kayıt

pkk

  1. 67
    pkk ya destek veren ünlülerin pkk da şeytanları dost yaptıkları yetmiyormuş gibi pkk üstünden konser verdiler pkk da şeytanları dost yapan ünlülerin elleri kırılsın kim size dedi pkk da şeytanları dost yapın cahil ünlüler.
  2. 66
    Biz türk milliyetçilerinin bug'ı ne yazık ki. Bakın şimdi: twitter.com/... / PKK'nın aşağılık bir terör örgütü olduğu su götürmez bir gerçektir. Peki ya bu yakılan yerlere neden hep yandaş müteahhitler bina diker? Ayrıca 1 mayıs işçi bayramını sabote eden de sistemin ta kendisidir. Pkk denildi mi yurdum milliyetçisi ardını düşünmez. Bİrçok sıkıntımız burada başlıyor fakat bu değişiyor.

    Pkk iç ve dış hükûmetlerin işini gören, ötesini berisini pek düşünmeyen asalak bir terör örgütüdür. Marksist leninist doktrinler üzerine yazar çizer hareket eder gibi yapar ama diğer marksist leninist terör örgütlerince dahi kabûl görmez bu. Çünkü nihaî emelleri için emperyalizmden medet umar ve genel ahlâkî duruşları yoktur. Siyasetteki iz düşümlerini örneklemek isterdim de siz anladiniz onu. Yok yok hdp'den söz etmiyorum.

    Düşmanımız pkk'dan katbekat büyük bizim. Bu kıçı kırık terör örgütü var olan can sıkıntımızı yine bu can sıkıntımızdan faydalanarak zaman zaman ikiye katladı o kadar. Düşmanımız sistemdir. Zaten pkk'yı var eden de her şeyi mahveden de sistemdir. Sistem çok geniş bir kavram, bir gün bu kavramı da oturtup mutabık oluruz seninle sevgili sözlük yazarı. We have to make it turko!
  3. 65
    türkiye'de sol'dan nemalanmaya çalışan, kendilerini marksist-leninist çizgide olduklarını iddia edebilen, komünizm ile gram paralelliği olmayan, son zamanlarda hdp'nin silahlı kolu olan, bağımsızlık mücadelesi diye havlayıp emperyalizm'in köpeği olmuş olan, bazı kürt insanlarına göre kürt halkının savunucusu olan ancak kürtleri acımadan katledebilen kürt milliyetçisi, faşist terör örgütü.
  4. 64
    www.21yyte.org/...

    "Türkiye’de kamuoyu tarafından pek de bilinmeyen HBDH Türkiye’de terör eylemleri gerçekleştirmek isteyen bazı komünist ve Marksist-Leninist silahlı örgütlerin ortak eylem yapma kararının ardından birleşerek 12 Mart 2016’da kurdukları bir terör oluşumu olarak dikkat çekiyor. Kuruluş bildirgesi PKK terör örgütü elebaşlarından Duran Kalkan tarafından okunan HBDH,kendi söylemleriyle“emperyalizm, kapitalizm, şovenizm, faşizm ve ırkçılık gibi fikirlere karşı mücadele edeceğini açıklayarak, bu amaçla eylemler yapacağını” bildirerek terör sahnesindeki yerini almıştır.

    HBDH, PKK çatısı altında adı altında; Marksist Leninist Komünist Parti (MLKP), Maoist Komünist Partisi (MKP), Devrimci Karargâh, Devrimci Komünarlar Partisi (DKP), Marksist Leninist Silahlı Propaganda Birliği (MLSPB), Türkiye İhtilalci Komünistler Birliği (TİKB) ve Türkiye Komünist Emek Partisi/ Leninist (TKEP-L) isimli terör örgütlerinden meydana geliyor. Oluşumun ilk kurucu terör örgütleri arasında yer alan TKP/ML’nin, 1 Ekim 2016'da yaptığı açıklama ile HBDH’den ayrıldığı biliniyor.

    Ortak amaçları Türkiye’ye zarar vermek olan HBDH çatısı altındaki terör örgütleri PKK terör örgütü korumasında büyüyor ve kapasite kazanıyor. PKK terör örgütü de artık diğer terör örgütlerine vekalet vererek alan genişletiyor."
  5. 63
    “Meclis’e girmezse AKP anamızı ağlatır, ülkemiz yanar biter” deyip durulan HDP’nin toz konduramadığı silahlı kolu.
  6. 62
    zamları, yolsuzlukları , eğitimsizliği leş gibi olan hayat standartlarını , perdelemek için yaşamasına müsamaha gösterilen bir propaganda aracı
  7. 61
    yönetici kadrosunun etkisiz hale getirildiği söyleniyor. ne kadar doğrudur bilemiyorum ama yarın çıkar kokusu. eğer yarın açıklanırsa da seçimden bir gün önce açıklanması da manidar olur fakat inşallah yakalanmışlardır.
  8. 60
    şırnak taki mardin deki siirt deki, diyarbakır daki asker yavrularımızı silahla vurup şehit eden pislik ayı pkk lılar silahla vurup öldürecekler güney doğu daki asker yavrularımızı öldürüp şehit eden pis ayı pkk lılar ölmeyi çok hakkediyorlar pkk denen kötü örgüte bulaşmak gibi yapılan ayılıkların bedeli ölümdür tabi ki lanet ayı pkk lı lar öleceksiniz dizi devireceğiz silahla vurup öldürüp merak etmeyin sizden kurtulacaz pkklı ayılar bittiniz.
  9. 59
    kürdistan işçi partisi (partiya karkerên kurdistan), türkiye'nin güneydoğusu, ırak'ın kuzeyi, suriye'nin kuzeydoğusu ve iran'ın kuzeybatısını kapsayan bölgede bir devlet kurmayı amaçlayan ve bu amaçla söz konusu toprakların türkiye cumhuriyeti sınırları dahilinde kalan kısmına sahib olabilmek için güvenlik kuvvetleri, geçici köy korucuları ve sivillere karşı silahlı eylem yapan marksist-leninist ideolojiye sahib çeşitli varyasyonları ile hareket eden silahlı bir örgüttür. örgüt kadek (kürtçe: kongreya azadî û demokrasiya kurdistanê, türkçe: kürdistan özgürlük ve demokrasi kongresi) ve kongra-gel (halk kongresi) isimlerini de kullanmıştır. pkk, 7. parti kongresi'nde bağımsız bir kürdistan fikrinden vazgeçtiğini açıklamıştır.
    1974 yılında abdullah öcalan tarafından kurulan pkk'nin ideolojisi, devrimci sosyalizm ve kürt milliyetçiliği üzerine kuruludur. pkk'nın başlangıçtaki amacı, kürdistan diye tanımlanan, kürtlerin de yaşadığı, ırak'ın kuzeyi, suriye'nin kuzeydoğusu ve iran'ın kuzeybatısı arasında kalan coğrafi bölgede, bağımsız sosyalist bir kürt devleti kurmaktı.
    1984 senesiyle pkk yeni bir yapıya bürünmüştür. 15 ağustos 1984 akşam 21:30'da eruh ve şemdinli'de pkk ilk büyük ölçekli silahlı eylemini gerçekleştirdi.
    25 ekim 1986'de lübnan'da yapılan 3. kongresinde hrk lağvedilerek yerine kürdistan halk kurtuluş ordusu (kürtçe: artêşa rizgarîya gelê kurdistan, argk) kuruldu. 1991-1992 yılında örgütün artan eylemleri 1993'te doruk noktasına ulaştı. 1993-1998 arası dönem, örgütün hayatta ve ülkeler arası yapıda kalabilmek için ideolojisini büyük ölçüde yeniden gözden geçirdiği dönemdir. bu değişimlerle pkk, kürt devleti söyleminden vazgeçmiş ve türkiye cumhuriyeti devleti altında otonom bir yapı amaçladığını söylemeye başlamıştır.

    (sezai kırlangıç'ın kürd'ün meselesine siyasi bakış isimli makalesinden...)
  10. 58
    uzaylılarla işbirliği yaptığı söylenen örgüt. bence uzaylılar pkk'yı ateşkese ikna etmeye çalışıyorlardır.

    odatv.com/...
  11. 57
    "yöneticilerinin tanrılar belasını versin." dediğim örgüt.
  12. 56
    (bkz: selahattin demirtaş/@sy)
  13. 55
    yersen.

    ülkemizin basının'ın herhangi bir terör örgütüyle çatışmaya girildiğinde hazır bulunan copy/paste cümlesi.

    (bkz: PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ)

    (bkz: taşınan başlık)

    ileri evresi için; (bkz: bütün dünya vs türkiye )

    patron çıldırırsa; (bkz: bütün galaksiler vs türkiye)

    yok artıkları da çok gördük; (bkz: karadelik ötesi operasyon)
  14. 54
    ilk eylemini düzenlediği 15 Ağustos 1984 tarihinden bu yana 16.500 civarı canımızın yitip gitmesine sebep olan kahpe terör örgütü. bunların 9.000 kadarı güvenlik görevlisiyken 6.500 civarı sivil.

    şu hayattaki en büyük beklentilerimden biri ölmeden kökünüzün kuruduğunu görmek orospu çocukları.
  15. 53
    şırnaktaki asker yavrucuklarımızı kurşunlu lanet silahla vurup öldürüp katleden mikrop asker katili terörist bozuntularının başlarım lan mikropluğuna inşallah gebersinler canları çıksın ama neyseki oley yakalanıp öldürülüyorlar.
  16. 52
    her ay 'bitirilen' ama yine de terör faaliyetlerine devam eden silahlı parti. kendilerine ne kadar marksist-enternasyonalist deselerde emperyalizm ve faşizmin kucagında oturan, tıpkı diğer klikleri gibi kürtçü bir terör örgütüdür. tüm milliyetçi fraksiyonlar terörizm getirir. kahrolsun faşizm.
  17. 51
    orospu çocukları sürüsü. bunu geçelim.

    son zamanlarda karadeniz bölgesine birkaç kişilik gruplarla sızıp, oradaki vatandaşların erzağını çalmakta ve askerlerimize, oradaki sivil vatandaşlarımıza saldırmaktadırlar.

    orada tutunma dertleri yok zaten. amaç her zamanki gibi huzursuzluk çıkarmak. "burası güvenli değil" algısı oluşturmak.

    karadenizli kardeşlerimiz bunları inim inim inletecektir.
  18. 50
    iç işleri bakanına göre can çekişen örgüt.
    evet.
    yaklaşık 30 yıldır falan.
  19. 49
    askerlerimizi vurup şehit eden pkklı mikropların mikropluğundan bizene ama devlet öldürüp temizliyecek pkklı mikropları devlet peşinde olacak pkklı mikropların inşallah
    • tmm
    • sevmek sevmekse sevmemek sevmektir sevmek sevilmemektir
  20. 48
    rakka'ya ulaşmasına 24, el-bab'a ise 17 kilometre kalmıştır. ideolojik açıdan şu an için bölgenin tek kazananıdır.
  21. 47
    Eylemlerini ezilen ulus milliyetçiliğine dayandırdıkları için kendilerini devrimci addederler ama Lenin'e göre ezilen ulus milliyetçiliği ancak sömürüye darbe vuracak nitelikteyse kabul edilebilir niteliktedir ancak Pkk, Ypg, Pyd Suriye'nin kuzeyinde etnik temizlik yaptığı İnsan Hakları İzleme Örgütü tarafından ispatlanmış, ABD karşıtı politikalar izleyen Suriye ve İran'ı bölmeyi amaçlayan, emperyalizm kuklası faşist örgütlerdir bu halleriyle Lenin'in tezleriyle ters düşmektedirler dolayısıyla ezilen ulus milliyetçiliğiyle de devrimcilikle de en ufak ilgileri yoktur ırkçıdırlar.
  22. 46
    He birde bu örgütün başlarındakiler 5 kuruş para almadan savaşan gençleri kullanır ölsede umurlarında olmaz o gençlerde maxiumum 3 yıl savaşır ya dağdan kaçmak isterken yada askerler tarafından öldürülür şimdi soruyorum o gençlere yazık değil mi veya bizim öldürülen masum erlerimize yazık değil mi işte bu kavgaya çıkaranda emperyalist güçlerdir.
  23. 45
    Gürya devrim yapan ve halay başında kardeşlik sloğanları atanlardır fakat türklerle yaşamayı savunmazlar bunların ideolojisi
    (bkz: kürt faşistliği )dir bizim gerzeklerde bunları devrimci sanar
  24. 44
    2003'ten bu yana emperyalistlerden o güne dek hiçbir zaman görmediği kadar çok destek almaya başlamıştır ve almaya da devam edecektir bu saatten sonra. sorunun bambaşka bir boyut kazandığını doğudaki karakol, okul ve bilumum devlet dairelerinin duvarlarından bile anlayabilirsiniz.
    • Artık bu kürt ırkçılığıdır kısacası...
  25. 43
    Kendini komünist sanan sol kamufleli emperyalizmin altına yatan kürt ırkçıları.