kayıt

Tokyo Ghoul

  1. 1
    fantastik, korku, doğaüstü özellikler barındıran, tokyo şehrinde yaşayan ve insanların etleriyle beslenen hortlakların konu alındığı güncel animedir.
  2. 2
    toukyou kushu mangasından uyarlama, temmuz 2014'te yayınlanmaya başlamış anime. şu gif 'i görünce izlemeye karar verdim kendisini.
    (bkz: aşık olunan anime karakterleri) (bkz: uta)


    konusu:
    tokyo'da insanları yiyen gizemli hortlakların* neden olduğu gerilim dolu bir korku hikayesi başlar. bu gizemli hortlakların verdiği korku tüm insanları etkisi altına almıştır. sıradan bir üniversite öğrencisi olan kaneki, tıpkı kendisi gibi bir kitap kurdu olan rize'yle café anteiku'da karşılaşır. kaneki, kaderinin bir gecede değişeceğinin farkında değildir.
  3. 3
    ne kadar severek başladıysam da son birkaç bölümünde beni kendinden soğutan anime.
    ha 2. sezon gelse devam etmeyecek miyim?
    tabi ki ederim ama umarım devamı toparlar.
  4. 4
    2. sezonu ortamlara düşmüş olan anime.
  5. 5
    (bkz: tokio hotel)*
  6. 6
    3. sezon 2016 nisan da çıkcaktı güya:(
  7. 7
    ilk sezonunu bir günde bitirdiğim ancak 3 aydır 2. sezonunu izlemeye çalıştığım anime.
  8. 8
    2.sezondan beri hakkında entry girilmemiş anime. Ben de 3 ve 4. Sezonların çıktığını iki ay önce öğrenip şok olmuştum. Belki benim gibi ümidi kesenler, duymayanlar vardır.
    3.sezon biraz fazla duygusallık kokuyor. Birkaç bölüm boyunca, hadi ama kaneki kendine gel, modunda izledim ama 4le birlikte düşününce yine güzel diyebilirim. Duygu seline kapıldık bir kere...
  9. 9
    bazı hışırtıları kagune sesine benzetip içimin ürpermesine sebep olan anime.
  10. 10
    1. sezonu ilk yayınlanmaya başladığında çok samimi duygularla izlediğim, sonrasında kaneki ken'in çok fazla üzüldüğünü görünce bıraktığım anime.
  11. 11
    3. Ve 4. Sezonu izlediğimi unuttuğumu yeni fark ettiğim gibi genel olarak çoğu şeyi unuttuğum anime. Yeniden başladım. Hala çok güzel ve keyifli. Ama Kaneki biraz fazla dramatik pozlar kesiyor. Zamanla içimde ölen edebi bir şeyler var demek ki. Sapla kaguneni geç modunda izliyorum o sahneleri.