kayıt

türkiye'den siktir olup gitmek

  1. 26
    Biz neden gidiyoruz ki tecavüzcüler, teröristler, ülkeyi iyi yönetemeyenler siktir olup gitsin bizde bir rahat nefes alalım canım memleketimde.
  2. 27
    her tatlı su vatanseverinin(genelde chp) yapmak isteyipte yapamadığı eylemdir.Hemen bir hadise olsun "ben gidiyorum ya bu ülkeden,buranın çivisi çıkmış" diye trip atarlar.3-4 gün sonra da halen türkiye'de barınmaktadırlar.Ne hazırlanmış bir bavul vardır,ne de bir bilet.İşte alın size vatansever(!) türk insanı.

    not:gidecek olan varsa gitsin,bu ülkede mızıkçılara yer yoktur.
  3. 28
    (bkz: siktiriniz gidiniz efendim)
    encrypted-tbn1.gstatic.com/...
  4. 29
    Düşündüğüm eylem. Gelecekte elime fırsat geçerse neden burada kalayım ki? Burası benim memleketim elbette. Doğduğum, büyüdüğüm, doyduğum yer ama her gün ölüm korkusuyla yaşayamaz insan. Psikolojisi bunu kaldırmaz. Biliyorum yine bazıları "siktir git. Beğenmeyen gider." diyecek ama başka çare kalmadıysa giderim. Benim şurada garantisi olmayan 40-50 sene bir ömrüm kaldı. Onu da cahillere, bağnazlara laf anlatmaya çalışarak geçirmeye hiç niyetim yok.
  5. 30
    tüm sistem bana git derken gitmemek için inat etmek niye?? tek sorun, dışarıdan gel diyen yok, onu da ben ayarlamaya çalışıyorum, bir şekilde dışarıya "gel" dedirtmem gerek..
  6. 31
    yine de türklerden kurtulamayacağınızı gösterir.

    (bkz: 15 mart 2016 berlin'de patlayan araç)
  7. 32
    fırsatını bulur bulmaz yapacağım eylem. sokağımı esnafımı insanımı seviyorum. ailemi dostlarımı seviyorum. ve artık her güne bugün birini kaybetmiyim diye korkarak başlamak istemiyorum.
    korkmaktansa özlemeyi tercih ederim
  8. 33
    (bkz: en sevdiğim )
  9. 34
    Herkesin hayatında en az bir kere düşündüğü ama çoğu insan için asla gerçekleşmeyecek olan hayal
  10. 35
    yurt dışı bağlantılı bir şirkette çalışmadığınız sürece pek kolay olmayandır.
    öğrenciyken ancak kısa dönemli (6 ay - 1 yıl) çıkışlar mümkün oluyor.
    profesyonel hayatınızda, başka bir ülkeye, orada yararlı olacağınızı kanıtlamadığınız sürece gitmeniz pek kolay değildir, kimse kimseyi kara kaşı kara gözü için ülkesine davet etmez.
  11. 36
    bunu gerçekten yapmış ve başarılı olmuş insanlar var çoğumuzun cesareti yok o sebeple burdayız
  12. 37
    hem biraz götüm yemiyor hem başka ülkelerde bizim memleketin havası yok. burada ki bok kokusunu hollandanın lale bahçelerine tercih ederim.
  13. 38
    Arkamda bırakacak bir ailem olmasa muhtemelen kaçak göçek bir şekilde yapmıştım. Başka ülkede ikinci sınıf vatandaş olmak burada olmaktan daha çok koymazdı herhalde.
  14. 39
    (bkz: bi bitmediniz amk )
    Ben de istiyorum, ne yapıyoruz tam olarak?
  15. 40
    zamanı gelmiş de geçendir..
  16. 41
    (bkz: kaç kaç kaç )
  17. 42
    ülkenin sahip olduğu yüksek ücret ve düşük maaş politikası nedeniyle siktir olup gidememek olarak gerçekleştirilen eylemdir
  18. 43
    www.youtube.com/...

    bu repliği ülke için uyarlasak fena olmaz sanırım...
  19. 44
    Fırsatım olduğu an yapacağım eylem. Tabii ki bir sürü kişiyi, anıyı arkamda bırakmak zorunda kalacağım ama bu onları bir daha hiç görmeyeceğim anlamına gelmiyor. Dünyaya bir kere geliyoruz ve bence sınırlarımızı zorlamalıyız. Bu ülkede doğduk diye geri kalan hayatımızı burada geçirmek zorunda değiliz.
  20. 45
    benim gibi hasta ananız yoksa, bekarsanız bu bok çukuruna tıkanıp kalmadıysanız, henüz bağlamadıysanız saniye düşünmeyin saniye.. burda hayat yaşandığını sananlar büyük yanılgı içindeler.. gidin bi yük gemisine 100 dolar rüşvet verin atlayın konteynırın yanına sırt çantanızla, gidebildiğiniz kadar uzağa..

    zira
    (bkz: anasını siktiler memleketin)
  21. 46
    yapmaya çalıştığım eylemdir.
  22. 47
    Onu bile yapamıyoruz ki bu ülkede,havalimanında ölürüz.
  23. 48
    bunu türkiye'den siktir olup gittikten sonra soğuk suyla nası gusül abdesti alınır adlı kitabımda anlatıım. lütfen belirli kitapçılardan temin ediniz.
  24. 49
    hasta anam yok, bekarım, herhang bir bok çukurunda tıkanıp kalmadım, daha önce yurt dışında bulundum, gene de bir yere gitmiyorum. memleketin anasını sikenlere mustafa kemal paşa'dan selam götürene kadar da bir yere gitmiyorum.

    Tarih neden tekerrür eder, çünkü insanlar tarihten ders çıkarmıyor. hep beraber bakalım;

    yaklaşık 100 sene önce kimlerle savaşmışız;

    doğuda, ermeni ve kürtlerle,
    güney doğuda araplarla, kürtlerle, fransızlarla, ingilizlerle,
    kuzeyde ermenilerle, ruslarla
    batıda yunanlarla, ingilizlerle, anzaklarla zartla zurtla,

    kendi içimizde ise radikal islamcılar ve yobazlarla.

    bugün kimle savaşıyoruz ?

    dünya üçüncü dünya savaşına hazırlanıyor, büyük devletler ikinci dünya savaşının yaralarını sarmış durumda fakat biz hala birinci dünya savaşından ileriye geçemedik. Çünkü harekete geçecek insanlar o kadar egolu ki herkese tepeden bakıyor, çünkü harekete geçmesi gereken insanlar, diğerlerinin buna değmeyeceğini düşünüyor, insanlara o kadar tepeden bakıyorlar ki anlayamıyorlar...

    siz de beğenmediniz mi ya serzenişte bulunun ya da kaçın, aman harekete geçmeyin, mazallah bir yararınız dokunur.
  25. 50
    Dünyayı, karpuz gibi dilimleyip al burası sizin burası bizim diyen insanlara inat, vatan millet Sakarya ayaklarında vatanım milletim diye kendimi kelle kuyusuna dönüşmüş bu topraklarda yaşamaya mecbur edemem.
    İnsan dünyaya aittir. Türk Türkiye'ye, Alman almanyaya ait diye bir kaide yok. Tıpkı çaya şeker atılır tuz atılmaz gibi kafası gelenekten aileden ordan burdan girmiş sabit fikirlerle doldurulmuş, sırf orda doğduğu için bir avuç toprak uğruna milyonları öldüren, öldürmeyi makul gören insanlar, gitmek isteyen herkesi siktir edebilir. "Burda kalıp vatanın için savaşmayacaksan siktir git geber gavur" nidalarını sağ kulağımla duyup soldan atıyorum. İlerki 4 yıl içimde param denkleşsin gidiyorum. Belki başka ülkeler toz pembe bir hayat sunmayacak. Ama benim Türkiye'de kalmaya tahammülüm daha fazla yok.
    Şimdi siktir ederseniz sevinirim