kayıt

kyle xy

  1. 1
    "bir bebek anne karnında ne kadar çok durursa beyni o kadar çok gelişir" hipotezi üzerine harekete geçen bir grup bilimadamının deneyini anlatan, 2006-2009 yılları arasında çekilen abc dizisi. süper denecek kadar olmasa da izlenmesi gereken dizilerden biridir. ama finali çok saçma bitiyor o ayrı mesele.
    anne karnındaki her ortamın neredeyse aynısını sağlayan bir küvez geliştirilir ve embriyo buraya konulur. denek 17 yaşına kadar burada büyütülür ve ortaya beyninin %90 küsürünü kullanabilen aşırı zeki biri ortaya çıkar ve olaylar gelişir.
  2. 2
    İlk sezonu güzel,ikinci sezonu idare eder, üçüncü sezonda ergen gençlik dizisi havasına bürünen dizi. Vakit geçirmek için izlenebilir ama beklentinizi pek yüksek tutmayın.
  3. 3
    bu dizinin başladığı dönemde ben lisedeydim sanırım. sınıfta da acayip bir yabancı dizi izleme furyası çıkmıştı ortaya. herkes gece cnbc-e'nin başına geçip dizi izliyor, sabah okula gelip bölümü tartışıyordu. ben de ara ara açar oldum o kanalı. sonra baktım yeni dizi başlayacak. fragmanlardan da keyifli bir şeye benziyor. dedim bu diziyi baştan izleyeyim. ilk bölümünü izledim. hoşuma da gitti. sonraki hafta ikinci bölümü de izledim. sonra... sonrası yok. bıraktım öyle. zaten furya da çabuk dağıldı. millet sıkıldı herhal bir hafta bekleyip 20 dakika dizi izlemekten. dizi dediğine bir başladın mı patır patır yiyeceksin bölümleri arkadaş. 1 hafta beklenmiyor.
  4. 4
    yıllar sonra tekrardan izlemeye başladım. andy karakteri hala ilk izlediğim andaki hisleri yaratıyor kalbimde. aşk mısın sen be kadın.