kayıt

vincent aboubakar

  1. 78
    Ner'de göt varsa bizi buluyor.

    Sözleşmesi biten bir futbolcunun başka bir kulüple anlaşması kadar normal bir durum olamaz. Mario Gomez örneği gibi... keyifli olmasa da hiç de öyle arkasından sayıp sövmeden uğurlamıştık.

    Ama bu Vincent yavşağının yediği bambaşka bir bok! Ya ben bu kulüpte bundan daha büyük düzenbazlık görmedim amk! Kaldı ki ne büyük orospu çocukları siktirdi gitti bu kulüpten, kim olduklarını herkes biliyor.

    Herif göz göre göre şampiyonluktan edecekti takımı! İnanılası değildi, inanmadık da o yüzden... Şampiyonluk kutlamalarında yalandan zıplamalar... Ya dingilin bu büyük şerefsizliği yüzünden kaç maçta dördüncü kanat oyuncumuz santrafor oynadı. Böyle bir hikaye ne görülmüş, ne de duyulmuştur.

    Bu karaktere sahip bir canlıyı futbolcu diye alan kulübün de karakterini sikeyim diyecektim ama bakıyorum ki Araplar almış. Bence gayet akıllıca bir tercih yapmışlar.
  2. 77
    bugün itibariyle sezon ortasında talisca'nın işaret ettiği işlemi tamamlanmış ve alınan sıra transfer olmuş olan eski Beşiktaşlı.
  3. 76
    11 maçı 18 miyon Euro'ya satmış, güzel para kanka.
  4. 75
    eğer gerçekten para için son maçları kaçırdı ise sözleşme teklif etmek bile ayıp olacaktır taraftar için.ancak sakatlığı varsa ve bu nedenle oynayamadı ysa yeni sözleşmesinde de mutlaka sakatlığa bağlı bir ek madde olması gerekmektedir.
  5. 74
    dün biraz bahsetmiştim, hissi hareket etmiştim. ligin sona ermesinin ardından gerçekler de yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. eski yöneticilerimizden candaş tolga ışık -ki mevcut yönetimde gerek başkanla ve özellikle de emre kocadağ'la falan yakın arkadaştır- konu hakkında bi'şeyler anlattı. yanısıra sinan engin de sergen yalçın ile dostluğundan ötürü krizin gerçek olduğunu bildiğini söyledi.

    bu şerefsiz bildiğin sakat falan değil, düpedüz fazla para koparmak için son maçlara çıkmamış. candaş tolga ışık durumu, "aslında sakatlığı yok değil, ancak oynamasına fazla engel de değil, fatih karagümrük maçına da çıkardı, istese galatarasay maçına bile çıkardı, göztepe maçına haydi haydi çıkardı," şeklinde yorumluyor. sinan engin ise, "sergen ner'den hesap etsin aboubakar'ın böyle yapacağını," diyerek bahsetti.

    dünya futbolunda örneğine az rastlanır türden bir rezaletle/skandalla karşı karşıyayız. adına şike bile denebilir belki de bu durumun... hele ki aboubakar şampiyonluk potasındaki rakiplerimizden birine transfer olursa işler iyice karışır ki ben şikelerinin milyonlara ispatlanması gerekçesiyle isterim bunun gerçekleşmesini. ilk gelişinde parlatıp dünya futboluna sunduğumuz, ikinci gelişinde de müzmin sakat oluşuna rağmen kucak açtığımız sözde bizim aboubakar, bir değil iki kere sahiplendiğimiz zibidi bildiğin takımı satmış da haberimiz daha yeni olmuş lan?

    ya böyle bir rezalet dünya futbolunda mümkün olabilir mi? barcelona şampiyonluğa giderken griezmann çıkıp, "sözleşmem olmasına rağmen daha fazla para istiyorum, bana yeni sözleşme önermezseniz oynamayacağım," deyip takımın şampiyonluğuna ramak kala maçlara çıkmayı reddedebilir mi misal? real'de casemiro falan? yapar mı lan böyle şeyler? hayatımda görmedim, duymadım.

    adam annesini kaybetti sezon içerisinde, birlikte üzüldük. cenazeden döndükten sonra takımın idmanına katıldığı esnanın videosu yayınlandı ve hep birlikte duygulandık. nasıl olabilir bu? yazıklar olsun gerçekten...
  6. 73
    resmi sitede yayınlanan şampiyon beşiktaş fotoğrafında diğer oyunculardan farklı olarak siyah-beyaz yer alan oyuncu. benim için büyük hayalkırıklığı oldu. bu saat itibariyle ister fener'e, ister arabistan'a, ister katar'a, ister çin'e! her ne olursa olsun artık kapısının önünden dahi geçemeyeceği yegâne yer var, o da beşiktaş! bu kulüp seni bir kez değil, iki kez sahiplendi, parlattı, değerlendirdi. şimdi (bkz: yallah arabistan'a) abuşoğlan!
  7. 72
    hemen hemen tüm beşiktaşlıları göt eden afacandır.

    esasen nasıl topçu olduğunu zaten biliyorduk ancak geçirdiği diz sakatlığı nedeniyle zerre güvenemiyorduk. evvelki gelişinde de milli takımda gol atmış ve beraberinde destan yazmıştı. umuyoruz ki tarih tekerrür ediyordur.
  8. 71
    Bu adamı 1 yaz boyunca boşuna beklemedim. Ülkeye gelmiş en iyi forvetlerden biriydi hala da öyle.
    • ilk geldiği zaman haksızlığa uğramıştı.
    • İlk geldigi dönemde paraları yemişti f.orman ondan alamadı.
    • çok pahalı transferler yapmıştı...
  9. 70
    Bugün bizi zepzenci yapmasını istediğim beklediğim umut ettiğim karakartal. Yapacağı bir hattrick 5-3 kaybetsek bile orgazm eder. Öyle seviyorum seni özabim.
  10. 69
    Lisansı çıkan kara oğlan. Hastasıyız bu adamın.

    twitter.com/...
  11. 68
    beşiktaşlıların quaresma'dan sonra 2. portolu oyuncu takıntısı olabilir. umarım taraftarın sevgisinin farkındadır ve sakatlık yaşamadan iyi hizmet verebilir.

    Gerçi ben ne kadar iyi oynarsa oynasın 2. bir forvet alınmazsa bu ligin bitmeyeceğini düşünenlerdenim. değil sakatlık korkusu duyulan aboubakar 21 yaşında, sağlam, fit bir forvet oyuncusu için bile tek forvet 42 maçlık lig sürdürülebilir değil bence.
  12. 67
    1+1 yıllık sözleşme imzalanmış kara boğa. Sakatlık yaşarsa sözleşme feshedilecek sakatlık yaşamazsa ligin içinden geçecek. Çok net.
  13. 66
    istanbul 'da
  14. 65
    tamam 2 senedir top yüzü görmemiş ama kronik sakat yaygarasını fiyat düşürmek için koparıyor olabiliriz. olumlu bakıyorum. dizi bitik denilen demba'yı da gördük. aboubakar-larin devam etmeyelim yeter. tek transfer abuş olmayacaksa tamamım ben.
  15. 64
    eskiden kral forvetti. şimdilerde kronik sakat.
  16. 63
    yeni çöpümüz bu akşam 23:30'da İstanbul'da. Kaynak aspr TV.
    • Eksi verdim sana xd.
    • Bu entryi silme eğer ki testi temiz çıkarsa bütün sene kullanacam bunu kazaklı xd.
    • Hahaha inşallah ben yanılırım ve yanılmayı canı gönülden isterim biladerim. söz burada kalacak bu entry.
    • Tinerci kavgasi cakmakla geldim.
  17. 62
    Vallahi su transfer döneminde bir tek bu adamı bekliyorum. Al bonservisini gel deli oğlan çok özledik...

    twitter.com/...

    Bu arada saf sevgi değil bu. Mantık dahilinde konuşuyorum bu çocuk kanat da oynuyor yani bizi gokhana nkoudou'ya muhtaç etmez. Diyelim ki sakatlandı yerinde zaten larin var ki bence larin süre alamayacak bir forvet değil yetenekleri var...

    O yüzden bu adamın riskine girmek kötü değil eğer ki tutmazsa kaybetmezsin tutarsa çılgın bir şey yapar.
  18. 61
    Twitter'da trt spor ve milliyet kaynak gösterilerek beşiktaş'la anlaştığı yazılıyor. sağlık raporu isteniyormuş . umarım gelir .izlerken keyif alıyordum.
  19. 60
    şu an beşiktaş'ta olsa diaby'i tokat manyağı yapacak kraldı.

    ah akılsız herifler be...
  20. 59
    bize uefa kupasını getirecek golcü.
  21. 58
    geri dönmesini çok istediğim isim. umarım sakatlığı ciddi değildir, bizde gene zurnasını öttürür.

    Vagner Love ve Negredo’yu elden çıkarmaya çalışan Beşiktaş, Vincent Aboubakar’ı kiralamak için Porto ile görüşmelere başladı. (beIN SPORTS)
  22. 57
    aboubakar fizikli topçuydu, rakip defansı yoruyordu fakat mentaj olarak takımı çok yanlız bırakıyordu. örneğin, olimpiyakos maçında gördüğü kırmızı kart profesyonel bir topçu ya yakışmayacak cinstendi. zaten o sebeple uefa dan elendik. gitmesi iyi oldu. faydadan çok zararı vardı.
  23. 56
    gerçekten çok garip bir adam.
  24. 55
    çok garip bir adam.

    pbs.twimg.com/...
    pbs.twimg.com/...
    pbs.twimg.com/...
    pbs.twimg.com/...
  25. 54
    beşiktaş tarihinin en garip adamlarından biriydi.

    twitter.com/...