kayıt

sıla gençoğlu

  1. 26
    www.youtube.com/...
  2. 27
    her biri birbirinden güzel şarkıları olan, güzel kadın. hareketliden çok kendisine ve sesine duygusal şarkılar yakışıyor. balık restorant açıp sıla' ya orada rakı-meze eşliğinde şarkı söyletmek hayalleriminn bir köşesinde yer alır, durur. milleti efkara sürükler o ortamda, çok da güzel çok da iyi olur-du.. hoş kadın cidden, erkek olsam bi saniye tereddüt etmeden kendime alırdım şerefsizim.
  3. 28
    kendisindeki omuz bir tek anthony davis'te vardır.
  4. 29
    her daim kendini dinlettirebilen bir ablamız otursun bir şeyler mırıldansın yine dinlerim, ninni söylesin yine dinlerim. böyle "delikanlı hanım abla" gibi bir izlenim bırakıyor insanda ama röportajlarında çok daha sevimli bir kişiliği ön plana çıkıyor çoğu zaman.

    normalde slow sevmem ancak bu ablamızın şarkıları ve şarkı müzikleri bilinçaltını etkiliyor. sabah kalktığımda lavaboda iken, "hadi kalk gidelim hemen şu anda, kapa telefonunu bulamasın arayanda..." diye kendi kendime mırıldanırken buluyorum kendimi. üstelik hiç bir zaman oturup "kafa" şarkısını sonuna kadar da dinlemedim ama ne olmuşsa olmuş, beynimde bir yerlerde hafiften yanma olmuş, o da o boşluğa yerleşmiş herhalde. yoksa sabahın bir köründe oturup lavaboda "kafa" söylemek pek normal bir davranış değil.

    neyse, bana bu entry i yazdıran asıl sebep ise, son eseri "saki" oldu. sözlerini hiç hatırlamıyorum, beste hakkında hiç bir şey kalmadı hafızada ancak o konserde giydiği uzun, ten rengi paltosuyla oturmuş, anaç sesiyle: "sevdiniz mi ehehehe?" diye sormasındaki samimiyet kendine hayran bıraktırıyor sanırım. gel öpücem.
  5. 30
    Bu kadına aşığım. Sokakta görsem utanmadan koşa koşa gider sarılırım. Omuzları benim omuzlarımdan geniş orası ayrı tabi..
  6. 31
    ıstırırım.
  7. 32
    öldü sandığım şarkıcı

    ne biliyim lan birden başlık hortlayınca öldü sandım. *
  8. 33
    mürekkep albümünü ttnetmuzik'ten dinleyebilirsiniz.
  9. 34
    Annemin artik dayanamayip,sana alicam bu kizi dedigi kisidir.
  10. 35
    7 ağustos 2016 demokrasi ve şehitler mitingi için "darbeye karşıyım ama yenikapı'daki şova katılmayacağım" dedikten sonra linç girişimine maruz kalan şarkıcı. konserleri birer birer iptal ediliyor.

    "demokrasi" mitingiymiş...
  11. 36
    demokrasinin ne olduğunu yeni kapı mitingine katılmış olan gerizekalılara anlatmaya çalışmış şarkıcı. zavallım. seni anlayacak yok orada.
  12. 37
    gündemin tam ortasından girmiştir yine.

    twitter.com/...
  13. 38
    nerden dinledim aq dedirtmiş şarkıcı.

    vay ananı atanı derdini sikiyim yoo,

    bağımlılık da yaptı bırakamıyorum.

    bana rakı getiriin!!!
  14. 39
    muhteşem bir detaydır...

    net.
  15. 40
    Sıla Gençoğlu’nun içinde bulunduğu otomobil Düzce’de kaza yaptı. Düzce Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
  16. 41
    bu kadın görüldüğü gibi soğuk nevale falan değil ulan! valla değil dedirten kadın. ayrıca muhtemelen ülkedeki en güzel kadındır. dostlar güzellik sadece fizikle olmuyor karakterle de oluyor. işte bu yüzden sıla en güzel. annatabiliyom mu???
  17. 42
    insanın yanında saatlerce durası gelir. bu nasıl bir güzellik yarabbi.

    (bkz: ıstırırım) (bkz: yalarım) (bkz: yakarım)

    www.youtube.com/...
  18. 43
    üzüldüğün şeye bak şarkısını kendi tarzı ile yorumlamış. güzel ama çok çok güzel değil fikrimce. tabii bu şarkıyı şimdiki şarkıcılardan bu kadar güzel söyleyeni de az bulunur.
    bizımlasın. üzüldüğün şeye bak
  19. 44
    ahmet kural ile berabermiş midesiz kadın.
    • Saçma salak tiplere girmese tatlı adam aslında
  20. 45
    Son imajı ile nerede o eski delikanlı sıla... Nerede o eski kitap gibi kadın, postmodern bergen... Dediğim şarkıcıdır. Saçlarını sarıya boyamış, hal ve hareketleri bi değişmiş... Yok yani, yakında hande yener ekolüne girerse şaşırmam.
  21. 46
    Sevgilisi olan ahmet kural istedi diye sarisin olmus kadin acikcasi baya da korkunclu olmustur kendileri ahmet kural da bir degisik sarisin kadin istiyorsan beyaz tenli biriyle beraber ol ki sacini sari yaptiginda siritmasin
    • belki başkaları bakmasın diye istiyordur. :D
    • Harbi cok mantikli
    • ahmet kural zeki adam hajum.
    • Ya ama bence asiri yakismislar ulkenin en minnos cifti olmuslar bence
    • katılıyorum. ahmet kural zaten adam gibi adam. sıla da sağlam karakterli bir hatun. bana fiziki olarak biraz erkeksi geliyor ama o da kişisel tercih meselesi.
  22. 47
    beşiktaşlı ünlülerden biri.

    twitter.com/...
  23. 48
    yine haklı tespitler kasıyor.

    twitter.com/...
  24. 49
    bazı malların neden 15 temmuz şehitlerini andığını sorup üzerinden prim yapmak istediği sanatçı. mesajı anlamayan idiotlar işte.

    www.instagram.com/...
  25. 50
    dimağıma nerden, ne şekilde kazınmış ama ben yakın zamana kadar, kendisini mankenlikten şarkıcılığa geçiş yaptı diye biliyordum. hatta, "ulan helal olsun, mankenlikten sözüm ona şarkıcılığa geçenlerin sesi hiç yok. sıla istisna" diyordum. öğrendim ki backvokallik yapmış zat-ı şahaneleri.

    bu da öyle boş beleş bir anımdır.

    edit: imla.