kayıt

vincent aboubakar

  1. 1
    kamerun milli takımı ile 2010 ve 2014 dünya kupalarına katılan forvet. fransa'nın lorient takımında oynamakta.
  2. 2
    bitti bitiyor.. geldi geliyor..

    yapacağınız habere ben..

    www.ntvspor.net/...
  3. 3
    porto'nun kadrosuna bakıyosun adam birinci forvet.. o takım bu adamı neden bıraksın.. yapılan haberler çok anlamsız geliyor..

    ama şu saatte keşke olsa dediğim oyuncu..
  4. 4
    Beşiktaş'a transfer olan 24 yaşındaki genç yetenek abidesi!

    Çıldırıyorum ulannn :Ddd
  5. 5
    Dünyanın en iyi forveti.
  6. 6
    an itibariyle kap gelmiştir. yarım saat 1 saat içinde de kendisi atatürk havalimanına inecektir.
  7. 7
    bildiğin ebu-bekir. değiştirip aboubakar yapmışlar zamanında.
  8. 8
    bir yıllık kiralama bedeli olarak porto'ya 2,5 m, oyuncuya 3,3 m garanti ücret verecekmiş beşiktaş. hani bu fiko başkan transfer dehasıydı lan? bir oyuncu için bir yılda 5,8 milyon ödemek büyük zeka gerçekten. hayır adam dünya yıldızı da değil.
  9. 9
    Fiko başkanın elleriyle yarattığı Stratejik derinlik harikasıdır. Anlayamazsınız.
  10. 10
    ilk maç itibari ile gomez'i mumla aratacak gibi duruyor ama hayırlısı bakalım.
  11. 11
    ofsaytmatik. hele bir pozisyonda inatla ofsayta düşmeye çalışıyordu. bu kadar ofsayta düşerse burak yılmaz vol 2. olur.
    • la burak diyecektim ilk maçtan o kadar bitirmeyeyim dedim gfkdlsgskljfdg
    • moruk ben de demeyim dedim de adam belli ediyor kendisini.
    • barça maçına ak adamlar akıyor gsjkldahgkjdsg
    • dur ona da bakayim fksfkfd
  12. 12
    tam bir şampiyonlar ligi oyuncusu.

    - "hayalimdeki forvet," desem yeridir. bunu ilk onbir başlatıp, cenk tosun'u yedekte başlatacaksın. arkasında da ikinci forvet rolünde talisca olması kaydıyla tabii?.. sol kanadı caner erkin ve adriano ile kapatacaksın, sağ kanadı andreas beck ve -adam olmuşsa şayet- ricardo quaresma ile... orta ikili atiba hutchinson ve gökhan inler'den oluşacak!.. geriye kimi dizersen diz!..

    ver gelsin mına kodumun dinamo kiev'ini; biz değil, onlar karambol yapacak delik arasın!..

    hayırlısı...
  13. 13
    almeida sonrası beşiktaş'ın pres yapan golü koklayan forvet tipini bitirip yine gelirse atar nasipse düzgün vurur forvetlerinden biri olmuştur. bu adamı almamamız gerek kiraladığımız iyi olmuş.
  14. 14
    bizim futbol yorumcuları ve maç spikerleri bu adamın adını neden "abubakar", "ebubakar", "aboubakkar" falan diye farklı şekillerde söyleyip kasılıyorlar anlamıyorum. bildiğin "ebubekir" işte la. ne güzel oturuyor ağza.
  15. 15
    şapşahane topçu.

    dünya futbolunda artık yeri kalmayan, türk takımlarının avrupa'da aldığı olumsuz sonuçların başlıca müsebbibi olarak gördüğüm nokta santrafor rol modelinden acilen kurtulmalıyız vesselam... bu bağlamda top ayağına geldi mi vuran fakat oyunun geri kalan kısmında eli belinde dolaşıp takımı 10 kişi oynatan mario gomez kağnısından kurtulduğumuza da son derece sevinçli olduğumu belirtmeliyim. spor toto süper lig'de ortalama 20-25 tane atarsın lâkin şampiyonlar ligi'nde ceza sahasına dahi sokmazlar adamı işte?.. kendisinin bundesliga'da henüz golle tanışmamamış olmasından da rahatlıkla anlayabiliyoruz.

    türkiye ligleri için cenk tosun isminin mario gomez isminden aşağıda kalacağına inanmıyorum. aynı bokun laciverti etkisini birkaç gol eksikle yaratacaktır.

    vincent aboubakar ise benim çok uzun zamandır düşlediğim tam bir kontraatak takım golcüsü... bu sezon şampiyonlar ligi'nde kolay gruba düşmemiz gerekçesiyle tam olarak beklediğim etkiyi gösteremedi. daha hücuma yatkın bir rakibe karşı -ki bu takım napoli olabilir- gerçek performansını gözlemleyebileceğimizi düşünüyorum. ligde ise kendi onsekize onbir kişi ile kümelenen çaykur rizespor takımına karşı bruma ne denli etki yaratırsa, vincent aboubakar'ın da o denli etki yaratabilirdi; beklediğim gibi de oldu vesselam...

    kendisi uyum sorununu aştığında, bu tip maçlara da etki edecektir.

    hayırlısı...

  16. 16
    tam bir traş bıçağı.

    bakın traş makinesi demedim bıçak dedim. o kadar eski model.

    gomez'den sonra kim gelirse gelsin bjk taraftarını tatmin etmezdi de bu adam da çok zayıf halka çıktı.
  17. 17
    bjk medyası tarafından eleştirilemeyen futbolcu.

    bu adam fenerde olsaydı yerdne yere vurulurdu. ancak ne hikmetse resmi maçlarda golü olmayan ve her maç 11 'de başlayan bu forveti kimse eleştirmiyor.
  18. 18
    dünya üzerinde yüzde 100 gol kaçıran dünya yıldızına çok rastladım. yandan kesilen pasta tüm defans oyuncularını ve kaleciyi aşan topla buluşan forvetin topu bomboş kale yerine gökyüzüne diktiği futbol sahnelerine çok defa tanık oldum. lâkin bunların hiçbiri dün ikindi vakti oynanan kayserispor maçında vincent aboubakar'ın girdiği gibisinden bir pozisyon değildi!

    top yandan süratli kesilmiyor! gelmiş, durağan kalmış önünde!.. arkandan basan rakip defans oyuncusu yok!.. kalenin 1 metre ağzındasın! kaleci yere yatmış, 1,5 metre diklemesine, 5 metrelik enlemesine alanı sana bırakmış!.. çıkmış adeta oyundan; "buyur kale senin," yapmış!..

    düzeltecek, bi'sektirip göğsüne alacak, o esnada kaleciyle karşılıklı oturup bir bardak çay içecek, şutu çekmeden hemen evvel de eşini dostunu arayıp özlem giderecek vaktin var!..

    sen n'apıyorsun?..

    yaradana sığınıp kalecinin üstüne abanıyorsun!..

    e, siktir git o zaman!..

    ben bu sezon başında mario gomez'in takımdan ayrılması gerektiğini, performansının düşeceğini, özellikle avrupa'da kendisine adım attırılmayacağını, sıradan bir adam hüviyetine bürüneceğini, dolayısıyla vincent aboubakar gibi patlayan bir santrafor almamızı söyledim ama bunu istemedim it!..

    tek maçı kaldı, o da vodafone arena'da, taraftarın önünde... o maçı da boş geçerse cenk tosun'un yedeği olacak ömer şişmanoğlu'nun yedeği olarak bulur kendisini...
  19. 19
    Soyadının hakkını çok güzel veriyor adam bakmaktan oynayamıyor resmen
  20. 20
    Dünyanın en şanslı futbolcusu.

    Normal şartlar altında türkiye'de, gol kaçıran futbolcuya sövülür. Ama bu adam gol kaçırdığında tüm beşiktaşlılar gomez'e sövüyor.
  21. 21
    takımdan ayrı çalışmalara devam eden futbolcu.

    pbs.twimg.com/...
  22. 22
    belli ki takımdan ayrı çalışıyor.

    pbs.twimg.com/...
  23. 23
    Alevi vatandaşlarımıza yönelik bir propekasyon bu adam.

    helal sannnaaa. kara çocug.
  24. 24
    birinci sınıf futbol duayeniyim. neden ntv spor'da değil de kutup sözlük'te maç yorumladığımı da anlamıyorum. tam olarak şurada adeta vincent aboubakar'ı ve 19 ekim 2016 napoli beşiktaş maçı'nı yorumlamışım. aslında beni hiçbiri değil de beşiktaş transfer komitesi göreve almalı...

    önce yaptıklarını değil, yapamadıklarını anlatayım.

    bugün iki gol attı. fakat iki gol de onun golü değildi. ilk golünde tam olarak ondan beklediğim pozisyonları tam konsantre takip eden patlayan forvet koşusu'nu yapmasına rağmen gol vuruşunu çok kötü yaptı. bunu, atacağı ilk gol stresi'ne bağlıyorum. şayet değilse; idmanlardan sonra buna çalışmalı... zira onun beşiktaş'a yapacağı katkı, büyük oranda bu!

    ikinci golünde ise o kafa vuruşunu marcelo guedes, dusko tosic veya atiba hutchinson yapmalıydı. vincent abobakar, futbolculuk yetenekleri gereği bu tip hava toplarında çok etkili olmasını beklediğimiz bir isim değil! kaldı ki golün heyecanıyla kim olduğunu net biçimde göremedim ama kuvvetle ihtimâl ofsaytta kalan da oydu. şayet bu yönde de gelişmek istiyorsa, vaktinin bir kısmını da bu pozisyonlara ayırması gerekir.

    nihayetinde bugün çok kritik iki gol attı ama golcü kimliği olarak ondan beklediğim performansın yüzde 20'lerinde bile olamadığını gözlemliyorum. ha, tam gaz çalışmalara devam edecek olur da beşiktaş onun bonservisini alırsa?.. işte o zaman fena paralar kazanacağımız zımba gibi topçuya sahibiz anlamına gelir bu...

    yaptıklarına gelecek olursak...

    adriano'nun attığı gol, onun golü!.. bütün napoli savunmasını malak gibi üstüne çekti. adriano da arkada bomboş yapıştırdı. yanısıra defalardır bahsettiğim, özellikle şampiyonlar ligi'nde ve renkli afacanlar'ın evlerinde oynayacağımız maçlarda işe yarayacak patlayan forvet özelliğini mükemmel derecede kullandı.

    bakın, bu çok önemlidir; mario gomez olsa kazanamazdık biz bu maçı!.. zira mario gomez büyük oranda bir ceza sahası golcüsü ve beşiktaş'ın ceza sahasına girmesine müsaade etmezdi napoli!.. doğru dürüst giremedi de zaten!.. hele ki jose sosa'nın yokluğu itibariyle değişen bu oyun yapısında!.. bu tip büyük montanlı organizasyonlarda, özellikle deplasmanlarda, bize tam olarak vincent aboubakar ismi gerekli... şenol güneş'in ona maç vermeye devam etmesi gerekli...

    kısaca özetleyecek olursak...

    vincent abubakar, iki gol attığı için değil; napoli'nin defanstan kurduğu oyunu bozduğu ve beşiktaş atakları esnasında napoli savunmasını hallaç pamuğu gibi attığı için maçın oyuncusudur.

    buradan koskocaman bir vrabo diyorum kendisine...
  25. 25
    napoli'ye attığı iki gol de balıktır. hatta biri ofsayta bulanmış balıktır. gürcü hamsisidir..