kayıt

pkk

  1. 20
    özgürlükten bahsedip uyuşturucu ticareti yapan terör örgütü.
    daha da tek kelime etmem..
  2. 21
    ilk eylemini düzenlediği 15 Ağustos 1984 tarihinden bu yana 16.500 civarı canımızın yitip gitmesine sebep olan kahpe terör örgütü. bunların 9.000 kadarı güvenlik görevlisiyken 6.500 civarı sivil.

    şu hayattaki en büyük beklentilerimden biri ölmeden kökünüzün kuruduğunu görmek orospu çocukları.
  3. 22
    partiya karkeren kurdistan - komünist kürt partisi anlamına gelir. terör örgütüdür.1978-1980 yılları arasında kurulmuştur. maalesef hala bitirilememiştir. şehitlerimizin kemikleri sızlamaktadır.
    • Komünist kürt partisi değil kürdistan işci partisi anlamına gelir yanlış bilgilendireyelim.
  4. 23
    bölücü örgüte bağlı olanların pekeke olmayanların pekaka diye okudukları bölücü terör örgütü...
  5. 24
    şırnak taki mardin deki siirt deki, diyarbakır daki asker yavrularımızı silahla vurup şehit eden pislik ayı pkk lılar silahla vurup öldürecekler güney doğu daki asker yavrularımızı öldürüp şehit eden pis ayı pkk lılar ölmeyi çok hakkediyorlar pkk denen kötü örgüte bulaşmak gibi yapılan ayılıkların bedeli ölümdür tabi ki lanet ayı pkk lı lar öleceksiniz dizi devireceğiz silahla vurup öldürüp merak etmeyin sizden kurtulacaz pkklı ayılar bittiniz.
  6. 25
    bebek katili şerefsizler tarafından yönetilen ve desteklenen ve ne yazık ki mecliste bile temsil edilebilen eli kanlı terör örgütü.
  7. 26
    Cemil bayık ın ifadesiyle dağ kadrosuna 90 lı yıllarda bile son ay ki kadar katılımın olmadığı terörist örgüt. 93 te bile ayda 1000 kişi katılırken son ay 1200 katılım olmuş.
    (bkz: Çözüm süreci)
  8. 27
    çözüm süreci boyunca bu yavşaklarda hızla artış olmuştur ve mit kayıtlarında mevcuttur.

    akp döneminde alevlendirilmiş ve sonra şehitler olmuş sonra da biz bu işi çözeceğiz diye ülkeyi pazarlık konusu haline getirmiş bir ülkemiz vardır. çözüm olması için apo çıkması lazımmış. sikeyim sizin yapacağınız işi.

    bu katılanlar şu an ışid ile çatışıyor tabi. onlarda orada sikiyor bunları. bakalım ne olacak sonu.

    pkk bitirmenin tam fırsatı aslında. ışid suriyeden biz güney doğudan bir gireceksin bunlara topu iyice dikerler. koruyacak kolluyacak bir ırak yönetimi de yokken hele. ama nerede biz de o yürek.
  9. 28
    Türkiye'nin son dönemlerde gördüğü en aşağılık örgüt. Bunu savunanlar da en az pkk kadar aşağılıktır.
  10. 29
    şuan %50 oy almışlar sayesinde senelerce büyümüş, palazlanmış; şimdi de olması gerektiği gibi ülkenin başına bela olmuş teröristler.eğer doğudan oy çıksaydı şuan malum şahısların doğuda kürtçe ağıtlar yaktıklarını izliyor olacaktık. inanmayanlar bir zahmet geçmişe baksınlar, bunların hepsi yaşanmış olaylar!
  11. 30
    şırnaktaki asker yavrucuklarımızı kurşunlu lanet silahla vurup öldürüp katleden mikrop asker katili terörist bozuntularının başlarım lan mikropluğuna inşallah gebersinler canları çıksın ama neyseki oley yakalanıp öldürülüyorlar.
  12. 31
    türkiye'de sol'dan nemalanmaya çalışan, kendilerini marksist-leninist çizgide olduklarını iddia edebilen, komünizm ile gram paralelliği olmayan, son zamanlarda hdp'nin silahlı kolu olan, bağımsızlık mücadelesi diye havlayıp emperyalizm'in köpeği olmuş olan, bazı kürt insanlarına göre kürt halkının savunucusu olan ancak kürtleri acımadan katledebilen kürt milliyetçisi, faşist terör örgütü.
  13. 32
    Biz türk milliyetçilerinin bug'ı ne yazık ki. Bakın şimdi: twitter.com/... / PKK'nın aşağılık bir terör örgütü olduğu su götürmez bir gerçektir. Peki ya bu yakılan yerlere neden hep yandaş müteahhitler bina diker? Ayrıca 1 mayıs işçi bayramını sabote eden de sistemin ta kendisidir. Pkk denildi mi yurdum milliyetçisi ardını düşünmez. Bİrçok sıkıntımız burada başlıyor fakat bu değişiyor.

    Pkk iç ve dış hükûmetlerin işini gören, ötesini berisini pek düşünmeyen asalak bir terör örgütüdür. Marksist leninist doktrinler üzerine yazar çizer hareket eder gibi yapar ama diğer marksist leninist terör örgütlerince dahi kabûl görmez bu. Çünkü nihaî emelleri için emperyalizmden medet umar ve genel ahlâkî duruşları yoktur. Siyasetteki iz düşümlerini örneklemek isterdim de siz anladiniz onu. Yok yok hdp'den söz etmiyorum.

    Düşmanımız pkk'dan katbekat büyük bizim. Bu kıçı kırık terör örgütü var olan can sıkıntımızı yine bu can sıkıntımızdan faydalanarak zaman zaman ikiye katladı o kadar. Düşmanımız sistemdir. Zaten pkk'yı var eden de her şeyi mahveden de sistemdir. Sistem çok geniş bir kavram, bir gün bu kavramı da oturtup mutabık oluruz seninle sevgili sözlük yazarı. We have to make it turko!