kayıt

yaşlanmak

  1. 23
    30'a 2 kala iyyyyyce bastıran hüzünlü duygunun sebebidir. Hele ki hayata geliş amacınızı hâlâ bulamadıysanız daha fena... olay saçınızın beyazlaması, yüzünüzün kırışması değil bence. Olay zamanın fütursuzca akıp gidiyor olması. Açıkçası ben "ama sen yaşını göstermiyorsun yaaaa" denilince gaza gelip mutlu olmuyorum çünkü olay dış değil iç, kesinlikle.
  2. 24
    Hastalanmaktan sonra en büyük korkularımdandır. Kırıcı ve üzücü bir gerçek olsa da kabullenme konusunda sıkıntı yaşıyorum.

    Üzülerek düzenli olarak beyaz saçlarımı dibinden Keserim.
  3. 25
    Rica edeceğim 20'li yaşlarınızda bu başlığa yazmayın. Biz 30'lukların minnoş kalbini kırıyorsunuz. :/ Teşekkürler.
  4. 26
    bir süredir iyiden iyiye hissettiğim şey. sanki hücrelerimde bile hissediyorum yaş aldığımı. kekre bir tat bırakıyor ağzımda bu durum. sol yanımdan güneş açıyorken sağımdan kar yağıyor gibi. tutamıyorum zamanı..
  5. 27
    Hayata dair beklentilerin azalması,hastalıkların ortaya çıkması, cildin sarkması, duyuların kayba uğraması, vücudun iflas etmesi, tıbbi müdahaleler vs.
  6. 28
    harbi olandır. mesela yeni bir yazar geliyor bu kimdi amk diye 8 saat düşünüyorum. eskiden olsa yazdığı en sığırca şeyler top 10 listesini bile hatırlardım. kocadık valla.
  7. 29
    25 bittikten sonra hissedilen , halbuki 65 den sonra gireceği kavram.
    bilmem , değişebilir kimi 40 yaşında bile kendini yaşlı hissetmezken kimileri de 25 i bitirdiğinde artık 30 a daha yakın olacağının ve 17-25 yaş arasının bir daha geri gelmeyeceği bilinciyle kendisini orta yaşlı yerine direkt yaşlı kategorisine koyabilir.