kayıt

kutup dedikodu

  1. 47
    evet arkadaşlar yine yeni dedikodular ile karşınızdayım.*

    dün gece ilham penisi'nin istanbul'a gelişi şerefine düzenlenen mini zirvede neler oldu neler. öncelikle şunu belirtmek isterim tüy bitmemiş yetim sözündeki tüy bitmemiş olarak adlandırılan ilham penisi beline kadar sakal uzatmış, meğer bu söylentilerin sebebi kamera açtığında yansıyan ışıkmış*. suskunluğum asaletimdendir sloganı ile hayatını sürdüren adminlerimizden albino cassius x'in suskunluğu ise meğer asaletinden değil çakallığındanmış, dün gece hiç susumadı*. mini zirveye katılan diğer ikili berlin ve ack ise her zaman olduğu gibi zengin ve elit kişilikleri ile zirveyi zirveye çıkarmışlar*.

    zirvede dedikodunun bini bir paraydı, şimdi bir dedikodu başka dedikoduda anlatılmaz o yüzden söylemeyeceğim tabii lakin yine de bir kaç detay paylaşayım; albino'nun sözlüğümüzün diğer admini ayk hakkında söyledikleri sözler ve ayağını kaydırmaya yönelik planları dehşet verici idi*, ayrıca yine albino'yu zirve sonunda bıraktığım özel korumalı villa içerisinde neler döndü çok merak ettim.

    doğu avrupa kökenli bayanlar ile takılırken davet etmediği gibi buna da davet etmedi, bu 2 oldu sayın admin yazdım yani bilesin...
  2. 48
    sözlük adminlerinden albino cassius x'in uzun zamandır neden ortalarda görünmediği belli oldu. köyümün yağmurlarında yıkanmak için tatile çıkıyorum diye bilgi veren albino meğer doğu avrupa kökenli bayanlar ile gününü gün ediyormuş.

    kolay gelsin sayın admin, gözümüz yok ama insan bizi de çağırır amk.*
  3. 49
    tek dersten kalan öğrenci şöhret basamaklarını tırmanmak için amelelik yapıyormuş, rol modeli iboymuş. deli kol kası yapmış lakin çevresinde işinden dolayı kız bulunmadığı için değerlendirememiş, bir hülya'sı yokmuş.
  4. 50
    geçenlerde oldu o zaman hakkında detaylı bilgilere ulaştım. dedikodu gibi olmasın ama ibretlik...

    oldu o zaman küçüklüğünden beri hep doktor olmak istemiş, bakmış olamıyor bari hemşire olayım demiş. hemşirelik olayında da işler pek yolunda gitmemiş, açtığı damar yolları akp'nin yaptığı duble yollardan fazla olsa bile %50'lik kısım onu benimsememiş oldu o zaman'da çareyi köyüne dönmekte bulmuş. şu sıralar köyünde sahte diploma ile baytarlık yapıyormuş... benden duyduğunuzu söylemeyin.
  5. 51
    bugün, bir günlüğüne istanbul'dan gelen bir yazarımız ile eskiden fena top koşturan bir yazar arkadaş, kuğulu park'taki helaya beraber girip 15 dakika çıkmadılar.

    bigboyum önüme aksın ki, valla.

    kalanı hayal gücünüze bırakıyorum benden duymuş olmayın da....
  6. 52
    malumunuz oldu o zaman en son köyüne dönüp sahte diploma ile baytarlığa başlamıştı, bu işte de dikiş tutturamayınca evine geri dönüp bir süredir ev ahalisi ile birlikte kış için gıda yedeklemesi yapmakla ilgilenmeye başlamış. lakin aldığımız bilgilere göre bu çalışma aslında kışa hazırlık için değil oldu o zaman'ın yarın öbür gün evlendiğinde hayırlı bir eş olması için ön çalışma imiş...

    hiçbir işte tutturamadığı dikişi bu işte de tutturamayınca annesi hazır elimiz değmişken bari senin de turşunu kuralım demiş. bu yüzden 3 gündür ağır depresyonda, ne pokemon izliyor ne de telefonunda garip garip oyunlar oynuyormuş. twitter'a dadanıp 10 bin tweet attım ehe ehe diye kendini avutuyormuş... kıyamam...
  7. 53
    dün sözlüğü çalkalayan strogoff'un nasıl mod olduğunu anlatayım size gençler...

    aldığım duyumlara göre zirve için istanbul'a gelmeden önce stro ayk'a; 'mod yap beni abi, abi ben de mod olmak istiyorum' diye uzun vakitler yürümüş. ayk bebeğimde; 'eski müzik sektörünü bilir misin sen stro'cum?' demiş, evet cevabını aldıktan sonra; 'işte orda olduğu gibi biz de mod olmanın yolu ack'dan geçer' diye tiyo vermiş.

    neyse efendim, günün ilerleyen saatlerinde zirveye teşrif ettim daha önce hiç tanışmadığım strogoff isimli arkadaş kapıdan girer girmez bi sıcakkanlılık, bi ilgi alaka falan 'ne oluyor amk' diye düşünmeye başladım. ondan sonra teyzesidefterdarolan'ın evine geçtik*, evde de stro'nun ikramları, alakası bitmedi... sırf onun bu yoğun ilgisi yüzünden bebeğim berlin ile ilgilenemedim. yaptıkları ile alakalı çok detaya girmeyeyim şimdi neticede adam mod oldu, bu ve benzeri durumlarla 2 gün geçirip köşküme döndükten sonra kriptolu telefonumdan ayk aradı; 'strogoff'u beğendin mi?' diye sordu, eh dedim gideri var... 'mod yapalım mı ne dersin dedi?' kıyamadım verdiği onca emekten sonra 'olur bebişim' dedim.

    işte stro böyle mod oldu... ayk'ın planlarını önceden öğrenseydim one night stand takılır yol verirdim orası ayrı...

    neyse siz yine de benden duyduğunuzu söylemeyin.*
  8. 54
    jeymi lipa pilava ketçap sıkıp yiyormuş.
    İlk duyduğumda 43 dakika 57 saniye boşluğu izlemiştim.
    Ürpertici...
    -piç
    • acIlI ketcapsa neden olmasIndIr..
    • Afiyet olsun gençler :/
      -piç
  9. 55
    Sözlükten kimseyi tanımadığım için katılamayacağım, sorry
    • Katılamıyor olmam tanışmayacağım anlamına gelir mi ki?
  10. 56
    aslında bütün dedikodu skype'ta dönüyor, sözlükte ne olmuş ne bitmiş her şey var. kaynak ise en sağlamı;

    (bkz: ayk her şeyi görür)

    bu bilgiyi de size herkes vermez.*

    (bkz: dedikodu seven kızlar eklesin)
  11. 57
    yunowimnogood ışıklı toplarım adlı sözü ve bestesi kendisine ait ilk plağını bitirmek üzereymiş.

    plak devri bitti ama bakalım kısmet..
  12. 58
    siyah kırmızı her ne kadar kutup itiraf başlığında turşu falan dese de aslında düğüne kız bulmaya gitmiş. okulu da bittikten sonra annesi artık hayırlı bir yuva kurman lazım diye baskı yapıyormuş.

    evlilik çağındaki kızlara duyurulur.
  13. 59
    geçen istanbul'a gittim, baktım bu üçü; ack, berlin, albino cassioaısuoısıdusoıdusoı x benim için çıldırıyorlar, "lütfen bizimle buluş." diye yalvarıyorlar, kırmadım fakir halkı.
    neyse beykoz'dan çıktım yola saat sabahın 9'u, akşam 9 gibi ortaköy'e geldim falan, * * sonra işte baktım albino ile berlin oturmuş kumpircilerin önüne yemeklere baka baka doymaya çalışıyorlar.
    tuttum bunların ellerinden, götürdüm elit bir cafeye iki yemek falan bir de şarap açtım bunlara vücutları sıvı ihtiyaçlarını karşılasın diye, o sırada ack geldi falan, kameralarda hep suratı simsiyah görünen adam bir baktım meğer tüysüz bamya,* neyse işte baktım bunlar doydu. yemekten sonra da bir nargile ısmarladım. baktım iyice kene gibi yanaşıyorlar, hemen telefonda annemle konuşuyormuş gibi yapıp zirveyi oracıkta bitirdim kaçtım. sonra bir akarsın sortie senin, reina benim. öyle işte.
  14. 60
    2-3 gündür 'ttnet'in amına koyim, internete giremediğimden gelemiyorum' diyen siyah kırmızı'nın mumu yatsıya kadar yandı ve işin özü ortaya çıktı. meğer bi aşk havasına tutulmuş sadece arkadaşız ayağına yatan ünlüler gibi köşe kapmaca oynuyormuş. lakin bunun sebebi ise diğer yanda gizliden gizliye götürdüğü diğer iki kızdan dolayı imiş. aşk mı? meşk mi? sorusuna hala bir cevap bulamamış... meşk olmadan aşk olmaz bremın bi de 4. bul okey çevirin bari amk....
  15. 61
    az önce skyrunner'dan aldığım bilgiye göre berlin kamyoncular derneğinden artan mazot fiyatları sebebiyle çekilmiş.
    angora tavşanı seven şoförler derneği lokaline katılmış.

  16. 62
    buralarfena işportadan nayk marka çorap aldı. üzüldük. 4 çift çoraba 5 tl verdi. ağladık.
    elimizde resimleri var. benden fakirlerin olduğunu görmek ise güldüren gelişme.
  17. 63
    zenginliği ile sağda solda şekil şükul yapan berlin bebeğimin bütün foyası ortaya çıktı. 56k ile nete bağlanıp, bing'den arama yapıyor amk...

    normal hayatta x'lerden albino ile mutluluğu yakalayamayan koalamsı kedi şansını bi de sims'te denemek istemiş, orada da albino sarışınlarla gününü gün edince sokaktan topladığı yavru kedileri tokatlamaya başladı.

    yunowimnogood hakkında söylenecek söz yok ibneymiş beyler... kesin bilgi.*

    cordelio adamdır.

    ben de sims'te freddy'i sikiyormuşum ki hiç hoş değil....
  18. 64
    bu aralar dutluk olarak kalmış. dedikodu tabii ki sevmiyorum.
  19. 65
    gün geçmiyor ki siyah kırmızı hakkında yeni dedikodular ortaya çıkmasın. dün aşk pınarında bir kuğu misali yüzen siyah kırmızı bugün aldığımız istihbaratlara göre lise çıkışında görülmüş. belli ki ağaç yaşken eğilir sözüne fazlaca kendini kaptırmış... ayıp oğlum harem mi kuracaksın amk...
  20. 66
    ben duymuş olmayın ama aklı cezbeden kinayeci adlı moderatörümüz bekarlıktan yakınıyor birkaç haftadır. hatta geçen gün bana "ulan keşke evli olsaydım çanak okeyde puan kaybettim diye çoluğu çocuğu kaldırıp kemerle döver balkonda sigara içerdim" dedi.

    durum o kadar ciddi...
  21. 67
    muhalif düşünceleri nedeni ile v maskesi ile takılıyor sandığımız jackofcubs meğerse ergenlik sivilcelerini gizlemek için bu maskeyi takıyormuş. ortamlarda da 'sikmişim özgürlüğünü varsa yoksa karşıyaka' diye nidalar atarken v maskesi ile göztepe tribünlerinde amigoluk yaparken görülmüş. çok ayıp amk...
  22. 68
    teenage mutant nigga turtles sırıksız sırıkla atlayabiliyormuş, hatta atlamıyormuş bile, bırakıyormuş bigboy'u 2 turlayıp geliyormuş. zor bir bedende iki kişi yaşamak.

    nuh tufan, artık nicki mi adı mı yoksa her ikisi de mi bilmiyorum ama sinirlense yer yerinden oynar, fırtınalar koparmış gibi geliyor.
  23. 69
    elit ve zengin kişiliği ile bilinen berlin geçenlerde bir elinde bim poşeti diğer elinde efsane içecek le cola ile görülmüş. aniden tepki almaya başlayınca önce 'bim bizim kalite kontrolü yapıyorum' diyerek tepkileri geçiştirmeye çalışsa da daha sonra sinirlenip ağza alınmayacak küfürler edip olay yerinden uzaklaşmış. çok ayıp...
  24. 70
    tilden katz adındaki transeksüel yazarımız türbana girmiş 1 hafta kadar önce. ama napsın, yaz sıcakları malum. geçen tam güneşleniyorum bir de baktım tilden katz! haşemasıyla arz-ı endam ediyor. değişik.
  25. 71
    yönetimden bir vatandaşın 250000. girdiyi yakalayamadığı için dün gece 4 civarında rakı açtığı söyleniyor.

    o raddede içine oturmuş.