kayıt

gamzesi olan erkek

  1. 1
    gamze adındaki kız arkadaşı olan erkek değildir. yapılacak iğrenç espriyi peşinen yapıp kimseye mangalda kül bırakmadan tam anlamı ile yüzünde gamzesi olan, bazı kadınlara çekici gelip "ooyy senin gamzeni yerim" dedirten erkektir. :)
  2. 2
    iticidir.
  3. 3
    (bkz: Turgut özal)
  4. 4
    Josh Holloway 'dir. (link: >> : birxsozluk.com...)
  5. 5
    kesin dolandırılacak erkektir.
    üniversiteden bir kız arkadaş babalemun gel hele bi yanıma dedi. hayatını değiştirmek istiyor musun dedi ulan dedim bu nasıl soru. nasıl olacak bu dedim yok anlatmam deyip gün ve saat verip çekip gitti. neyse efendim meraktan çatlıyorum söylemiyor da kaffayı yiyecem anlayacağın. gün geldi gittim buluşmaya bu başladı anlatmaya. anlattıkça benim moraller sıffır oldu. kızın anlattığı olay saadet zinciri denen zırvalık yani bana internet sitesi satacaklar sonra ben bunların ağına dahil olup ben de milleti dolandıracam. bir de 750 dolar civarı para. ulan o parayı bulsam ben kendime yaparım zaten site. hatta anama babama bile yaparım. neyse efendim o anlatıyor ben olmaz diyorum sonra bir olay oldu gülmeye başladık bi baktım bu benim yanaklara bakıyor.hayırdır demeye kalmadan 'senin gamzelerin mi var yaa' diyip kafayı sağa yatırdı. lan ben de içten içe bir mutluluk yok ya diyip daha da gülüyorum ki sevsin beni az. gamzem olsa önce benim farketmem lazım değil mi? ama ben bi şımardım bi şımardım aldım alacam ürünü o derece. her yere gülücükler saçıyorum. bir iltifat insanı ne kadar değiştirirse o kadar değiştim ben de. neyse kız anlattıkça daha samimi geliyor ürün ben de tamam kabul diyip bizimkilerle konuşmak için müsaade istiyorum. sonra aradım bizimkileri ya dedim acil para lazım ben bi boka girdim. açıkladım olayı bunlar başladılar hakaretlere sen nasıl çocuksun sen hayatta bir şey satamazsın falan, ulan dedim bunlar haklılar peki dedim gamzem var mıydı benim cevap bile vermediler o derece yok gamzem. sonracığıma aradım kızı ya dedim ben alamayacağım ürünü zaten gamzem de yok kız ''hdi yha tmm o zmn'' diyip kapattı. benimle pek muhabbet kurmadı bu olaydan sonra. benim de içimde kaldı zaman zaman aynanın karşısında parmağımı yanağıma sokup gamze yapmaya çalışıyorum.
    uzun lafın kısası dikkatli olun gamzeli çocuklar. dolandırıcılar her yerde. www.youtube.com/...
  6. 6
    aman görünsün diye, 7/24 sırıtan erkektir.
  7. 7
    Eğer beldeyse o gamze eyvah eyvah.

    (bkz: feminen)
  8. 8
    (bkz: tim kang)*
  9. 9
    yüzünde ise çok hoş duran erkektir. aslında burada bir ifşa yapasım var ama kızar mı bilemediğimden sözlüğümüzün gamzeli tatlış erkek yazarını gizli tutuyorum.*
  10. 10
    (bkz: belediye çukuru)

    Erkek adamın sunta gibi suratı olur.
  11. 11
    O ne lan top gibi püü.
  12. 12
    (bkz: vurduruyordur)
  13. 13
    Dua lipa hayrandır. O ne be gamze mi kaldı yıl 2018.
  14. 14
    Gaydir.
  15. 15
    Böyle ölmez füze atmanız lazım.
  16. 16
    adamdır, en azından ben öyleyim.
  17. 17
    Gamzeyi sevmem ama hadi olanlar çıksın ortaya. Güzel şarkı buldum, ekmeğini yiyelim..
  18. 18
    kadınlara da pek yakıştıramadığım gamze erkekte olunca çok kadınsı gösteriyor. Yüzünüzde oyuk var gibi iğrençsiniz ibneler.
  19. 19
    Sempatik oluyorlar bence. Onlar gülümseyince ben de gülümsüyorum.

    Not: erkeğim. Hayatımda ilk kez bunu yazma gereği duydum.
  20. 20
    (bkz: geldim geldim geldim)

    millet burada mısınız kaçırmadım di mi?

    gülünce hem gamzem çıkıyor hem de kaz ayağı. belimde de gamzem var dfgdfgfdg. gelen eksileri görür gibiyim. kaçıyım ufaktan.
  21. 21
    Tatlılık ve çekiciliği aynı anda bünyesinde barındıran erkektir.
    Bayılıyorum beh...
  22. 22
    Bir tanesi de sevgilim olan erkek. Yeni bir hobi edindim sayesinde. Gamzeden öpmek.

    -aşırı özlem içeren girdi sonu-
    • Yak be. Hatta ben içmiyorum bir de benim yerime yak iki dal olsun...
  23. 23
    Sanırım sol yanağımda olacak veyahut sağ tam emin değilim, asıl aklıma takılan neden bir yanağımda var?