kayıt

sözlüğü günlük olarak kullanmak

  1. 7
    Kutup itirafa günübirlik yazma ile ulaşılabilecek eylemdir.
  2. 8
    Günlük olarak sözlüğe girip çıkarak yapılır. Ben mesela günlük olarak kullanıyorum, takip ediyorum. Varsa bir iki girdi attırıyorum falan. Bununla beraber Haftalık veya aylık olarak da kullanan vardır mutlaka.
  3. 9
    Pek yakında yapacağım. Evet yapacağım ben bunu. Ben, benn yaşar usta.

    İlk girdimin bu başlığa olmasının ne kadar tuhaf kaçtığının farkındayım. Sık sık yazacağım bu başlığa
    Neden yazmayayım ki len? aha da yazdım valla..

    ""Sevgili günlük, saat 1:30 ve an itibariyle üst komşularımız hayvani bir şekilde ses çıkarmakta. Üstelik yaşlı başlı, ssk sırasında görsen "selamun aleyküm teyze, amcam nörüyon? Yattı mı prim borcun?" Diyebileceğin türden, ahı gitmiş, geri kalana vah demek için bin şahit tutamayacağın türden yaşını başını almış insanlar.lan insan düşünüyor; ne gibi bir fantezi dünyası yaşıyorlar, ne gibi bir enerji patlaması yaşıyor bu insanlar? Geçen de ruhi amcayı muslukçu kıyafeti ile gördüm anasını satayım. İçeri giriyordu elinde tesisatçı çantasıyla.

    Şu enerji birikimi, benim naçiz, kırılgan bünyemde yok maalesef günlükçüm. Aynı enerji bende olsa, dünyanın... Anladın sen onu.

    Bir de geçen gün bisiklet turu atarken, yanlışlıkla bileğimi burktum, karşımda güzel kızlar vardı. O yüzden "aaaaahhh! Getti aney sol bilek ahhh!" Diye kıvranamadım. Dış sesimi dinleyip erkeklik gururumdan taviz vermemek uğraşı ile fantastik bir şekilde ciddi durdum. O kadar ciddi ve karizmatik baktım ki, kızlar bir an dönüp baktı.

    "Ohaa kızığaam! Baksanaa.. çocuğun bileği döndü gördün mü?!??"

    Dedi biri öbürüne. Aşil tendonum iskender'in Gordion düğümü oldu lan bildiğin. Sen hiç bacağını burktuğunda göt kaslarının ağrıdığını, o acıyı hissettin mi günlük??

    Eh be günlük hep ben anlatıyorum biraz da sen anlat diyeceğim ama bir şey demeyeceksin farkındayım. En fazla "sen ne diyon amk kepcuk ağızlısı.. günlük konuşur mu hiç.." dersin. Dersen de haklısın. Kafama tibet öküzü, mısır tanrısı, eski dilde su düşsün ki haklısın..