kayıt

demet akalın

  1. 39
    ünlü filozof didem soydan'ın söylediği ''kızı malatya'dan çıkarabilirsin ama malatya'yı kızdan çıkaramazsın'' lafının en güzel örneği.
  2. 40
    twitter'ı en etkili kullanan ünlülerden.

    twitter.com/...
  3. 41
    Parası olup da giyinmeyi bilmeyen insanlardan. Ayrıca sürekli bir şeyleri 'beleşe' getirmeye çalışır gibi bir hali var.
    Daha önce bir oyuncak markasına isyan etmişti şimdi de aynısı çeşme'deki bir kahvaltıcıya yapmış

    Neymiş efendim 4 kişilik kavaltı 300 liraymış. Normalde 4 kişi kahvaltı yapıldığında en düşük tutar 200 tl oluyor zaten. Gittiğin yer çeşme olunca artık o 100 tl için ortalığı ayağa kaldırmaya gerek yok. Bu hesabı tahmin edebiliyor olması gerekir.

    Allah günah yazmasın da kıro gibi bir şey.
  4. 42
    şahsımca 1 buçuk yaşında çocuk zekasına sahip ve kötü bir insan. Keşke bu ülke böyle boş insanları milyoner yapmasa.
  5. 43
    Mevzu nedir bilmiyorum lakin bugün birisine "taşak surat" demiş. Böylesi kenar mahalle süprüntüsü tiplere bu kadar değer verilirse olacağı bu. Kendisine sanatçı denilen bu zatı bir kez canlı dinleme hatasını da yapmıştım kimseye tavsiye etmem.

    Gel gelelim makyajsız hallerini de hepimiz biliyoruz, hamile kadın gece görse çocuğunu düşürür. Artık piyasadan silinsin şöyle ünlüler.
  6. 44
    toplumsal cinsiyet mücadelesi ve kadın cinayetlerine dikkat çekmek için kolektif bir eylemliliğe girişenleri samimiyetsizlikle itham etmiş instagram hikayesinden. akımı bu şekilde eleştirmiş.

    bonboş bir çar.
  7. 45
    bir dönemin mankeni, oyuncusu yeni dönemin ellere havaya kültürünü yaşatan popçusu... 41 yaşında olmasına rağmen bunu belli etmeyen, yaptığı şarkılarla erkeklere laf geçiren bir garip insan...
  8. 46
    Hayat hikayesini bilmiyorum ama belirgin bir biçimde sonradan görme duran kişi.

    Bünyesinde hoşuma gidecek herhangi bir şey barındırdığını sanmıyorum.
  9. 47
    o kadar parası olmasına rağmen berbat giyinen popçudur. Ağzı çok bozuk bu ablamın be. Bide instada kendine shop yapıyor ama normalde o kadar ince biri değil. Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol ablam benim.
  10. 48
    karantina meselesiyle ilgili ölmek istediğini söylemiş demet yapma sakın küçük hira annesiz kalmasın küçük hira eyvah olmasın.
  11. 49
    Kendisi sevmediğim ünlülerden biri. Hatta aşırı derecede görgüsüz olduğunu düşünmüşümdür hep. Fakat günlerdir devam eden yangın felaketi boyunca onun kadar yardık için uğraşan başka ünlü de görmedim. En azından elinden geleni yapmaya çalışıyor. Helal olsun.

    Söylediklerim için utanır mıyım... evet biraz*
    • ayran yolluyor, iki koli de sen at frigofrike.
    • olsun ayrana da ihtiyaç var.