kayıt

galatasaray taraftarı

  1. 126
    yine başladılar imparator şarkısına. temcit pilavına mı döndü desem, tersten mehtere mi döndü desem bilemedim.
  2. 127
    derbi öncesi yapılan son antrenmana katılmışlar. atmosferi görünce çok beğendim, biraz da imrendim açıkcası. helal olsun.
  3. 128
    tolga'nın kaçırdığı golde aşağı yukarı heps böyle hissetmiştir.

    twitter.com/...
  4. 129
    tarihi başarılarla dolu olan taraftardır. tek eksiğimiz şampiyonlar ligi kupası. onu da bir gün elbet alacağız.
  5. 130
    (bkz: galatasaray taraftarı omurgasızdır)
  6. 131
    (bkz: PEMBE GİYEN ERKEKLER TOPLULUĞU)
  7. 132
    Hakedene hak ettiğini veren taraftar. Şampiyonluğu çalındığında ts'nin arkasında duran, bursa'ya , bjk'ye yattığında da şikeci demesini bilen adam gibi adamlar.

    Başarısızlıkta senelerce başkan görünümlü diktatörlerin arkasında durmayan taraftar. İyi gün taraftarı evet. Çünkü büyük takımlar kötü gün kabul etmez. Beşiktaşla falan kıyaslanamaz o yüzden.
  8. 133
    trabzonspor'un bazı karaktersiz futbolcularına ve taraftarlarına hak ettiği gibi davranmış taraftardır.
  9. 134
    yaklaşık 30 yıldır hakemlerin kaymağını en çok yiyenler olmalarına rağmen sürekli mağdur olduklarını söyleyen, altyapılarından yetişmiş en kariyerli iki oyuncuya küfürler yağdıran bir garip topluluk.

    allah düşmanımın başına vermesin. galatasaraylı olmaktan daha kötü bir şey var mı şu dünyada?
  10. 135
    Ünal Aysal Dönemi sonrası çilek alışkanlığına tutulan sikko bir güruh türedi içimizde, hiçbir şeyi beğenmiyor amk it sürüsü.
    Adam Niasse'a burun kıvırıyor şu halimizde.
    Hoş onu da alamayacağız ya neyse.

    T: Türkiye'nin içinde en fazla ergen barındıran taraftar grubu.
  11. 136
    bu geceyi forvet duasıyla bitireceklerini dusunuyorum
  12. 137
    Forvet gelmesini bekleyen taraftar grubu. Yoksa paranız satalım 1 ton fındık alın şu aq forvetini ya.
  13. 138
    Genelde futbol konusunda objektif olabilen bir kitle bu ozelligi ile besiktas ve Fenerbahçe taraftarından ayrılıyor. Sadece son 2-3 senedir hakemlerle alakalı gerçekleri görmemeleri garipti geçen sene ve bu sene var sistemiyle tanışmış oldular.

    Adam Bülent yildirim'dan eyyamsiz maç bekliyor xd.
  14. 139
    Büyük takım taraftarı olmanın ne olduğunu bilen tek taraftar.
  15. 140
    acilen silkelenip kendine gelmesi gereken topluluktur.
    ortada skandal boyutta bir tezgah var ve bu tezgahta piyon olarak kullanılıyorlar.

    süreci adım adım izlemek gerekli...

    takım fenerbahçe maçında 2-0 öne geçti, beraberinde oyuncular gevşedi, teknik kadro daha fazla gevşedi; taraftar ise 60. dakikalarda baş gösteren bu lakayıtlığa, oyuncuların birbirleriyle paslaşmasına oley çekerek çok açık destekte bulundu. ben esasen bu her paslaşmaya oley çekmek fasilitesinden de bir halt anlamıyorum. maçın bitmesine saniyeler varken dahi kötü sonuçlar doğurabilecek bu tuhaf aktivite, hele ki fenerbahçe gibi önemli bir rakibe karşı, hele hele ki maçın bitimine yarım saatten fazla zaman varken yapılmamalıydı. yapıldı... ve ilk golü yediler. bu golün sonrasının ise galatasaraylı futbolcular adına olağanüstü stresli geçeceği belliydi. nitekim beklenen oldu, ikinci golü de yediler. yememeleri mucize olurdu. hâttâ ikinci golü yedikten sonra üçüncü golü yememeleri de mucize olurdu. o mucize oldu.

    bu noktadan sonra... yani maçın bitiş düdüğünün çalmasından hemen sonra... bugüne kadar yaşanan her şeyin baş sorumlusu fatih terim'dir. onu galatasaray başkanı mustafa cengiz takip eder. sonrasında abdürrahim albayrak sorumludur.

    neden fatih terim'dir?

    galatasaray taraftarı'nın gözünü açması gerekiyor. yönetimleriniz önce mircea lucescu'yu yedi, sonrasında ise igor tudor'u... teki kulübü şampiyon yaptıktan, diğeri ise devreyi lider tamamladıktan hemen sonra! bu iki yaşanmışlıkta da tek bir ortak payda var? bu paydayı doğru süzmeniz gerekiyor.

    igor tudor devre arasında gönderildi. fakat aslında beşiktaş'a çok kötü bir oyunla 3-0 yenildiğinde gönderilmişti. burada galatasaray taraftarı'nın bir yanılgısı var. çünkü beşiktaş-galatasaray maçları bir derbiydi ve galatasaray, beşiktaş'a her zaman kötü oynayıp yenilebilirdi.

    taraftarın diğer hatası ise tudor sonrası terim'in göreve gelmesi sayesinde şampiyonluğun geldiğine inanışları oldu. hâlbuki fenerbahçe'nin yokları oynadığı, beşiktaş'ın ise cenk tosun gibi çok önemli bir oyuncuyu satarak yerine yenisini koyamadığı ve ilaveten uefa şampiyonlar ligi'nde ciddi şekilde yıprandığı bir sezonda galatasaray haftada bir maç yapıyordu ve tek rakipleri de taraftarı olmayan medipol başakşehir'di. ligdeki rekabette tablo bu iken, takımın başında igor tudor da kalsa galatasaray zaten şampiyon olurdu.

    şunu açık şekilde anlamalı galatasaray taraftarı... fatih terim, galatasaray tarihine adını altın harflerle kazımış bir sembol isim olabilir ancak geçtiğimiz sezonki şampiyonlukta igor tudor'un kurduğu sistemin kaymağını yemiştir ve bu sezon da tüketmiştir. geçtiğimiz sezonun ikinci yarısından bugüne kadar tanığı olduğunuz her şey, aslında tudor'un sisteminin tükenişinden ibarettir. şu andaki öfkelerinizin iki cümlelik özeti budur. tudor'lu galatasaray'ın kazanma azmi ile bu sezonki galatasaray'ın kazanma azmini yanyana koyup kıyaslamalısınız.

    kesinlikle emin olunmalı ki fatih terim bu gerçeklerin farkında! hatalar zincirindeki baş aktörün kendisi olduğunu herkesten daha fazla biliyor. ve tam da bu nedenle hakem camiasına saldırıyor. galatasaray taraftarının peşine takılacağından emin olduğu gerekçesiyle... ve bu uğurda türk futbolunda müthiş bir kaos yaratmaktan da zerre geri durmuyor. türk futboluna çok önemli katkıları bulunan bir insan için gerçekten korkunç bir tablo...

    işte ben bu noktada dik duran bir galatasaray yönetimi beklerdim. baş sorumlu fatih terim'in, galatasaray'ı ve beraberinde türk futbolunu dibe çekmesinin önüne geçmelerini, bu rezilliğe bir dur demelerini beklerdim. sanırım abdürrahim albayrak'ın yönetimde olması nedeniyle, bilemiyorum; belki de başka nedenlerle yapmadılar ya da yapamadılar.

    bu nedenle yaşanan tüm olaylarda ikinci suçlu olarak yönetimi görüyorum.

    fatih terim'in hatalarını görmezden gelmedilerse de bunu medyayla hiç bir şekilde paylaşmadılar. taraftarın önüne tek suçlu olarak hakem camiasını attılar. hâlbuki fenerbahçe maçında suçlu hakem değildi, konyaspor maçında ise hakem için sadece, "yanlış karar verdi," denilebilirdi. gerçi serdar aziz'in pozisyonu sadece benim için değil, spor kamuoyu genelinde de griliğini korumakta...

    velhasıl kelam...

    galatasaray taraftarı dostunu düşmanını iyi bilmeli derim. hakemleri değil, terim'i eleştirmeli... beşiktaş'ın 55-60 dakika boyunca kendi yarı sahasına kapandığı maçta doldur boşalttan başka oyun planı olmayan ve bu nedenle 3 puanı altın tepside beşiktaş'a bırakan teknik direktörlerini eleştirmeli... beşiktaş'ı sahasına hapsetmiş görünebilirler. ancak galatasaray'ın kaleyi bulan tek şutu, fernandao'nun uzaktan çektiği şuttu sanırım? bu durumun nedenleri sorulmalı terim'e... hakemlere değil! terim'e sorulmalı...

    eminim o daha iyi yanıtlara sahiptir.
  16. 141
    son haftalarda dünyanın en üzgün ve sinirli taraftarı olabilir.
  17. 142
    Benim.
    Yani, bir gün boyunca formasını giymişliğim ve arkadaşım izlediği için ona eşlik etmek adına maçını izlemişliğim vardır.
    Üstelik o formalı halim fotoğraflanmış durumda...
    Ne belleğimden ne de İnternetten silemem o fotoğrafı.
    Mal olmak mutluluk veriyor.
  18. 143
    üç büyükler arasında en çöp topluluk.

    destekten anladıkları tek şey "huaaaaaaa, huaaaaaa, huaaaaaa" ee bir de kendilerini on kez boşayan terim sevdaları var. netice olarak ciddiye alınacak bir kitle değildir.
  19. 144
    Bugün de forvet diye uyanmıştır. Hatta kadın olanları bile.
  20. 145
    Çıldırmasına ramak kalmıştır.Yaz transfer döneminde para kalmadı dedik Eren'e katlanmayı kabul ettik. Fakat 14 milyon euro bütçeye rağmen bu dönem forvet gelmezse ihtimal bazı kafalar kesilecektir.
  21. 146
    Fatih Hoca'nın maç sonu açıklamalarından yola çıkarsak, 48 saatlik transfer nöbeti başlayan güruh.
  22. 147
    Bu gece huzurla uyuyacaktır.Yarına da luyindama ve mitroglou kapları gelirse keyfimize diyecek yok.
  23. 148
    twitter.com/...
  24. 149
    Şanslı gruptur. Düşünsene falcao'n yok.. Çıldırırsın.

    (bkz: olan var olmayan var)
  25. 150
    Belçikalı godoşlara ilk 45 dakika taraftar nedir? Nasıl tezahürat edilir dersi vermiştir.