kayıt

necip uysal

  1. 1
    beşiktaş'ın altyapısından yetişen orta sahanın dinamosu genç oyuncu... milli takıma seçilen tek beşiktaşlı isim... kaptanlığı sonuna kadar hak eden bir karakteri var...
  2. 2
    22 yaşında beşiktaş'ın alt yapısından yetişmiş milli orta saha oyuncularındandır. bir zamanlar gelecek vaadeden oyuncular listesinde 7. sıraya çıkmıştı.
  3. 3
    iyi bir orta saha dinamosudur. koşar, isteklidir ve top çalmaları iyidir. göbek oyuncusundan beklenenleri tam olarak karşılayabilecek kapasitededir.
  4. 4
    arsenal ile oynanacak rövanş maçını kaçıracak isim. ilk maçta elinden gelen gayreti gösterdi ama bu maç atibalık maç. inşallah yetişir.
  5. 5
    her maçta elinden gelen gayreti göstermesine rağmen bir varlık gösteremeyen topçu.
  6. 6
    Elinden geleni yapsa da bir türlü olduramayan topçu.

    Ne olursa olsun küfür edilmemeli şanlı formanın kaptanlarından.
  7. 7
    pbs.twimg.com/...
  8. 8
    gün itibariyle beşiktaş a takım onbirine banko olarak yazacağım ilk isim.
    liverpool maçı evveli düşüncelerimde yanılmadım.

    mevkiisi değişti.
    artık defansın ortasında oynamalı...
    taş gibi herif...
    slaven bilic'in, hakettiği formayı kendisine vermesi gerektiğini düşünüyorum.
  9. 9
    stoper mevkisinde olması için kendisini bazı konularda geliştirmesi gereken futbolcu. stoperlerin en kötü ihtimalle 3-5 hava topu alabilmesi ve güçlü olmaları düşünüldüğünde biraz çalışması gerekiyor gibi duruyor. en azından defanstan topu uzaklaştırma hususunda basit apgıreydler yapabilir kendisine.
  10. 10
    beşiktaş'ın tartışma gerekmeksizin en zayıf halkası olduğunu 22 mart 2015 fenerbahçe beşiktaş maçında bir kez daha göstermiştir. yani bir şu çocuğun takımı çekip götürmesi, bir de semih kaya'yı mençıstırlı scoutların izlemeye gelmesi... yeter, ikisi de baydı seyyidi artık.
  11. 11
    (bkz: ince ruhlu insan)


    -- spoiler --
    Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi öncesinde Necip Uysal ile seramonideki Fenerbahçeli çocuğun diyaloğu 'işte sahalarımızda görmek istediğimiz hareketler' dedirtti.
    Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi seromonide müthiş bir Fair-Play örneği yaşandı…
    Necip Uysal’ın önünde duran çocuk, “Ben sana düştüm ama Fenerbahçeliyim… Artık Beşiktaşlı mı oldum?” diye sordu. Necip, minik çocuğa şu cevabı verdi: “Hayır, sakın üzülme. Sen hâlâ Fenerbahçelisin. Benim elimi tuttun diye artık ben Fenerliyim.”
    Bu harika olay BJK TV’de yayınladı. Çocuğun babası, Necip’e şu mektubu yazdı: “Değerli Oğlum Necip… Ben Fenerbahçe kongre üyesiyim ve iyi bir taraftarım.
    İNSANLIĞI KAZANDIN!
    Beşiktaş maçında 6.5 yaşındaki iki oğlum seremonide sahaya çıktılar. Oğlum ile girdiğin bu diyalogu hiç unutmayacağım… Eşim ile birlikte maç boyunca senin başarılı olmanı istedik. Kaybettiniz ama sen kazandın…


    -- spoiler --
  12. 12
    genellikle bir maçta hakem beşiktaş'tan kurban arıyorsa bu çocuğu buluyor ama gel gelelim bunu dışarıdan biz fark ederken o göremiyorsa bu da onun beceriksizliğini göstermektedir.

    i.imgur.com/...
  13. 13
    bana göre bu akşamki trabzonspor maçının yıldızıdır. hem savunmayı topladı hem cardozo'yu hava toplarında rahat bırakmadı hem de oynu geriden kurarken takımı rahatlattı. alexis yerine oynayabilir.

    twitter.com/...
  14. 14
    "Kosava'dan milli takım daveti geldi. Şaşırdım ve mutlu oldum. Tercih etme hakkım var. Kosavalıyım ve elbette oynamak isterim."

    kosova milli takımına yakışacak isim. bu milli takımda oynaması zor.
  15. 15
    fatih terim olduğu sürece ve hatta onun izinden gitmek isteyenler (abdullah avcı vb..) olduğu sürece türk milli takımında forma giyemeyecektir..

    he şimdi birileri gelir beşiktaşta ne oynamışki milli takımda oynasın der, -ki şu haliyle alınsın dediğimiz zaten yok- sizi ligde 50 gol yemiş takımın stoperi semih kaya'nın yanına alalım.. (bkz: fatih terim balonları)
  16. 16
    Yenilen golde balta'yı kaçırışı çok şirin... Sahanın anlamsız yerlerinde yaptığı faulleri katmıyorum bile?.. olunur ama bu kadar mal olunmaz!.. Üç tane saydım!.. golden evvelki de dahil olmak üzere pozisyon dahi yokken faul yaptığı...

    Takımda yerli oyuncu kontenjanı sıkıntısı var. Aksi takdirde kiraya gönderilmeliydi. şu takımda Mümkünatı dahi yok... bunu geçen sezonun son iki maçında formayı tosic'e kaptırırken de farketmiştik zaten...
  17. 17
    takımda kalsın ok ama oynamasın. çok net.
  18. 18
    Fm yi yaniltabilen Ender adamlardan biri. Bir bu bir aydın yılmaz. Oysa fm de enfes bir onlibero ve iç oyuncusu oluyordu.
  19. 19
    Dünkü maçta sakatlanan necip uysal 1 ay sahalardan uzak kalacak.
  20. 20
    HAKEME FİZİKSEL ZARAR VER aslanım. hadi yiğidim. göster haakeme.
  21. 21
    krallllllllllllllllllllllllllllllllll

    pbs.twimg.com/...
  22. 22
    iyi bir futbolcu kaliteli bir insan.

    twitter.com/...
  23. 23
    sözleşmesi 4 yıl daha uzatılan el capitano. muazzam bir savaşçı, harika bir görev adamı. seviyoruz.

    pbs.twimg.com/...
  24. 24
    bir kanser türü.
  25. 25
    bir insan bunca senedir hiç mi gelişmez? hiç mi çevresindeki orta sahalardan bir şeyler öğrenmez?