kayıt

hem miyop hem astigmat olmak

  1. 24
    tanrı ya da kutsal herhangi biri/bir şey tarafından lanetlenmektir. bir de sürekli büyüyorsa numaraları (ve haliyle cam kalınlığı) hem psikolojiye hem de maddiyata zarar verir. "iyice bozulsun, kör olayım, allah iyice belamı versin, depremler olsun, zelzelelere karışalım, yer gök bir olsun, dağlar denizlere kavuşsun, çaresizlik içinde kalalım, atlar sokakları bassın, yürüyecek yol bulamayalım, çukurlara düşelim, warlocklar evimizin içine kadar girsinler, istila etsinler de öyle ameliyat olurum" dedirtir. *
  2. 23
    Sağ gözümdeki problem bundanmış meğer ama ben pek tatmin olmadım. Keşke şöyle bir doktor çıkıp sabahtan akşama anlatsa neyim olduğunu..

    Her neyse gözlük kullanmam söylendi, hissedelim bakalım daha zeki.

    Numarası da yok denecek kadar azmış ama evhamlı olduğumdan sanırım biraz da yollanmak istendim bilemiyorum.

    Kesbişolsun şahsıma.
  3. 22
    gözlüğe iyice alışınca çıkardığında komple göremiyosun.
  4. 21
    bok gibi bir durum. gözlerimi kısmaktan kırış kırış olup çıkacağım yahu.
  5. 20
    gözlüksüz araba kullanamayacağımı farkettiğim olayım.
  6. 19

    -- spoiler --

    Ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi.

    -- spoiler --
  7. 18
    (bkz: Ben körüm nalan seni mutlu edemem)
  8. 17
    beni henüz gözlük takma raddesine getirmeyen ancak varlığını göz muayenesinde belli etmeyi ihmal etmeden duramamış muhteşem ikili.

    muayene sırasında numaranın artmasına paralel netleşen dünyayı fark etmeden önce çok daha mutlu bir insandım ben halbuki. cehalet mutluluktur lafı boşuna değil.
  9. 16
    Yakın bir arkadaşımın durumu. Gerçekten çok zor allah kolaylık versin
  10. 15
    İşime gelen durumdur. Ay görmüyorum diyip sevmediklerime selam vermek zorunda kalmıyorum. Ayrıca gözlüksüz bok gibi bi hayat.
  11. 14
    normalde gözlük takmayıp, bir şeyler okurken takmaya karar veriyorsanız okumak üzere olduğunuz şeyi unutun. zira gözlüğü taktıktan sonra içinde bulunduğunuz oda, yerdeki halı, hatta içinde yaşadığınız deri öyle ilginç gelir ki dikkat falan kalmaz. saatlerce kolunuzu inceleyebilirsiniz.
  12. 13
    berbat bir durum. Hayata 2-0 geriden devam ediyorsunuz.
  13. 12
    Bunun yanında göz kuruluğu, göz tansiyonu ve daha sayamadığım birçok saçma göz hastalığınız varsa hayat sizin için zorlaşıyor.
    Üni yıllarında markete giderken yolda sevgilimi görüp tanımamıştım, içimden ne hatunlar var be deyip geçmiştim. Arkamdan bağırıyor biri wall çabuk buraya gel diye.. 1 hafta boyunca taşşak geçmişti benle.
  14. 11
    Bana Gözlerim kirliymiş hissi yaşatan durum.
  15. 10
    (bkz: allah çarpmış)
  16. 9
    benimdir. mazoşist bir zevke sahip olduğumdan, gözlükte takmıyorum. Bundan 2 yıl önce yoldaki ağacı arkadaşım sanıp uzaktan selam vermiştim. buna rağmen hala takmıyorum. uzağı görüp napıcam allasen. dünya kirli, her şey yozlaşmış. yakınımdakileri göreyim yeter.

    edit: baş ağrısı da 2 haftada 1 oluyor, ağrı kesici bağımlılığım var sayesinde.
  17. 8
    sık sık beyin yakan bir baş ağrısı yapar.
  18. 7
    hem minyon hem astigmat olmak şeklinde okuyarak canlı örneğini oluşturmuş bulunduğum başlıktır. doğrusunu okuduktan sonra kahkahayı bastım.
  19. 6
    Benim de muzdarip olduğum bir sıkıntı. Fakat astigmat düşük derece olduğu için pek bir sorun yaşamıyorum şimdilik. Miyopu da lensle hallediyorum. Astigmatım ilerlemez umarım.
  20. 5
    gözlük takmadığım zaman, beline kadar uzun turuncu saçlı kızı bizim sınıftaki zenci taner'e benzettim.

    yolda yürürken plastik mankene çarptım, özür diledim, o benden özür dilemedi diye küfür ede ede gittim.

    gözlüksüz ben bir hiçim. yoğum yoğ.
  21. 4
    benim bu. ağustosta okul başlamıştı ben de tam şansa ağustosta gözlüğümü değiştirdim. bir de tam numarasında kullanmıyordum, doktor düşük numara vermişti şimdi tam numaraya geçtim ve resmen ayakta uyuyordum. sürekli uyku modundaydım, başım ağrıyordu acayip bi hava çökmüştü üstüme resmen. şu an bile öyle. hala bir yere tutunmadan merdiven inemiyorum.
  22. 3
    (bkz: göz göre göre görememek)
  23. 2
    içler acısıdır.
    numaralarımın büyümesi sebebiyle gözlük ve lens kullanamıyorum, gözlerimi kısmaktan çekik gözlü oldum. otobüs minibüslerin ağzıma girene kadar nereye gittiğini renklerinden anlamaya çalışıyorum. bir de yolda tanıdık birini görünce niye selam vermedin diyorlar yeminle görmüyorum ya.
  24. 1
    kişinin gözlüğünü veya lensini çıkarttığında adeta kör olması demektir.

    2-3 metre uzaktaki aileni seçemiyorsun...