kayıt

21 yaşında olmak

  1. 1
    21 yıl yaşamış olmaktır. şahsen bir numarasını görmedim henüz. çocukken 20'li yaşlarda çok büyük olacağım sanardım. öyle olmuyormuş o iş. 21 yaşın da çoğunluğunu tamamlamış olmama rağmen ailemle yaşıyorum, bağımsız olarak yapabildiğim çok az şey var, en az 3 sene daha öğrenci olacağım, vs, vs...
  2. 2
    aileden ayrılıp, uzaklara gitmek kendi ayaklarının üzerinde durmak için çok erken bir yaş. aileme bağımlı yaşayabildiğim anları köpek gibi özlüyorum. babamdan harçlık isteyip azarlaya azarlaya gönderdiği paranın kıymeti, annenin nefis yemekleri, olabildiğince rahat davranabildiğin bir evin, ne kadar dağıtsanda arkanı tplayan bir annenin varlığı.. bunlardan ayrı kalmak için çok erken.
  3. 3
    3-5 sene daha geçince artık kaç yaşında olursan ol annenin minik kuşu babana ise ne kadar muhtaç olmaya devam edeceğini anlayınca geçen inceden yetişkinlik hissiyatı yaratan llibidomlu enerji dolu pekte güzel bir yaştır tabi asker değilseniz .:)
  4. 4
    Adım adım iş hayatına yaklaşmaktır. Normal şartlar altında mezuniyete 1 sene kalmasıdır.
  5. 5
    (bkz: rastgele harfler ile gülmek)
  6. 6
    Birkaç ay sonra içersinde bulunacağım durum. Büyümek istemediğim için bu zamanın gelmesini istemiyorum. Yedi yaşıma bile dönebilirim.
  7. 7
    Sanırım en huzurlu olduğum zamanlardı. Değeri bilinmeli.
  8. 8
    bir zamanlar ben de 21 yaşındaydım. düşününce inanılmaz geliyor. bildiğin 21 yaşındaydım ya ne müthiş bir olaymış da kıymetini bilememişim.
  9. 9
    Benden sonra yazılanlara bak. Daha 21 olmadan depresyona girdim.
    • 21 iyi de, 22 boktan. Şu anda 23'ü izlemeyi bekliyorum ben de, 6 mart'ta. Spoiler veririm seneye, rez al.
    • seni bunalıma sokan ne? millet o kadar kötü şeyler yazmamış. keşke 21 yaşıma dönebilsem kıymetini bilsem demişler. bunun neresi kötü. he şu yönden diyorsan haklılık payın olabilir. kıymetini bilmek omuzlarıma bir sorumluluk yükler. sadece 21 yaşındayım kıymetini bileyim derken hayatı kaçırmak istemem dersen evet haklılık payın var. bu yaşlar zaten fütursuzca yaşamak içindir. yaşa düşünme. 30 larında düşünmek için çok vaktin olacak zaten. benim de 20 lerimi fütursuzca yaşadığım oldu. pişman değilim. takıl kafana göre ;)
    • pardon kusura bakma ilk üç yorumu görmemişim.
  10. 10
    gülün yeşil yaprağı, menekşe çiçeği. tazelik, ölümden uzak görünüş. harika bir enerji. Allah gençlerimize uzun ömür versin. çok güzeller onlar. yemyeşil yaprak gibiler. çiçek gibiler kokuları renkleri güzel huzur verici.. onlardan geçmemiş daha. üzmeyin be gençleri...
  11. 11
    (bkz: post ergenlik)
  12. 12
    çakı gibi delikanlı olduğum zamanlar. şimdiki aklım olsa yine aynı piçlikleri yapardım ne zevkliydi amk, tek değiştireceğim şey 3 btc mi 3 sikko steam oyununa satmamak olurdu. aklıma geldikçe sigara yakıyorum anasını sikeyim..
    • haketmişsin. yak yak...
  13. 13
    en çakalı bile çok saf çok masum geliyor bana. belki değiller ama, 30 ların dünyasında renklerini yitirmemiş hala üzerlerinde taşıyan bunu göstermekten çekinmeyen 20 ler... son derece masum kalıyor.
  14. 14
    16'dan sonra çok hızlı geçiyor.
  15. 15
    Başlığı bile varmış.

    21 yaşında olmaktır, herhangi bir şekilde anlatılacak bir süsü yok.

    İnş bir gün ben de 30'lu yaşlarıma ulaşıp kırışıklıklarımı dert edinebilirim.
    • o öyle olmuyor ama.
    • üzgünüm :/
  16. 16
    Jeymi'den 16 yaş küçük olmaktır.
    • saygılar hacı abi. ben de kendimi yaşlı zannediyordum.
  17. 17
    hayatın çok zor olduğu bir yaşı yaşamaktır.*
  18. 18
    akademisyen olmayı düşünmektir.

    5 yıl önceki halime götümle gülüyorum.

    agno: 2.69*
    • fonda hani benim gençliğim çalıyor.
    • 3-4 sene önce arkadaşlar geleceği düşünün, gelecek hiç gelmeyecekmiş gibi davranmayın diyenleri pek sallamıyordunuz dimi ^^
    • "memur ol. rahat edersin. bi de kız buluruz sana" geyikleri vardı. babam haklıymış.
    • babalar hep haklıdır. sadece bunu görmek için zamanın geçmesi gerekir ^^
  19. 19
    5 sene sonra ulaşacağım mertebe...
  20. 20
    daha buyuk arkadaslarIn 20'yi gecince her seyin daha farklI olacagInI soyledigi bir yastIr. o nedenle genelde bu farkI fark etmeye calIsmakla gecer. bir sey anlasIlmaz.
  21. 21
    21 yıl yaşamış olmaktır henüz başka bir artısını eksisini göremedim.
  22. 22
    İçinde bulunduğum durum. Hiç bir numarası yok keşke geriye dönebilsem.
  23. 23
    18 yaş sınırını aşıp 20'li yaşlara girmiş olmakla birlikte aydınlanma yaşadığınızı düşündüren yaştır.

    fakat büyüdüm ben tribine girildiği için size çok mantıklı gelen fevri davranışlar sergileyip, ileride şu an olduğunuzdan bambaşka bir mizaçta insan olup çıkıyorsunuz.

  24. 24
    ergenliğin son demlerine denk gelendir.

    o zaman yaptıklarım şimdi tuhaf geliyor ya...
  25. 25
    Düşününce zamanın nasıl aktığını gösteren durum. Kendimi hala 18 hisseden tek 21 yaşında ben miyim acaba diye sormadan edemiyorum kendime.