kayıt

golden state warriors

  1. 1
    nba'de pasifik grubu takımlarından biridir... bu sene şimdiden play off'u garantileyip orada da iyi bir yer arayışında olan ekip... kadrosunda stephan curry gibi genç ve başarılı bir guardı bulunduran oynu bu sayede çok hızlı oynayan golden state için bu senenin en büyük avantajı klay thompson olmuştur... saf şutör bulmanın bu kadar zor olduğu dönemde hızlı hücumları bile üçlükle bitirebilen bu adamın gelişimi olağanüstü... ayrıca all-star david lee ve yedek oyun kurucu olarak gelip müthiş katkı yapan jarrett jack takımın diğer iyi oyuncularıdır...

    ilk turda denver ile eşleşirlerse çok keyifli bir seri izleteceklerdir... umarım bu eşleşme gerçekleşir...
  2. 2
    bu sene kağıt üstünde gayet iyi bir takım kuran sempati duyduğum nba takımı. bünyesinde stephen curry, andre iguodala, david lee, bogut gibi isimleri barındırmaktadır.
  3. 3
    üst üste 16. maçını kazanan takım. inanılmaz bir seri yakaldılar.
  4. 4
    dün geceki new orleans maçını izledikten sonra bu adamlar bu sene alır götürür dedim. tempoyu diledikleri gibi belirliyorlar curry thompson ikilisi büyüleyici.

    21w-2l ile devam ettiklerini de belirtelim.
  5. 5
    iyi gününde yenemeyeceği hiçbir takım olmayan ekip. zira bu üçlük temposuna yetişebilecek kimse yok. özellikle curry hareketli iken de üçlük attığı için durdurulamıyor. onu savunurken igoudala ve thomson boşta kalıyor. daha içeride lee ve bogut var. efsane bir ekip. bu sene şampiyon olmasını isterdim.
  6. 6
    Stephen curry ve klay thompson gibi iki muhteşem üçlükçüye sahip takım. Birini tutsan diğeri atıyor. :D
  7. 7
    Dün gece new Orleans pelicans'a maçı satan takım. Playoff daki olası Oklahoma eşleşmesinden it gibi korktuğu için sik gibi bir basketbolla maçı vermiştir.

    İlgisi olmayanlar için edit: golden state şuan birinciligi garantiledi, playoff daki rakibini bekliyor. Yani sekizinciyi. O sıra içinde şuan galibiyet sayısı ayni olan iki takım var. Biri 5 sezonda bir playoff a kalan new Orleans şehri diğeri her sezon şampiyonluğa oynayan oklahoma.
  8. 8
    bu sabah new orleans pelicans'ı 97-87 yenip seride 2-0 öne geçen takım. birinci ve ikinci çeyreği izledim. en son 45-42 pelicans öndeydi. ikinci çeyreğin son üç dakikasına kadar da pelicans, warriors'a göre daha yüzdeli oynuyordu. aradaki fark bir ara 11-12 sayıya kadar çıkmıştı hatta. ikinci çeyreğin son üç dakikasında fark üçe kadar inince warriors yine yener deyip uyudum. öyle de oldu.
  9. 9
    bu sabaha karşı new orleans deplasmanında oynadığı maçta son çeyreğe 20 sayı geride girmesine rağmen maçı söküp olan takımım. bu sene bu takım şampiyon...

    edit : ne dediysek o.
  10. 10
    play off'larda pelicans'ı süpüren takım.

    ilk 3 gün ben de destekledim ama artık durduramıyoruz efendim. sikiyorlar.
  11. 11
    konferans yarı final rakibi memphis grizzlies olmuştur.
  12. 12
    dün akşam oynanan maçta memphis grizzlies'i saksıya fesleğen gibi oturtmuş takım. seride de 1-0 öne geçti. maçın ilk çeyreğinde çift haneli farkları yakaladı warriros, ara ara fark beşe kadar düşse de stephen curry'nin abuk subuk yerlerden, sert savunmalara rağmen attığı üçlüklerle kısa süre içerisinde tekrar çift haneler çıktı. bu bağlamda memphis maça hiçbir şekilde ortak olamayarak maçı tamamladı. maç da 101-86 bitti yanlış hatırlamıyorsam.
  13. 13
    bu gece türkiye saati ile üçte memphis grizzlies ile konferans yarı finali üçüncü karşılaşmasını oynayacak takım. seride durum ise 1-1.
  14. 14
    bu sezonun şampiyonu olacak takım. pek ihtimal verilmiyor ama ben hissediyorum. at fava bekle.
  15. 15
    patlama yapınca, tüm miami heat'li bebelerin tutmaya başladığı takım.
  16. 16
    dün sabah oynanan maçla birlikte memphis grizzlies serisini 4-2 kazanıp konferans finaline yükselen takım. stephen curry 32 sayıyla oynadı. 13 de 8 üçlük isabeti buldu. üçüncü periyotun sonunda attığı efsane deliksiz üçlük maça dair en güzel andı. nitekim karşısına clippers'dan çok houston'ın gelmesini istiyorum konferans finali için.
  17. 17
    bu sabah oynanan maçta houston rockets'ı 110-106 yenerek konferans final serisinde 1-0 öne geçmiş takım. curry yine gayet iyi oynadı. 32 sayıyla bitirdi galiba. sakal reyis de iyi cevap verdi ancak yeterli olmadı.
  18. 18
    yarın sabah serinin dördüncü maçına çıkacaklar. iki takımın da ekstra motivasyonla çıkacağını düşünüyorum. çünkü serinin son maçı da olabilir. bu arada houston serisi elbette.
  19. 19
    nba final serisinde cleveland cavaliers ile mücadele eden ve dün geceki maçta kazanmasına rağmen benim gibi bir chicago bulls taraftarını bile delirtebilecek seviyede dengesiz oynayan takım.

    yahu güzel kardeşim karşınızda kaç senedir çatır çutur final oynayan lebron var nedir bu agresif olacağız diye dengesiz oyunlara girişmek. izleme zevki güzel oluyor ancak tecrübesiz bir duruşları var ve bunu o kadar ortaya çıkardıkları her maç işleri daha da zorlaşacak lakin hala favorimdir kendileri.
  20. 20
    oyunun bazı dakikalarında inanılmaz derecede kötü oyundan düşen takım. bu cleveland serisi ile başlamadı. neredeyse play-off ilk tur maçlarından beri var. hücumda atamayabilirsiniz. maç içinde kötü seriler yakalayabilirsiniz. ama golden state warriors atamadığı noktalarda oyun içerisinde inanılmaz hatalar yapıyor. dün ilk çeyrekti yanlış hatırlamıyorsam, topu kendi sahasından oyuna sürecekken rakip oyuncunun eline verdiler. ikiye bir giderken inanılmaz kötü pas tercihleri oluyor. dün speights kötü bir anda üç hücumu üst üste rezil etti. hem de o kadar rahat tercihler yapabilecekken, rezil pas hataları yaptı boş pozisyonlarda. ancak rüzgarı arkasına aldığı zaman ise durdurulamıyor warriors. kesinlikle bu acemice problemlere çare bulmak lazım. bir diğer nokta, bu sabah çok fazla hücum ribaundu verdi gsw. bu seri için buna da bir çare bulmak lazım. gerçi böyle serilerde devamlılığı olan performanslar değildir bunlar. mutlaka düzelecektir. lets go warriors diyelim o zaman.
  21. 21
    final serisinde korkunç derecede acemi oynayan takım. ne zaman işler kötü gitmeye başlasa hücumu en fazla 1 pasla tamamlıyorlar. topu eline alan kaldırıp atıyor. sanırım lebron'u deviremeyecekler.
  22. 22
    ya kendini toparlar, ya da bu seriden çıkamaz. love yokken, irving yokken bu seriden çıkamıyorsan da şampiyon olmayı hak etmemişsindir. ne olursa olsun, severiz, sayarız bu takımı ve oyuncularını.
  23. 23
    dün gece final son maçında cleveland'ı yenerek 2014-2015 sezonu nba şampiyonu olmuştur.
  24. 24
    sırf lebron karaktersizinin yüzünü görmek için şampiyon olmasını istediğim takımdı. oldular da zaten !

  25. 25
    sezona fırtına gibi başlamıştır.

    9 maçta 9 galibiyet.
    kendi rekorlarını kırdılar.