kayıt

iş güvenliği

  1. 11
    Her daim iş güvenliğini ön planda tutan insanları önemseyen bir firma olan mnf grup işlerine halen devam ediyor. Grup içeriğinde bulunan iş güvenliği uzmanları işlerinde oldukça deneyimli kişilikler olduğu için sorun yaşatmayan firma

    mnf grup iş güvenliği
  2. 10
    İş güvenliği uzmanı Çalışma ve Sosyal Bakanlık tarafından İş Sağlığı ve Güvenliği hizmetinde görev yapması üzere belge verilen mühendis, mimar ve teknik elemanlarına denir. Teknik eleman olarak bu gruptaysa; teknik öğretmenler, fizik, kimya ya da fen ve edebiyat fakültesinden mezun olan iş sağlığı ve güvenliği programında yer almaktadır.

    www.generalosgb.com/...
  3. 9
    bir kaç sene evvel çıkarılan kanunla zorunluluk haline getirilen önlemler bütünü.
    www.wellpoint.com.tr/...
  4. 8
    pbs.twimg.com/...
  5. 7
    i.hizliresim.com/...
  6. 6
    budur:

    pbs.twimg.com/...

    helal olsun be!!!
  7. 5
    vine.co/...
  8. 4
    kimsenin umrunda olmayandır..
  9. 3
    özellikle şantiyeler ile içli dışlı olanlar iyi bilir, ne yazık ki sadece defter üzerinde kalan güvenliktir. sözde bakanlık her hafta bir yetkili gönderip sahada çalışana işçilere eğitim veriyor. bunu her hafta deftere yazıyoruz ne gelen var, ne giden, ne de neden gelmiyorsunuz diyen...
  10. 2
    Soma maden faciası ve Mecidiyeköy rezidans inşaatında meydana gelen ve 10 kişinin can verdiği asansör kazasından sonra, tekrar gündeme gelmesi gereken konu.
  11. 1
    çalışanları korumaya yönelik olarak yapılan uygulamalar ve incelemelerin, kanun ve yönetmeliklerle desteklenmesi durumudur.
    (bkz: isg)
    (bkz: iş güvenliği uzmanı)