kayıt

beş kardeş

  1. 26
    olacak bu dizi olacak. sadece oyuncular için bile seyredilir lan.

    (bkz: serkan keskin)
    (bkz: serdar orçin)
    (bkz: tansu biçer)
    (bkz: ayşen gruda)
    (bkz: köksal engür)
  2. 27
    bilmem kaçıncı tekrarlarından birini sonunda yakabildiğim dizidir. daha önce biraz bölük pörçük izlediğim için bu fırsatı kolluyordum. umutları gerçekten boşa çıkarmayacak gibi duruyor.


    -- spoiler --

    öncelikle oyuncu seçimleri gerçekten çok kaliteli olmuş. belki ilerleyen dönemlerde ali atay'ı görmeyi umuyorum. hele hele fahriye'nin kocası filan gibi kötü bir karakter olarak gelirse ayrıca izlenesi olur.

    kardeşlerin hemen hepsinin kendine has sorunları var. onları eğlenceli yapan da biraz bu. hiçbirinin hatta hepsinin toplamının bile mükemmel olmaması.

    favori kardeşlerim ise nazım ve sait oldu. sait karakteri, ismail abi'nin içine iskender baba'nın kaçmış hali gibi olmuş. birinin babacanlığı ve diğerinin naifliği sinmiş üstüne. abi diyene abim diye cevap verdiği anda o gemi gelecek diye nara atasım gelmedi desem yalan olur. nazım karakterisi ise aşırı dengesiz duygusal yapısı ile hikaye genelinde başına gelecekleri en çok merak ettiğim kardeş oldu.

    sait haricindeki kardeşlere bakınca ister istemez hepsinde biraz mecnun ç. izleri var. hepsinin hayalleri var, ulaşamayacakları hayaller. o hayallere biraz da aşk eklendikçe iyice birleşerek bir voltran mecnun oluşturabilirler.

    ilk bölüm süresi açısından biraz sinema filmi gibi olmuş. bu da yer yer durağanlığa sebep olmuş gibi. yine de normal bir bölümünü izlemeden bu konuda atıp tutmamak lazım.

    -- spoiler --

    dizi ile ilgili en büyük korkum kanal d gibi dizi öğütücü bir kanalda yayınlanması. ayrıca karadayı ve paramparça gibi ağır dramlarla yarışacak olması da sıkıntı. ilerleyen haftalarda pazar günü 23:00'e atılması durumunda hakikaten yazık olacak bir iş olmuş.
  3. 28
    ilk bölümüyle köşeden ismail abi görmüşe çevirmiş dizi, çok güzel mahalle havası olunca doğal da hissettiren haliyle devamını isteyip yayıncı medyaya güvenmeye çalıştığımız bizden adamlar gibi.

    ha ekleyeyim ömrümde ilk defa dinlediğim müslüm gürses şarkısı gayet güzeldi.
  4. 29
    Aranan taze kan bu mudur bilinmez ama umut ışığı yakan bi dizi. Bi kere Kadrosu muazzam. Ama Beş parmağın beşi bir değil sözüne binaen oluşturulmuş sanki. Tabi bu bi sorun değil, o ayrı. Şimdilik tek sorun bölümün süresi. Umarım sadece ilk bölüme özgü bi şeydir bu. Zira 2 saat 20 dk 3 bölümde yıldırır Bence.
  5. 30
    her ne kadar çok beğensem de ilk bölümünü 4-5 saatte falan bitirdiğim dizidir. parça parça izlemek zorunda kaldım. ama kötü olduğundan mı? hayır. 140 dakika nedir arkadaş? ileriki bölümler bu kadar uzun olmaz umarım. bir dizi ve bir film izlemeyi planladığım sürede bir dizide kaldım. ama güzeldi. kadro güzel, senarist güzel, yönetmen güzel olunca dizi de güzel oluyor. ben ve benim gibi mecburiyetten internet üzerinden izleyen kadro (yurt hayatı) dışında kalanlar televizyondan izlemeye özen göstermeli yalnız. sonunun "ben de özledim" gibi olmasını istemiyorum bu dizinin. ondan daha derli toplu görünüyor ve daha inanılarak başlanmış gibi bir izlenim var. uzun ömürlü olmasını ve canımız ciğerimiz diyeceğimiz günlerin gelmesini diliyorum.
  6. 31
    hüsnün senin ey dilber ile yüreğimizi yakmış dizidir. helal süper devam.
  7. 32
    oyuncularının hepsini ayrı ayrı seviyorum. insan gülüyor. hele ki yönetmeni! bebeğim! lakin ilk bölümdeki kalite ikinci bölümde kendini klasik türk dizilerindeki kavga eden iki kişinin 3. kişiye bağırması gibi bayağılıklara bıraktı ve arabesk bir hal aldı dizi. yeşilçam tadındaydı 2. bölüm.
  8. 33
    leyla ile mecnun'da yavuz'un dayak yeme alışkanlığını neredeyse tüm kadroya taşımış akide şekeri tadında dizidir. umarım reyting canavarına kurban gitmez...
  9. 34
    hikayesi mantık hatalarıyla dolu olmasına rağmen* iyi vakit geçirmek için izlenebilitesi olan eğlenceli dizi.
  10. 35
    tam kanal değiştirecekken arkadan 'hangimiz düşmedik kara sevdayaa, hangimiz sevmedik çılgınlar gibii' şarkısını duyup izlemeye devam ettiğim dizi.

  11. 36
    5. bölümde yayından kaldırılan balon dizi.
  12. 37
    5. bölümün sonunda haziranda görüşmek üzere mesajı veren dizi. ne kadar hikayeyle ilgili sıkıntılar olsa da karakterlerin yapısıyla olsun, oyuncuların yetenekleriyle olsun kendini izletmeyi başarıyordu. son bölümlerde daha bir oturmuşluk vardı. üzdü. umarım dedikleri gibi haziranda devam edebilir.
  13. 38
    yayınlanan 5.bölümü itibariyle haziran ayına ertelendiğini öğrendiğim dizi. güzel şeyler erken biter. lanet olsun sana reyting sistemi.
  14. 39
    kanal d'nin beklendiği gibi anlayamadığı dizidir. haziranda da bir kaç bölüm yayınlayıp kaldırırlar diziyi herhalde...
  15. 40
    korkulan oldu, güvenilmez bir kanalda başladı, sonra yok sonraymış görüşürüzmüş canınız cehenneme.

    kanalı değiştirin gelin desek kanal mı kaldı yayınlayacak? yok über değil komik değil diyen ekşicileri de okudum, git beni affet izle ne yaparsan yap.

    ama özlenen bir güzellik vardı. akşam aç televizyonu berbat doğru bir buna yer yok, olmayacağı belliydi.

    kısa da olsa çok güzeldi, şu gelmeyen ama bir gün gelecek olan gemi gibi içimizi sızlattınız, alacağınız olsun. *
  16. 41
    haziran ayında yeniden çekimlere başlanacak dizi...

    www.milliyet.com.tr/...
  17. 42
    yakında kanal d'de süprizleriyle gelen bi nevi leyla ile mecnun tarzı dizi.
    www.mynet.com/...
  18. 43
    mükemmel bir bölümle sezonu açan dizi.inşallah sonu leyla ile mecnun ve mutlu ol yeter gibi olmaz.
  19. 44
    www.youtube.com/...
  20. 45
    büyük ihtimalle tekrar yayından kalkacak olan dizi.
    zevk almaya bakalım yayınlandığı kadarıyla.
    www.youtube.com/...
  21. 46
    13 bölümde biteceği söylenen dizi. zaten bekliyorduk. yüzümüzü güldüren ne bitmediki...

    neyse bunada şükredip kalan 4 bölümün tadını çıkarmak lazım..
  22. 47
    TAM DA YÜKSELİŞE GEÇMİŞKEN ADI ÇİRKİN HABERLERE KONU OLAN DİZİDİR. OYSA NE DE GÜZEL, NE DE GÜZELLEŞTİ. HATTA 8. VE 9. BÖLÜM AYRI Bİ GÜZELDİ BANA GÖRE. ÖZELLİKLE 9. BÖLÜM.BU BÖLÜMDE NADİR SARIBACAK ŞOV YAPMIŞ, ŞOV. SIRF ONUN NAZIM SAHNELERİ İÇİN BİLE İZLENMEYE DEĞER.
  23. 48
    yaz dizileri içinde ayrı bir kulvarda olan dizi. çok destekleniyor.
  24. 49
    dün geceki* bölümünde turgut ile şevval'in birbirlerine seni seviyorum dedikleri dizi.

    devam etsin bu dizi ama saatleri çok uzun. çok muhabbet tez ayrılık getirirmiş*.
  25. 50
    bitirilmiş dizi.

    dün yayınlanan bölümün son bölüm olduğunu bildiğim için çok zor izledim. baya bir süre açıp izleyemedim bile bitecek diye.. diğer 12 bölümün dışında çok absürt bir bölüm olmuş. belkide kalitesiz komedi dizilerine bir gönderme var ya da ben öyle düşünüyorum, düşünmek istiyorum..
    finaliyle yine üzdü onur ünlü. son sahnede giren ud solosu akıllara leyla ile mecnun'uda getirerek üzdü.

    leyla ile mecnun, behzat ç., işler güçler, kardeş payı, mutlu ol yeter, üsküdar'a giderken.. hepsi yarım kalmasıyla üzen projeler ama bu sefer daha çok üzüldüm çünkü elimizde sadece beş temiz kardeş kalmıştı..