kayıt

ntvspor sosyal lig glenbet kutup ligi

  1. 89
    cordelio kardeşimle 2. lik için enfes bir mücadele içindeyiz... kim gerçek beşiktaşlı sene sonu göreceğiz :(
  2. 90
    2019-2020 sezonu başlangıcı bir takım kurmuştum fakat sonuçlara bakmaya korkuyorum. Eksi puanım falan olabilir. Forvete falcao'nun olması gibi bir tatsız bir hadise var bir de.
  3. 91
    bu sene de şampiyonluğum ile bitendir. bu sene geçen seneye göre düşüşte idim zira totalde ligi 153. bitirdim. ancak özellikle ack, cordelio ve tdkö ile nefis kadrolar kurduk çok keyifliydi. umarım seneye daha iyi rakipler olur daha çok keyif alırız.
  4. 92
    bu sene beleş formayı duyanın geldiği lig oldu...

    oğlum fakir misiniz lan, geçen sene 5 kişiyle oynarken neredeydiniz vicdansızlar.*
  5. 93
    27. haftada 59 puan alarak süper lig takibimin ne kadar müthiş olduğunu gözler önüne serdiğim lig olmuştur...
  6. 94
    Bugün kadroların yenilenmesi gereken ligdir. Gelecek sezon başında daha çok yarışacak kişi bulalım ama bu sezonun sonunda haftalık kapisalim. Bakalım kim ne kadar anlıyor. Benim favorim yokbisi hepimizi tokatlar bence xd.

    Neyse sponsorlu bir lig xd.
  7. 95
    2020-2021 sezonunda da devam edecek olan ligdir. lig ismimiz glenbet kutup ligi 2 olmakla birlikte şifre falan istememekteyiz.

    süper lig manyakları gelin bakalım...
  8. 96
    süper lig 2020-2021 sezonu ilk hafta puanları açıklanmıştır.

    1. hafta puan tablosu

    glenspor olarak sezona 70 puan ile 2. sırada başladık. sörloth'un oynamaması, başakşehir'in putukspor'a kaybetmesi gibi beklenmedik sonuçlar yaşandığı için belki de zirveyi kaçırdık.
  9. 97
    caner erkin'i savunmanın solunda değerlendiremeyeceğimiz lig.

    sikerler.
  10. 98
    futbolcuların ateş pahası olduğu lig.

    forvetten kısıyorum savunma açıkta kalıyor, savunmadan kısıyorum forvet pert oluyor.

    mini etek gibi, neresinden çekersen çek bir yer açıkta kalıyor.
  11. 99
    daha önce dediğim gibi her hafta son gün eksiklere ve cezalara değineceğim. işte ilk hafta.

    en önemli eksikler fenerbahçe'de. pek çok oyuncu bu takımdan isim alacak ancak volkan, alves, egemen olmayacak isimler olacaktır. volkan bir ihtimal olabilir ama takıma koyup sonra cezalı olursa üzülünür. riske girmeye gerek yok.

    trabzonspor'da konstant grip, bosingwa sakat. bu isimler önemli eksikler. beşiktaş ile ilgili sakat cezalı isim bilgisinden çok arsenal yorgunu olacağını söyleyebilirim. galatasaray'da ise en önemli nokta 6 yabancı kuralı. muslera şeyju telles melo sneijder ilk 11'de garanti gibi. geriye tek isim kalıyor. o yüzden yabancı alırken düşünmek gerek.

    ilk hafta zorlu geçecek ve muhtemelen takımları öğreneceğiz sadece.
  12. 100
    hevispor'un yeni koreografisi ile zafer yolunda emin adımlar attığı ligdir. scout ekibimiz ahmet çalık ile yaptığı hatayı tekrar etmeyecektir. taraftarlarımıza duyurulur. ligdeki tüm takımların kadrosu scout edildi ve yıldızlar karması oluşturuldu... ikinci hafta gümbür gümbür geliyoruz.

    not: putuk'un takımını scout etme sorumluluğu hissetmedik elbette. o kadar düşmedik...

    not2: neden altı? manidar...
  13. 101
    11. haftadaki 100 puanlık liderliğin ardından 12,13 ve 15. haftalarda kadroyu güncellemeyi unutan eudaimonia'nın ilk 3 hedeflerinden iyice uzaklaşıp 9.sıraya çapa attığı lig. flash player'ın güncellenmesine rağmen tarayıcılarda çalışma izninin çıkartılamaması ve günlük işlerden dolayı unutulması, kadronun güncellenmemesi için bahane olamayacaktır. bu hafta elde edeceğimiz yüksek puanlarla birlikte önümüzdeki haftadan itibaren çıkışa başlayacağımızı düşünüyorum. hevispor ile aramızdaki 231 puanlık fark sizi yanıltmasın, çok çalışıp kupayı alacağız...

    örnek olarak dikkatinizi çekmek isterim ki, putukspor lige çok kötü başlamasına rağmen iyi bir ivme yakalayarak 6. sıraya yükseldi.
  14. 102
    Haftanın lideri olduğum lig. Teşekkürler beto... teşekkürler deniz kadah... teşekkürler çocuklar...
  15. 103
    son şampiyon apoletiyle girdiğim ligtir. yine kazanacağım gençler sıkıntı yok :)
  16. 104
    İkinci hafta kadrolarının editlenmesi gereken ligdir...
  17. 105
    “baba ben nereye düştüm” tadında devamladığım ligdir.