kayıt

halkların demokratik partisi

  1. 26
    belli bir bölgenin ve zümrenin partisi olmadıkları konusunda ülkenin yaklaşık 12'sini ikna etmiş partidir. bu süreçten sonra bu ikna ettiği seçmenleri memnun edebilirler mi hep beraber göreceğiz.
  2. 27
    seçimin tek kazananı. %12.6* cidden beklenmedik bir oran.
  3. 28
    i.imgur.com/...
  4. 29
    barajı geçtik geçicez derken beklenmedik bir oy almıştır. umarım o emanet oyların hakkını verirler yoksa öyle bir oy geçişi bir daha yaşanmaz.
  5. 30
    adına selo çıktı, koalisyon yapmayacağız dedi, uuuuuuvvvvvvvvvvvvvvv oldu. Devlet Bahçeli diyince akprererörerkenseçimaaaehedehede oldu.

    bizim insanımız gariptir, ibne dersin alınır, sikersin aldırmaz.
  6. 31
    şırnak'ta %85, diyarbakır'da %78, ağrıda % 75 gibi über oy oranlarıyla doğuyu silip süpüren parti.
  7. 32
    82 milletvekili ile mecliste bulunmasıyla yalnızca Doğu kesimi değil Türkiye'nin birçok şehrinden azımsanamayacak sayıda insanı memnun etmiştir.
    Dün Demokrasi demokrasi diye bikbikleyen seçmen bugün yok o meclise girmesin bu girmesin diye söyleniyor.

    Bir tek hdp katil , sadece hdp bölücü. Ülke satılırken alkış tutanlar şimdi sütten çıkmış ak kaşık gibi milleti eleştiriyor.
    *
  8. 33
    ak parti kendisini bir merkez sağ parti değil de ülkü ocağı sanmaya devam ettikçe baraj sıkıntısı çekmeyecek partidir.

    bütün partilerin duruşları bugünkü gibi olsun, elli kere seçim yapsak adamlar yine barajı geçer.
  9. 34
    daha yolun başında olan parti, partimiz. Şimdi demirtaş bugün "silah bırakma çağrısını öcalan yapabilir" şeklinde bir açıklama yaptı. Bu konuyla ilgili kafamda deli sorular var.

    ışid ile çatışmalar bitmiş değil. Haliyle bu süreç içerisinde PKK ve uzantılarının silah bırakmasını bekleyemeyiz. Bu ihtimal bana çok uzak bir ülkedeymiş gibi geliyor.

    Eğer PKK silah bırakırsa bu nasıl olacak? Büyük çaplı bir kongre mi yapılacak? Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?

    Bunun gibi onlarca soru var beyninde şu an.

    bekleyeceğiz galiba..
  10. 35
    terörist k*rt partisidir. içindekiler de onları destekleyenler de vatan haini alçaklardır. net.
  11. 36
    Kendilerine oy vermeleri için doğuda yaşayan insanları çocuklarıyla tehdit eden, sandıklarda hdp'ye mühür vurulmuş pusulalarla hazır kıta bekleyen militanları olan parti. Demokrasi? Barış? Evet ya.

    Bu arada bunlar iftira değil bizzat akrabamın başına gelen şeyler.

  12. 37
    şiddet eylemleriyle birlikte anıldıkça bıyıklı sincaplar tarafından oyu düşmesi beklenen bir siyasi parti. yani kürdüstancıların suratına bir kez tükürüp kınadığımızda oyları düşecek.

    6-8 ekim olayları gibi iki günlük mini bir iç savaşın tarafı olmuş bir parti 8 ay sonraki seçimde oyunu %100 arttırıp %13 oy almış, iki bağıralım da baraj altında kalsın. olur.
  13. 38
    gerizekalı beyinsizlerin ezbere bir şekilde solcuların hepsini endekslediği parti. 1 mayıs 1977 alanda olan amcam hersene alana gider ve hdp yide desteklemez sözde değil özde solcular yavşakları görür rahat olun!
  14. 39
    Siyasetini beğendiğimden dolayı değil ya da hdp'yi sosyalist bir umut olarak gördüğümden değil akp iktidarına muhalefet yapabilecek bir parti daha olsun diye oy verdiğim ve yarın da oy vereceğim parti. Sosyalist sol farkında merak etmeyin hdp'nin ne olduğunu biliyor.
  15. 40
    kürt milliyetçiliği güden bir parti. esas amaçlarını sol kılıfında sunuyorlar sadece. 7 haziranda en coşkulu dönemlerinde 13 ü gördüler bugün ise 7 haziran süreci sonrasında esas amaç taşıyan davranışlarını sergilemeriyle %70 i açılan genel sandıklarda 10.11 ve gerilemekteler.
  16. 41
    Baraj altı kalma ihtimali azalan parti. Ama kuşkusuz ki çok başarısı bir seçim sonucudur bu. Sorumluları istifa etmelidir.
  17. 42
    az farkla barajı geçerek götü son anda kurtaran partidir. aldıkları emanet oyların akp'nin 49 puan almasıyla nereden geldiğini açıkça belli olmuştur.
  18. 43
    barajı geçemeyecek diye korktuğum ama kılpayı geçen parti. "hdp zaten barajı geçer, diğer partilere atayım."cılar yüzünden az daha geçemeyecekti.

    kendi ailem bile duygusal davranıp chp'den vazgeçmiyor. bence oy kullanmak o kadar da duygusal bir eylem olmamalı. stratejik oy mantıklı geliyor bana.
  19. 44
    haziran seçimlerinin hemen akşamında başlayan demeçlerle ve fiili hareketleriyle kendilerine en büyük kazığı sokmuş partidir.

    ama tamamı girmedi.

    (bkz: emanet oy falan yok)
    (bkz: pkk tükürüğü ile boğar)
    (bkz: götümüzü yaraklara dayadık)
  20. 45
    bugün 1 oy kaybeden siyasi parti. bu kriz anında tek yapabildiği tencere tava eylemi yapmak olan bir partiyi desteklemek istemiyorum. birlikte yaşam'ı da, son ortak vatan'ı da alın başınıza çalın.
  21. 46
    (bkz: hdp mobil uygulaması)
  22. 47
    götü başı ayrı oynayan mensuplara sahip bir parti olsa da, söylemlerinin aksine türkiye partisi olmasa da, bu kekoların mecliste olması lazım. kümede kalın amk.
  23. 48
    (bkz: hangi halklar? )
  24. 49
    Baraj altında kalsın istemediğim parti.
  25. 50
    Geçen seneki seçimlerde oy verdiğim parti. Hdpli değilim fakat bunu yapmam gerekiyordu. Bazı yarım akıllılar sağolsun elimizdeki fırsatı kaçırdık. Daha sittin sene de gelmez.