kayıt

roberto hilbert

  1. 1
    beşiktaş'ın alman sağ beki... stuttgart takımından transfer olmuştur...
  2. 2
    beşiktaş'ta kesinlikle en sevdiğim oyuncudur... zira durum ne olursa olsun mutlaka görevini yerine getiren, takım anlayışının dışına çıkmayan bir isim... ayrıca ernst gibi ilk geldiğinde 3 körükle oynayıp sonrada türkiye ligi'ni görünce vites düşüren bir isim de değil... sağ beke geçtiği dönemden beri aynı performansı alabildiğimiz bir isim...

    dün gece de elinde kırık olmasına rağmen maçı biterecek kadar büyük bir isimdir...
  3. 3
    bayer leverkusen'e transfer olduğu söylenen eski sağ açık, yeni sağ bek. yolu açık olsun. emeği için saygı+ rep.
  4. 4
    iyi adamdı lan, belki kaliteli bir futbolu yoktu ama adam koşuyordu, uğraşıyordu. iş de yapıyordu. yedek kaldı mı sesini çıakrtmıyordu. 180 dakika maç oynasa son dakikasına kadar oyundan düşmezdi.

    ama satıldı!
  5. 5
    bayer leverkusen ile yıllık 400.000 eu brüt gibi bi ücrette anlaşmış, beşiktaş'ın da 1.4 milyon eu'luk teklifini kabul etmemiş futbolcu.

    fikret orman beyanatı. hiç inandırıcı gelmedi açıkçası!
  6. 6
    beşiktaş'tan ayrılığı takımdan soğumama neden olan futbolcu... yerine alınan futbolcu için 1.750.000 euro + maaş veren yönetimin bu adama istediği vermemesi ayıptır... yaptığı onca beyinsizce işe örnektir...
  7. 7
    şu sıralar bayer leverkusen'de forma giyen baş mevkisi sağ bek, yan pozisyonları orta saha sağ ve sağ kanat olan alman asıllı futbolcu.

    şu sıralar beşiktaş'ın ilgilendiği ve hilbert'in de sıcak baktığı söylentileri ortalarda dolaşıyor.

    (bkz: hakkımızda hayırlısı neyse o olsun)
  8. 8
    beşiktaş tarihinin gelmiş geçmiş en iyi bekiydi kendisi. ayrı bir sevgim ve sempatim vardı. gittiği gün gerçekten çok üzülmüştüm ki son lig maçında tribünde görünce neden sevdiğimi hatırladım. bu adam da benim kadar beşiktaşlı.

    umarım salak yönetim istediği parayı verir ve bizi 1 sene boyunca maruz bıraktığı serdar kurtuluş malından kurtarır.

    ama yapacaklarını hiç sanmıyorum.
  9. 9
    adam ülkesine gidip gelince adına ''jan'' eklemişler amk.

    beşiktaş'a geri dönmesi beklenen oyuncu.
  10. 10
    ilk geldiğinde sağ kanattı fakat o zamanın oyun düzeni çerçevesinde kendisini bir süre sonra sağ bekte buldu. dolayısıyla savunma yönü çok iyi sayılmazdı, fakat maç içerisinde zibilyon tane bindirme yapar, ceza sahasına ortalar keserdi.

    5-1'lik buca maçında kendisine karşı bir önyargı oluşmuştu bende, fakat zaman içinde anladım ki bu adam beşiktaş'ın son 10 yıldaki en iyi sağ beki. gittiği gün onun gibisini kolay kolay bulamayacağımızın bilincindeydik. bilincinde olmayan bir tek yönetim vardı hatta.

    hilbert, beşiktaş'a sağ bek olarak gelmeyen, fakat kendisini sağ bek'te bulan ilk futbolcu değildi. zaten sonuncusu da olmadı. mehmet akyüz'ün sağ bekte oynadığı ofspor maçı halen aklımda.

    bu da o buca maçından kesitler:
    www.youtube.com/...
  11. 11
    ibrahim tatlıses dinliyormuş...

    pbs.twimg.com/...