kayıt

alışveriş

  1. 1
    gerek zorunlu hallerde, gerek ise lüks tüketimde sürekli uygulanan bir değişim yöntemidir.
  2. 2
    (bkz: buram buram reklam kokan hareketler )
    bir ürün veya hizmetin satilmasi ve satin alinmasina alisveris denir.
  3. 3
    kadınlar için hayatın tadı tuzu.

    pbs.twimg.com/...
  4. 4
    retro döneminde sakın ama sakın yapmaya kalkmayın dediğim aktivite.
  5. 5
    alışı hoş, ama verişi fazla hoş olmayan eylemdir.
  6. 6
    (bkz: bir alışveriş bir fiş)
    yaşı yetmeyenler bilemez.
  7. 7
    zorunda olmasam hiç kalkışmayacağım ekşın. internetten falan sipariş vereceğim ama denemeden alamıyorum maalesef. bugün tatil günümün 3 saatini harcadım bu merete. yalnız limon diye bir takım elbise markası keşfettim, gayet ekonomik ve kaliteli ürünleri var. tavsiye ederim.
  8. 8
    dışarıda yapmayı sevmediğim ama zorunda kaldığımdır. yine de online ya da mağazada farketmeksizin beni inanılmaz mutlu ediyor. resmen alışveriş yapmak için doğmuşum. tamam her insan öyle tüketicidir ama bana ciddi mutluluk veriyor.

    mesela depresyona girince kadınlar saçını falan kestirir. ben alışveriş yapıyorum. sonra bu kız neden fakir? e saçma salak şeylere para döküyor?
  9. 9
    Tek başına zevk vermiyor o kesin. 1 aydır gömlekleri yenileyecem, adam arıyorum, gelen yok amk. Kızları çağırıyorum, hemen geliyorlar ama onlar da malum kendi zevklerinin peşine xoxo, koton gibi yerlere dalıp unutuyorlar herşeyi.
  10. 10
    Çok net söylüyorum "a'dan" "z'ye" etmediğim küfür kalmadı.

    Ölüyorum galiba.

    T: iğrenç ötesi bir şey.
    Mecbur olmadığım sürece benden uzak.
    • hacım, taktik şu.. alışveriş seven bir kız buluyorsun.. "git ötede oyna" dercesine bana pantolon alsana, bana t-shirt alsana diyorsun, hem alışverişten bir nebze yırtarsın, hem de kafa izni yaparsın..
  11. 11
    bu aralar acayip yapasım var. bir girişsem çıkışı pahalıya patlayacak. o yüzden girmiyorum.
  12. 12
    Su aralar yeni sezon ürünleri gelmeye başlamışken insani cezbeden olay. Aslında yapmak lazim ama sonuçları pahalıya patlıyor.
  13. 13
    Şöyle mevsimlik bir şeyler alayım dedim. Yeminle görüpte girmediğim mağaza kalmadı ama adam gibi tek bir şey bile bulamadım.
    Bunları tasarlayandan, dikene kadar hepsinin...
  14. 14
    10 saat yapsam sıkılmam, öyle bir eylem benim için.

    Gel gör ki her şeyin çılgın pahalı olması...
  15. 15
    Kimi zaman ihtiyaçlar için kimi zaman keyfi yapılan eylem.

    Son zamanlarda dikkat ettiğim bir şey var. İnsanlarımız -bakın cinsiyet ayrımı yok- çok fazla keyfi alışveriş yapıyor. Hangi mağazada sadece yüzde otuz indirim var; kasasında pide kuyruğu gibi sıra oluyor. İnternet mağazarında da stokları en fazla beş saat dayanıyor.

    Toplum olarak bu gereksiz açlığa nasıl düştük, nasıl düşürüldük bilmiyorum. Ama insanlar çok fazla bilinçsiz alışverişi yapıyor. Herhangi bir kalite anlayışı ya da hesap kitap mantığı tamamen bitmiş halde.

    İlla indirimli diye işe yaramaz şeyleri satın alıyorlar.

    Ödemelerin neredeyse hepsi kredi kartıyla yapılıyor. Faizler borçlar çabası iken bu insanlar neye güvenerek alışveriş yapıyor? Çözemiyorum ve üzülüyorum..
  16. 16
    yapılmasının da yapılmaması kadar mutsuzluk verdiği hede. sonuçta, alışveriş yapmak mutsuzluk verir çünkü, hiçbir zaman bu arzuyu dindiremeyecek olmanız gerçeği vardır ve bu doğrultuda da bu isteklerin hiçbirini karşılayamayacak olmanız gerçeği; ikincisi, satın alınan şey yalnızca sahip olmak için satın alınır, bu da alışveriş mutluluğunu sahip olma anına kadar sürdürür. yani durmaksızın alışveriş yapmalısınız ki mutlu hissedesiniz.
  17. 17
    Artık mutlu etmiyor. Çünkü her şey çok pahalı. Fiyatları görünce moralim bozuluyor.
  18. 18
    bu hızla alışveriş yapmaya devam edersem tahmini 1,5 aya falan iflasımı ilan ederim.....
  19. 19
    Bugün içeri girip çıkmamla üççüz lira harcamış oldum. Marketin önünden geçişimde de elli liram eksiliyor cebimden.

    Giderek üzdün bizi tc..
  20. 20
    "2004 yılında Türkiye’nin alisverisdunyasi.com’u olmak için yola çıktık... "

    Türkiye’nin ilan ve alışverişte ilk adresi alisverisdunyasi.com/... , 2004 yılında mustafa ayt bilişim merkezi bünyesinde hayata geçirildi. Bir e-ticaret sitesi olmanın ötesinde, ülkemizde e-ticaretin doğuşundan bugüne olan sürecin de temsilcisi olan alisverisdunyasi.com/... , Türkiye’nin en büyük elektronik ticaret ve ilan platformlarından birisi olma özelliğini taşıyor.

    Emlak, Vasıta, Alışveriş, iş Makineleri & Sanayi, Yedek Parça-Aksesuar-Donanım & Tuning, Hizmetler, iş ilanları, Hayvanlar Âlemi, Özel Ders Verenler ve Yardımcı Arayanlar olmak üzere toplam 10 kategoride hizmet veren alisverisdunyasi.com, kullanıcılarının hayatını kolaylaştıracak ürün ve servisleriyle de ulusal ve uluslararası arenada çok sayıda ödülün sahibi oldu.

    alisverisdunyasi.com/... ayrıca kocaeli gebze’deki genel merkezi ile e-ticaretin merkezinde...