kayıt

aylin coşkunoğlu nazlıaka

  1. 1

    Haklı iken haksız konuma düşen chp milletvekili. Meclis konuşması esnasında saygısızca laf atan milletvekillerine "valla şeytan diyor ki, çıkar şu ayakkabını fırlat, ama bir ayakkabıma bakıyorum, bir de sizlere. değmez diyorum açıkçası" şeklinde bir ifade kullanıyor.

    hoş değil. Karşı tarafın da yaptığı hoş değil elbet, Başlı başına saygısızlık zaten. Ama yakıştıramadım şahsen. İtle çuvala girilmez demek istemiş bir nevi. keşke tarhan edasıyla sakinliğini koruyup "sayın milletvekilleri lütfen biraz sessiz olur musunuz?" Diyebilseydi.
  2. 2
    bugün 55 yaş üstü izmirli teyzeler kıvamına gördüğümüz milletvekili. harika bir kostümle katılmıştır kutlamalara.
    ben sana kemalist olma demiyorum hobi olarak yine ol.

    (bkz: tarz değilsin)
  3. 3
    29 mart 2015 tarihinde yapılan chp ön seçiminde ankara 1. bölgede ilk sırayı almış chp ankara milletvekilidir.
  4. 4
    *

    cumhuriyet halk partisi'nin 25. dönem ankara milletvekili.
  5. 5
    Chp'nin ülke gündeminden ne kadar kopuk olduğunun göstergesi olarak partisinden ihraç edilecek isim. Sonra halk bana neden oy vermiyor ?
  6. 6
    (bkz: aylin coşkunoğlu nazlıaka)
  7. 7
    derhal partiden ihraç edilip hakkında ceza ve tazminat davası açılması gereken kadın.

    sen ne demek ya ülke elden giderken myk'da adamını seçtirebilmek için ismet paşa'nın partisine iftira atıyorsun ? kimsin ? kim olduğunu inşallah ihraç edilip oturtulacağın bağımsızlar koltuklarında bir kez daha düşünürsün.
  8. 8
    özgecan arslan cinayeti yüzünden ülkenin birbirine girdiği dönemde çıkıp göbeğini ata ata dans eden saygın milletvekili.

  9. 9
    kadın hakları mücadelesi veren stkların düzenlediği sempozyumun bir panelinde "laiklik adam gibi adam olmaktır 11!!1" nutku atan feminiz milletvekili.
  10. 10
    atatürk yazılı betmen peleriniyle atatürkçülüğü kitlelere yayıp partisine milyonlarca oy getiren adamlık abidesi sayın milletvekili.
  11. 11
    melih gökçek karşısında yenilebilen ve yenilgisi hatırlatıldığında "kafaya ayakkabı atma" resti çeken tek chpli milletvekili.
  12. 12
    Partiden kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edilmiş.
  13. 13
    chpnin parazitlerinden en ''kokoş'' olanı.
  14. 14
    an itibariyle partiden kovulmuş botokslu.
  15. 15
    chp'den ihraç edilmiştir. ulan ne garip bir parti ya. diğer taraf atatürk'e hakaret edenleri topluyor bunlar resmi indirdi diye milletvekili kovuyor.
  16. 16
    sonunda ihraç edilmiştir, 18. yaşımdaki ilk seçimden itibaren gerçekleştirilen son 3 genel seçimde de chp ye oy vermiştim ancak kendisi bölgemin adayı olsaydı kesinlikle vermezdim. keza süheyl batum ihraç edilmeyip tekrar eskişehir mv adayı olsa idi son seçimde yine oy vermezdim. bu isimlerin tek tek temizlenmesi gerek.

    aylin hanım hedepeli heval kankalarıyla takılmaya devam etsin.

    seninleyiz gandi kemal ! twh .
  17. 17
    Partisi tarafından affedilip dönmüştür. Değişik bir hikaye.

    twitter.com/...
  18. 18
    "kotalar bize dar, rotamız iktidar" söylemleri ile chp kadın kolları genel başkanı olmuştur.