kayıt

sıla gençoğlu

  1. 55
    ünlülerin kitap çıkartması akımına kapılıp bir şiir kitabı çıkarmış. keşke çıkarmasaymış.

    pbs.twimg.com/...

    pbs.twimg.com/...

    pbs.twimg.com/...
  2. 56
    türkiye'de rakı kültürü ayaklara düştüyse aha bu kadın yüzündendir. birbirine benzeyen şarkıları, kitap okur gibi şiir okuması, şiir okur gibi şarkıları, şarkılarında aşktan başka bir boktan bahsetmemesi, kadehe şöyle vurduk böyle kederliyiz tripleri. anlatırken daraldım yemin ederim. avamlıkta son noktadır bu kadının yaptığı müzik. karakteri on numaradır fakat müzik, olmamış.

    #1316231
    • ben dinlemiyorum ancak bir yerlerde kulağıma geldiği zaman hep aynı şarkıyı dinliyor gibi oluyorum. hep aynı şarkı denk gelmiyordur herhalde :)
    • öyle hocam tabi ama inan bu kadının müziği de leş ya. eminim o da farkındadır. para burda ordan yürüyor işte. bu arada onu ben de görmüştüm. müziğinin özeti gibiydi :D
  3. 57
    dayak yediğini sandığımız ama sonradan başka bir şey yediğini(rakı mezesi) öğrendiğimiz bu ünlü sanatçı yaşadığı olayı(yalan) tüm açıklığıyla tepsi tivi muhabirine anlattı.

    işte o gerçekler az sonra...(tek tek tek. magazin müziği)
  4. 58
    İsmi görünce ah be dememek elde değil
  5. 59
    bu kadın niye böyle oldu amk. yoksa en baştan beri böyleydi de, kimse mi anlayamadı?

    t: sözüm ona şiir kitabı çıkarmış olan şarkıcı.
  6. 60
    rakı masası edebiyatı yapan, acılardan geçmiş, harbi delikanlı kadın imajıyla özdeşleştikçe şarkıları da git gide avamlaştı ve iyice çekilmez hale geldi. son yıllarda öldüm, geberdim gibi arabesk sözler, aralara 1-2 osmanlıca kelime ile kan kırmızı gibi kasıntı sözleri bir araya getirip ortaya ne anlattığı anlaşılmayan saçma sapan şarkılar yapıyor. bu yüzden eskiden dinlediğim şarkılarını bile sevmemeye başladım ve artık dinlemez oldum. yeni sezen aksu olmaya çalışmak yerine ne desem inanırsın ve bana biraz renk ver şarkılarındaki çizgide devam etse daha iyiymiş sanki.