kayıt

dost kazığı

  1. 26
    Bir keresinde bulaşıkları ev arkadaşıma kitleyip Eskişehir'e kaçmıştım. Onu aklıma getiren başlık.
    Dost dediğiniz insan en fazla bu kadar kazık atar. Önünüze gelene dost demeyin ki sonra buralarda dostuna bile güven olmaz edebiyatı yapmayın.
  2. 25
    Triple yediğim bir kazık oldu iki sene önce. Enfesti.

    Bu ihanet sonrası 2 adet muhteşem arkadaş edindim. Her gün rabbime sükrediyorum, kendimi sinem kobal gibi hissediyorum.
  3. 24
    Öyle bir kazık yersin ki üstünden seneler geçse unutmazsin. Asla ama asla. Böyle içine oturur ya dersin bu neydi amk . Ve gittikçe ne yapacağını öğrenirsin
  4. 23
    hayatta herkesin en az bir kere yemesi gerekendir. en az bir kere diyorum bunun ikincisi, üçüncüsü vesaire insan sarrafı olmanızı sağlar.

    ne yazık ki insanı en çok geliştiren şeyler kötü tecrübelerdir. her insanın tatması gerek.
  5. 22
    başta büyük şok yaratır ama zaman içinde bu yarayı saracak çok güzel insanlar bulmanıza ön ayak olur.
  6. 21
    İyi dostlar biriktirdim hepsi canım oldu
    (bkz: canım dediklerim canımı aldı)
  7. 20
    En sevdiğin dostlarıma 3 leri kitlediğim oyundur. Adı üstünde dost kazığı dostuma kitleyeceğim her şeyi.
  8. 19
    Uzunca bi süre kimseyi beni üzebilecek kadar yanıma yaklaştırmadım genelde yanılmam ama olağandışı olaylar beni nadiren yanıltır.Aşık olması sonucu arkadaşım arkadaş olmaktan uzaklaştı.Ben de gram tereddüt etmeden sildim pişman olup ulaşmaya çalıştıysa da bana büyük hataları sadece 1 kez yapabilirsiniz.Hep mantığı dinleyen kişi kalbini dinlediğinde yanılınca hüzün değil öfke kalıyor yalnızca
  9. 18
    Verdiğim sözleri bir yerlere yazınca daha kalıcı olduğunu hissediyorum. Ayrıca ona olan nefretimi de dökmem gerek. Bir nevi boş sandalye tekniği gibi. O kadar değer verdim ki yani bunu sayfalarca anlatabilirim. Eski sevgilisini bir kere of demeden bin kere dinledim. Barışsınlar diye elimden gelen her şeyi yaptım. Olmayınca ben teselli ettim. Küs olduğu insanlarla barıştırdım. Ailesini, yakın arkadaşlarını her şeyini tanıdım. Sonra ne mi oldu? Önce en kötü günümde saçma sapan sebeplerle üstüme gitti. Özür diledi ama sadece lafta kaldı. Ona ben adım attım. 3 gün arayla 2 cenazeden sonra insanları kaybetmekten korkmaya başladım. Bu yüzden ben ondan daha hatalı gibi davrandım. Herkesin içinde beni hastalığımdan vuran kadar. Ciddi bir tokat yedim. Içim paramparça. Ortamdaki herkes buz kesti. Ben sessiz kalıp uzaklaştım. Öyle yandı ki canım, tarifi yok sanırım. Neden, nasıl diye sormaktan çok yoruldum. Zaten ikisinin de cevabı yok. Diyecek bir şey de yok.

    Ek.1 bugün öğrendim ki ben kimseye anlatmamayı tercih ederken o her sorana anlatmış kendince, üstelik hasta olduğumu uzun uzun dillendirerek. Vay be sözlük, şimdi ben bu insana ne deyim, ne yapayım? Son bir kaç yıl ki sessizliğim beni mutlu ediyor ama sanırım yakın zaman da bozulacak. Kendimi çok kötü hissediyorum. Fazla çıkmazdayım.
    Ek.2 neredeyse 0 diyalog sözlükcüm. Açıkçası hayretle izledim bir süre. Sonra farkına vardım her şeyin. Ben onun hedefinin önündeki taş gibiydim. Kaldırdı attı o da. Ne diyebilirim ki. İstem dışı bir nefret ve öfke söz konusu bende. O da yok olur zamanla. Bir sayfa daha böyle kapandı gitti sözlük.
    Ek.3 bugün bir arkadaşım daha aslında onun bana karşı kendine bile itiraf edemediği hisleri olabileceğini söyledi. Yaptığı her şeyin sebebi bu olabilirmiş. Aman olmasın aşk, sevgi bunlar yürekli insanlara yakışır. Keşke hiç yakın olmasaydım dediğim insanlar arasında şu an ilk üçte. Ne zaman söner nefretim acaba?
  10. 17
    (bkz: ver üçlüyü ver ver)
  11. 16
    (bkz: kakalamaca)
  12. 15
    herkesin bir kez de olsa tattığıdır.
  13. 14
    eksik olmaz çok şükür (bkz: belamı siktiniz ulan )
  14. 13
    Yakın zamanda yemiş olduğum kazıktır.

    İnsanlarda tahammül kalmamış. Ben onun her şeyine tahammül ederken kendisi ilk olayda hakaret etti bana. Hayır her seferinde aynı şekilde nasıl kanıyorum bu insanlara ben? Hiç mi akıllanmayacağım? Hiç mi ders olmayacak tüm bunlar bana?
  15. 12
    son güncellemeyle birlikte 890 liralık bir kazıktır.
  16. 11
    can dostlarımdan 3 kez yedim. sayıyorum da. ama emin olun besin değeri en yüksek yiyecek ne deseler kesinlikle dost kazığı derim. bi yiyorsun. iki gün yemek yemesen yinede canın yemek istemez.
  17. 10
    sıkıntılı bi hadise. atan da memnun değildir yiyen de. Asıl mevzu atanın bok yemesi ama işte olan size olur.
  18. 9
    (bkz: dost o yevski)
  19. 8
    2 şer yılda bir periyodik yediğim şey.
    Salağım ben bu konularda artık netleşti.
    Neden koşulsuz seversin ki insanları? Her yüzüne güleni dost bilirsin ? Yaşın da kemale erdi ama adam olamadın bi.

    (bkz: ben bu yazıyı kendime yazdım)

    Tanım: Özeleştiri sebebi.
  20. 7
    bu aralar yemeye doğamadım şey.yediğiniz gibi bir de mideden çıkmıyor.
  21. 6
    (bkz: yeme de yanında yat)
  22. 5
    ağızda en pis tadı bırakan kazıktır.
  23. 4
    (bkz: frank lampard)
    (bkz: 21 eylül 2014 Manchester City Chelsea maçı)
  24. 3
    adının hakkını veren iskambil oyunu. eğlenceli insanlarla oynadığınızda basitte olsa uzun süre oynanası bir oyun olabiliyor ama bir vampir medyum gibi değil elbette.
  25. 2
    1 adet 52 ile oynanan 4 kişilik iskambil oyunudur.