kayıt

sinan gümüş

  1. 51
    inanılmaz kötü transfer. aşırı keyiflendim bu transfere. kendisinin oynadığı antalyapor'da garry rodrigues oynasa sezonu 97 gol 123 asistle bitirirdi.
  2. 52
    geçen gün yunowimnogood'un hakkında pas attığı aslan parçası.

    geçen seneden beri takip ediyorum kendisini, u21'de iken de bol bol izliyordum... her dost sohbetinde de bahsederim aslan parçasından.

    çoğu türk futbolcusunun kapıldığı ben oldum hastalığına kapılmaz ise çok iyi bir oyuncu olma potansiyeline sahip. lakin şu an için fazla abartmamak lazım, çünkü gözle görülür temel eksikleri mevcut ama bu azimle devam eder ise olacak, çok iyi olacak.
  3. 53
    geçen sezon hakkında yazdıklarım şurada durmakta ; #643704

    geldiği günden beri potansiyelini, yaptıklarını, yapabileceklerini ve eksiklerini söylüyorum. yıllardır izlediğim bu aslan parçasını bir maç ile yargıladığım sanılmasın, geçen sene yazdığım;

    'çoğu türk futbolcusunun kapıldığı ben oldum hastalığına kapılmaz ise çok iyi bir oyuncu olma potansiyeline sahip. lakin şu an için fazla abartmamak lazım, çünkü gözle görülür temel eksikleri mevcut ama bu azimle devam eder ise olacak, çok iyi olacak.'

    görüşümün devam ediyor olması beni üzüyor açıkçası. aynı temel eksiklikler hala gelişmemiş vaziyette. top ayağındayken oyunda olan bir oyuncu hala sinan... ayağında top yok ise sahada hayalet. bu temel eksikleri gidermezse kendisine yazık edecektir, özellikle jor hoca gibi eğitmen ve gençlerin üzerine titreyen birinin elinde bunları geliştirmesi gerekiyor.

    her futbolcu kötü oynayabilir ama hiçbir futbolcu mücadeleden yoksun kalamaz. sen 5 gömlek üstün olduğun takımın leşi dediğimiz sabri kadar, sen takımın süperstarı dediğimiz wes kadar sahada mücadele etmezsen bu iş olmaz aslan parçası.