum sözlük)

    (bkz: ben bugün bunu gördüm)
  14. 14
    en belirgin özellik atar yapmalarıdır yaşları kaç olursa olsun ortam içinde direk rezil ederler adamı evlerden ırak düşmanımın başına gelmesin böleleri.
  15. 15
    (bkz: 31)
  16. 16
    açılın benim uzmanlık alanım. çıt çıtmayacak bu başlıkta ben yazdıktan sonra, duymim.
    bakımsız paspal olurlar genelde, ama eğer ki bir erkekle buluşması varsa anında o saçlar maşa yapılır, yoğun tenden bir iki kat koyu fondötenle baz yapılmış yüze, ucu nereye gideceğine kendisi de karar verememiş eyeliner çekilir, altın kapaklı rengi sonradan pembeye dönen yeşil kalıcı ruj sürülür, bir güzel loris/dp/eyfel/bargello/david walker gibi doldurma parfüm satan yerlerden alınmış açık parfüm sıkılır, addax lcw gibi mağazalardan alınmış tunik giyilir altına binici taytı, dize kadar düz çizme çekilir, koluna da çakma louis vuitton çanta takılır ooohh daha ne? bu canlandırdığım kombini günlük hayatlarında da bolca kullanırlar.

    sevgiliyi bulana kadar kokoş bir şekilde dolanırlar ortalıkta, ilk birkaç buluşmadan sonra yavaş yavaş "doğal" halleriyle boy gösterirler. savunmaları da "e ne var canım hep mi bakımlı olcaz biraz da böyle görsün şimdiden alışsın" olur. yani diyor ki; evlenince dizi çıkmış, çamaşır suyu bulaşmış eşofmanla, yağlı saçlarımla, kocayı buldum kendimi saldım temalı pörtlemiş göbeğimle karşılayacağım eşimi. çünkü doğallık bunu gerektirir böyle olmak zorundayım.

    sevgilileriyle ilişkilerine de ayrı bir hayranlık duyuyorum. yıldönümlerinde "kendi aralarında" içinde adlarının çıkma tarihlerinin yazılı olduğu gümüş yüzük takarlar, erkeğin aklında yoksa illa ki bir trip atılır, imada bulunulur yine de o yüzük takılır. ne demek takmamak? sahipsiz bilmesinler herkeslerden kıskandığı erkeğini. çünkü herkes onun sevgilisine aşık, adeta bir kıvanç gibi herkes onun peşinde. ayrıca kendisine de daha geçen gün yolda yürürken bir çocuk baktı. tesadüfen de bakmış olabilir ama olsun ona göre o çocuk aşık oldu bu kıza, anında evlenme hayalleri kurdu, parmağında yüzük olmadığı için kendini çıplak hissetti, offf bu güzelliği de başına bela doğrusu.

    bağıra çağıra konuşurlar, biriyle tartışıyorsa, özellikle sevgilisiyse katiyen insan gibi sakince konuşmak yok. bağırmak zorunda, etrafa "bakın nasıl da parmağımda oynatıyorum" izlenimi verebilmeli, bu onun en büyük hakkı. bir yere gittiğinde kendini belli etmek için yüksek sesle konuşur, güler, milletin konuşmasına fırsat vermez sözünü keser, onun cümlelerinden daha önemli ne diyebilir ki karşısındaki, delirdiniz mi canım aa? bunun üzerine yaklaşık 65 tane fotoğraf çeker, bütün sosyal medyada konuşulmak ister, gözlerini kısıp dudaklarına sözde çapkın bir gülümseme kondurduğu birbirinin aynısı fotoğrafları paylaşıp, sahte ve samimiyetsiz arkadaşlarından "güzelliiik yaaa" yorumları almak ister.

    sorsan en son okuduğu kitap elif şafak-aşk, ama internette ordan burdan bulduğu kitap cümlelerini paylaşır, "kültür de var yane edebiyat anlatabiliyo muyum" minvalinde. özcan deniz ve kore/japon/çin aşk-romantik komedi filmleri favorisidir.

    duş almaz, ter kokusunu açık parfümle bastırmaya çalışır, giydiği kıyafeti yıkamaz koklar, çok pis kokmuyorsa tekrar giyebilir ne var zaten 3 gün oldu yıkanmayalı akşam duş alacak, küfretmeyi erkek gibi kız olmayı çok matah bir şey zanneder, bu arada herkes ona aşıktır onu söyledim dimi? bak yine yaa, şurda oturan yine baktı kesin hoşlandı var ya kesinnn!

    haklarında yazacak daha çok şeyim var ama yeterince uzun entry oldu, nasılsa hepsi okunmayacak yine de içimi dökeyim istedim. bu arada şaka yaptım yazmaya devam edebilirsiniz.( siz de benden izin bekliyordunuz zaten dimi? evet.)
  17. 17
    (bkz: kıro olmaları)
    • Düz adam sami. Rip
    • 17 girdide yazılmaması garipmiş okudum bir de xd
  18. 18
    * birbirlerine aşkım, cicim, balım vs. Gibi hitap etmeleri
    * aşırı kıskançlık
    * şiddet eğilimi
    * zevksiz giyim
    * düzgün olmayan diksiyon
  19. 19
    avamlıklarını saklamaya çalışıp piremses rolünü oynamaya çalışırken,kendilerini tutamayıp ses yükseltmeleri,argo kelimeler kullanmaya başlamaları.
    kaçınılmaz son..
  20. 20
    Orijinal renkteki saçlarını sarıya boyatmalari.

    Istanbulsporlu oluyorlar otomatikman...
  21. 21
    Raki icerken 82828w8w8 tane snap atmalari.
    Evet kardesim ilk rakiyi bulan ve icen sensin tamam
  22. 22
    aha bak çoğu beyle konuşuyor:
    twitter.com/...
  23. 23
    (bkz: tespih)
    (bkz: çakmağı masaya atmak)
    (bkz: omuzları kaldırıp kolları açarak biraz da eğilerek yürümek) bu tüm kıroların kesişim kümesi.
    (bkz: kavgacı olmaları)
  24. 24
    erkeklerin bulunduğu ortamda dahi olsa "çisim geldi" demek. yok böyle bir şey
  25. 25
    Kutup sözlük kullanmaları.