kayıt

galatasaray taraftarı

  1. 26
    beşiktaş ve fenerbahçe'nin avrupadan ihraç edilmesine sevinebilecek kadar kaliteli orospuçocukluğu seviyesine ulaşmıştır. tabi %100'lük bir kitle için bunu söylemek çok yanlış. fakat sevinmeyenine pek rastlamadım. hoş bu sikimizde değil de bu olaylara sevinenler madrid'den yediği gollerden sonra rezil olmaktansa hiç olmayalım daha iyi gibi cümleler duyacağını hiç düşünmüyorlar mı acaba çok merak ediyorum. karaktersizsiniz.
  2. 27
    Şike yaptığı kanıtlanıp avrupadan siktir yemeyen takım taraftarıdır. Alnı açık başı diktir, şikeciler de pek sikinde olmaz. Sonra orospu çocuğu diyince kızıyorsunuz.
  3. 28
    bazı olayları fanatiklik kisvesi altında at gözlüğü ile görmemesi gereken taraftır, renkdaşlarımdır.

    fenerbahçe'nin şike olayları ilk patlak verdiğinde şampiyonlar ligine alınmamasının arifesinde yenilenen yayın anlaşmasında önceki senelere göre yaklaşık 3-4 milyon euro azalma olmuştur ki bu da geçen sene galatasaray'ın totalde kazanması gereken miktardan yaklaşık 4-5 milyon euro* daha az kazanmasına sebep olmuştur.

    bir de ülke puanı denen bir hede var. sen bireysel olarak istersen şampiyonlar ligi şampiyonu ol en fazla 1. torbaya yükselirsin ama çok takımla bu organizasyonların içinde yer alamaz isen 3-4 takımın topladığı puanı kendi başına toplayamazsın sonra da liginde şampiyon olup şl gruplarına kalabilmek için 50 tane maç oynarsın ya da ikinci olup sikko avrupa ligine katılırsın.

    netice olarak olaylara biraz günlük değilde uzun vadeli bakabilmeyi öğrenmek lazım. kendi içimizde birbirimize takılalım, kızdıralım, hatta tamam sizin istediğiniz olsun küfür de edelim ama birlik olmak gerektiğinde de olalım. 30 ağustos zafer bayramını kutladığımız ve bu bayrama vesile olan tüm ulusun gavura karşı kenetlendiği zamanı ayrımcılık içinde geçirmeyelim.
  4. 29
    geçtiğimiz sezondan beri galatasarayın rakiplerini destekleyen, idmanlarını kanallarında yayınlayan şerefsiz, dalyarak, tinerci beşiktaş taraftarına dert olmuş yine. zaten bu başlığa bakarsanız galatasaraylılardan çok kargaların entrylerini görürsünüz. siktirin gidin amk şikecileri.
  5. 30
    öylesine bir havaya bürünmüşler ki, hocamız yok, o yok, bu yok diye amaçsızca sağa sola saldırmaktadır bir kısmı. sakin olun arkadaşlar ya. ortada panik yapacak bir durum söz konusu değil. ayrıca;

    kalksana ayağa!!!
    neden bir köşeye çekildin, gözlerin nemli, ellerin başını kavramış bakıyorsun amaçsız amaçsız...
    yıkıldın mı ? utandırdılar mı seni ? 4. yıldız hayallerin suya mı düştü hemen. bir daha bakamayacak mısın yüzüne kimsenin ?
    hep susacak mısın? iyi öyleyse dinle bari;

    ülkene oyunlar yapılıyor,3-0 yeniliyorsun, buraya geliyorlar. maçın bitiş düdüğü çalıyor ve 5-0... ağlıyorsun...
    8 numaranın en çok yakıştığı çok uzaktan bir öpücük konduruyor topa tam sağ köşeye...ağlıyorsun...
    parkende binler orada, milyonlar burada ayakta, bir adam geliyor, ayağının üstü ile topu sol alt köşeye vuruyor.... ağlıyorsun...
    istanbul da tribündesin, sağ kanattan 14 numaran topu taşıyor, ortalıyor, ortada esmer bir adam. yarım metre zıplayıp vuruyor kafayı...ağlıyorsun...
    yine rakiplerinin cehennemi, kendi cennetindesin. can havli ile son saniyede orta geliyor ceza sahasına, adamın biri çekiyor forvetimizi, bu sefer es geçmiyorlar çalıyorlar penaltıyı. ümit geçiyor topun başına sen oraya hiç bakamıyorsun ama zaman bu illa geçecek. o topa vuruyor...ağlıyorsun...
    bütün maç kırgın olduğun adam 90+ da, kornerden seken topa allah ne verdiyse vuruyor... ve sen yine ağlıyorsun...

    kalksana ayağa!!!

    ağlamak istemiyor musun?

  6. 31
    sarı-kırmızı renklere gönül vermiş ve mensubu olduğum grup. galatasaray taraftarlığı ne bir şahsın peşinde koşmaya,ne de bir örgütçü anlayışa benzer. tek istek, takımının başarısını görmek,bundan mutluluk duymaktır. pek zengin olmayan,aynı zamanda asalet değerini her daim koruyan takımın taraftarı olmaktır. Türkiye'de en büyük başarılara imza atan takımın, aldığı kupadan ziyade,inancına ve azmine hayran olmaktır. yeri gelir mağlubiyetine üzülünür,yeri gelir galibiyetiyle mutlu olunur.
    galatasaray tek ve daim olan aşktır.
  7. 32
    10 kişiden 9 unun stadının yolunu bile bilmediği taraftar grubu.

    dileyene yol tarifi edilir. pm yeterli .
  8. 33
    39,348 tanesinin passolig kart aldığı taraftar grubu. yani 39,348 tane hıyar.

    (bkz: oh oh biraz daha fişle bebeğim)
  9. 34
    bam üçlüsünü görmüş efsane taraftar.
  10. 35
    her şampiyonlar ligi maçı çıkışı mecidiyeköy metro istasyonunda bulunan yürüyen merdivenlerin kapanmasına söven taraftardır. hangi yavşak kapatıyor o merdivenleri amk?*
  11. 36
    takımı geri düştüğünde hemen yuhalamaya başlayan ve kötü geçen maçta mutlaka bir diyet isteyen taraftar. veysel, selçuk bugünkü diyeti ödeyenler olmuştur. burak'ı da harcadılar da son dakika gelen golde yine sevindiler. böyle de yüzsüz bir kitle.

    maç içindekilerden bahsediyorum yanlış olmasın.
  12. 37
    net bir şekilde anderlecht maçında sınıfta kalmış seyircidir. insan bir şeyleri eleştirecekse önce kendinden başlaması gerekir. 60-75. dakikalar arasında stad bir ara eskişehirspor maçından daha sessiz bir haldeydi. bunu yapanlar ondan sonra ıslıklama hakkını kendinde görmesin...
  13. 38
    takımı geriye düşünce coşkuyla sevinen ütopik taraftar değildir. ahahaha oğlum siz iyi misinz ya? yenilince sinirlenmek kadar doğal bir şey var mı?
  14. 39
    maçı 54. dakikada kafasında kaybeden ve geri kalan sürede futbol doğruları gelince gol olacağını bilmeyen taraftardır. onun burada temsilcilerini de görmek sevindirdi.

  15. 40
    #234037 burada bahsetmiştim ufaktan, vardır böyle huylarımız...

    lakin bugünkü protestonun yenilgi veya geriye düşme sebebi ile olduğunu düşünmek düz adamlıktır. 14 kişinin oynadığı maçta sadece 5 kişi bir şey yapmaya çalışıyorsa, ıslıkta yerler küfürde... ruhumuz söndü ruhsuzlar yüzünden.

    ek: aynı taraftar 6 yediği madrid maçında kimseyi ıslıklamamıştır...
  16. 41
    16 eylül 2014 galatasaray anderlecht maçı'nda eleştiride haklılıkları olmak ile birlikte bir şl maçında o stadı niye dolduramadınız diye sorulası taraftarlardır.
  17. 42
    i.imgur.com/...
  18. 43
    bugün ciddi manada takımına destek olan güzel bir kitle gördük. bu son dönemdeki olumsuz havayı dağıtırken oyuncuları kamçıladı. bugünün tek hatasız ismi onlardı.
  19. 44
    sivas maçı özelinde son dönemdeki kötü performansından sıyrılmış gibi görünen taraftardır. özellikle anderlecht maçındaki durumu hatırlayınca daha tam düzelme oldu denemez.
  20. 45
    2. yarı öncesi temsili

    i.imgur.com/...
  21. 46
    son günlerde içine çarşı ruhu kaçandır. iyi günde kötü günde 90 dakika destek oluyorlar, helal olsun.
  22. 47
    her zaman takımının yanında olan taraftardır. tabii gerçek taraftardan bahsediyorum. her camianın iyi gün taraftarı vardır. ama galatasaray taraftarı her zaman takımın yanındadır. adnan polat dönemindeki ruhsuzlar ordusunu bile destekledi bu taraftar. ama sayıları da çok değildir.
  23. 48
    bugün olacakları önceden tahmin etmiş olan güruh.

    fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/...
  24. 49
    bir fener ya da beşiktaş taraftarı değildir. görünen o ki asla da olamazlar.

    kusura bakmayın arkadaşlar ancak ben bir galatasaray taraftarın takımı gerçekten kötü olduğu sezon desteklediğini görmedim. maçını izlemez. stada gitmeyi bırak korsan yayın yapıp netten bile izlemeyen sayısız taraftarı var ki.
    tek maçlık konuşulacak şey değildir taraftarlık. tabi ki tepki koyabilir protesto edebilir. ancak taraftarlık hep destek olayı farklıdır.
  25. 50
    türkiye'deki çoğu taraftardan farklı olmayan taraftardır. zamanında 14 sene şampiyon olamayan takımı bırakmayan da galatasaray taraftarı idi. muadilleri olan fenerbahçe taraftarının çoğu aziz yıldırım'ın her türlü yönlendirmesine ses çıkarmayan, kendi stadını yakıp yıkan, benzinliği havaya uçurmaya teşebbüs eden vs. güruhtur. beşiktaş taraftarı ise "ahmet dursun, seba gitsin" tezahüratları yapabilen, serdar bilgili'ye ana avrat sövüp kaçırtan, yeter dediği yıldırım demirören'e birkaç transfer sonrasında "yetmez" diye yağ çekebilen, maçın ortaasında sahaya dalabilen (kimse 1453 kartalları demesin, bilmem kaç bin kişi indi) bir topluluktur.

    burada maksadım galatasaraylılar > fenerbahçeliler, beşiktaşlılar demek değil. türk futbol seyircisi yahut taraftarı genel olarak başarıya odaklıdır. özellikle roma taraftarının bayern münih maçındaki tutumunu örnek almalıyız. yoksa ne istanbul ne de anadolu takımı taraftarları birbirinden farklı.