kayıt

golden state warriors

  1. 76
    curry'nin dönüşü ile birlikte memphis'e karşı askerden yeni gelmiş gibi oynuyorlar.
  2. 77
    memphis'e karşı sadece iki çeyrekte 80 sayı atan takım. çıldırdılar amk.
  3. 78
    Ilk defa nba maçı ile karşılaştığımda yalan olmasin orlanda magicle mac yapıyordu .
    Kisaltmalarini okuyunca galatasaray sanmıştım.
    Amerikada ne işi olduğunu düşündüm.
    Sonra öğrendim golden statemis
  4. 79
    Ergen takımıdır. Bir hevesle 2-3 seneliğine nba takipçisi olan ergenler her zaman o dönemin en başarılı takımını tutarlar. Bir de 40 yıldır o takımı tutuyormuş gibi bir tavır takınırlar. Mesela bundan önce ortalık miami heat sevdalılarından geçilmiyordu. Nerede şimdi onlar?
  5. 80
    curry, durant ve klay dışında her maçlarında etkili olabilen bir üçlü daha vardır.
    • Hakemler?
  6. 81
    2018 sezonunun nba playoff 2.si olan* takım.
  7. 82
    www.youtube.com/...
  8. 83
    toronto raptors karşısında bir hayli zorlanan takım. kevin durant’in 5. maçta oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacakmış.
    • oynayacak.
    • bu entry daha iyi günleriymiş o maçtan sonra herkes pıtı pıtı...
  9. 84
    rebuild'e gidecekleri kesin. curry ve green yokken d'angelo russel'ı parlatacaklardı ki ilk maçta 52 sayı atarak buna uygun davrandı d'angelo. lakin o da sakatlandı. nasıl bir şey bu anlaşılır gibi değil. ciddi değil onun sakatlığı. muhtemelen dangelo için lakers bi yoklar. kuzma'yı kesin isteyecekk gsw fakat gerisine şanlı lakers'ımızın gücü yetmeyebilir. gsw gnç forvet ve sağlam draft hakkı isteyecek gibi. j. winslow ve miami'nin draft hakları en uygun takas senaryosu gibi.
  10. 85
    Aga kulübü kapatın bitsin gitsin ya ne lan bu D'Angelo da gitmiş. Gidin komple günah falan çıkarın. Başka türlü düzelemezsiniz

    mobile.twitter.com/...
  11. 86
    Tamamen kendi tercihleriydi süperstar takımı kurup g-league oyuncuları ile donatmak. Hayrını görsünler.
  12. 87
    2019-2020 sezonununda tanking yapmış 2010'lu yılların flaş takımı. zamanında curry ve thompson'in yanlarına durant de eklenince iyice durdurulamaz hücum tehditleri olmuştu. igoudala ve draymond green gibi en üst seviye savunmacıları da vardı. 2019'daki final serisinden sonra durant ve klay bir sonraki sezonu tamamen off geçecekleri aşil ve çapraz bağ sakatlıkları yaşadı. öyle ki, klay thompson kaçığı çapraz bağları koptuğu maç esnasında "dizim biraz ağrıyor oyuna döneceğim" dedi. tabii öyle olmadı. bir sezonu boş geçirmek zorunda kaldı. durant zaten brooklyn nets'e imza attı ve sakat sezonunu o kontratla geçirdi. yeni sezonun başında da curry'nin eli kırıldı.

    durant'in sözleşmesinden kalan space ile dangelo russel'a gittiler fakat zaten kısa vadeli bir plan olduğu biliniyordu. andrew wiggins ile takaslandı o da. bu sezon nasıl dönecekleri merak konusu. drafttan ikinci sırada james wiseman ile pivot eksikliklerini giderecekleri kesin gibi. wiseman'dan beklentiler yüksek. atletik bir uzun ve muadillerine göre oyun zekası iyi.