kayıt

sinan gümüş

  1. 1
    stuttgartdan galatasaraya transfer edilen oyuncu.

    fm 14'de çok iyi bir potansiyel sergiliyor. hayırlı olsun 20 yaşındaki genç oyuncu.
  2. 2
    galatasaray'ın taze transferidir. umarım forma şansı bulabilir.
  3. 3
    galatasaray'ın geleceğine önem vermesi gereken adam. her maç muazzam performans sergiliyor bugün de sivas karşısında golünü attı.
  4. 4
    kendisini umut bulut'un hırçınlığına benzetmezse iş yapabilecek kalibrede bir yetenek.
  5. 5
    twitter.com/...
  6. 6
    gakatasaray'ın yeni yeteneği. çok iyi olacak bu çocuk aklı cezbeden kinayeci zamanında söylemişti bu konuda hakkını yemeyelim.

    sene başında twitter'da galatasaraylılar kalsın diye baskı koymasa gidecekti düşünün. bu takımın idarecileri o kadar anlıyor futboldan.
    • yaramın bashi oldu bu çocuk...
  7. 7
    Uzun zamandır gs maçı izlemediğimden midir nedir büyüledi beni bu genç. İçimde tatlı bir ümit yeşerdi.

    Emekliliğine az kalmış veteran süper starlar transfer edeceģimize bu ve bunun gibi çocuklar taşısın bizi. Varsın türkiye ligi'nin arsenal'i olalım lan.

    Şahsımla yaşıt topçu.
  8. 8
    geçen gün yunowimnogood'un hakkında pas attığı aslan parçası.

    geçen seneden beri takip ediyorum kendisini, u21'de iken de bol bol izliyordum... her dost sohbetinde de bahsederim aslan parçasından.

    çoğu türk futbolcusunun kapıldığı ben oldum hastalığına kapılmaz ise çok iyi bir oyuncu olma potansiyeline sahip. lakin şu an için fazla abartmamak lazım, çünkü gözle görülür temel eksikleri mevcut ama bu azimle devam eder ise olacak, çok iyi olacak.
  9. 9
    bugün oynanan maçta sakatlanan futbolcu. durumu ciddi gibi görünüyordu.
  10. 10
    Hangi gözünün ağını siktiğimin nazarı değdi, çıksın ortaya.
  11. 11
    6 - 8 hafta sonra sahalara dönebilecek isim. Formunun zirvesinde bu sakatlık üzdü.
  12. 12
    dağ gibi çocuk. cidden futbolcu tipler arasında pırlanta gibi parlıyor yeteneği ile. severek izliyorduk. :(
  13. 13
    Sakatlıktan kurtuldu. Son iki haftadır u21 ile maçlara çıkıyor. Son üç maçta oynayıp euro 2016 kadrosunda olmasını ümit ediyorum. Yasin'in olduğu milli takım kadrosunda daha önemli bir alternatif olur.
  14. 14
    uzun süreli sakatlığının ardından yeşil sahalara 4 mayıs 2016 galatasaray rizespor türkiye kupası yarı final maçı ile geri dönen genç futbolcu.
  15. 15
    dönüşü ile yüz güldüren genç sinandır. şaka bir yana adamın şu hali bile yasin'den filan daha pozitif.
  16. 16
    galatasaray'ımın gelecek sezondan sonra elden çıkarması gereken genç futbolcu.

    dortmund'a falan 5-8 demeden satmak gerek, türkiye'de kariyeri ölmeden.maşallah sakatlıktan harika döndü, çokta çalışıyor.

    ilk golü gerçekten harikaydı.o kadar sert vurdu ki kaleci bloke edemedi.

    twitter.com/...

    burak yılmaz'dan çok daha kabiliyetli çok daha yetenekli, keşke fatih hoca kadroya alsaydı.

  17. 17
    bazen altından daha değerlidir gümüş.
  18. 18
    yeni imajı ile güldüren aslan parçası.

    yerli ramsey
  19. 19
    geçen sezon hakkında yazdıklarım şurada durmakta ; #643704

    geldiği günden beri potansiyelini, yaptıklarını, yapabileceklerini ve eksiklerini söylüyorum. yıllardır izlediğim bu aslan parçasını bir maç ile yargıladığım sanılmasın, geçen sene yazdığım;

    'çoğu türk futbolcusunun kapıldığı ben oldum hastalığına kapılmaz ise çok iyi bir oyuncu olma potansiyeline sahip. lakin şu an için fazla abartmamak lazım, çünkü gözle görülür temel eksikleri mevcut ama bu azimle devam eder ise olacak, çok iyi olacak.'

    görüşümün devam ediyor olması beni üzüyor açıkçası. aynı temel eksiklikler hala gelişmemiş vaziyette. top ayağındayken oyunda olan bir oyuncu hala sinan... ayağında top yok ise sahada hayalet. bu temel eksikleri gidermezse kendisine yazık edecektir, özellikle jor hoca gibi eğitmen ve gençlerin üzerine titreyen birinin elinde bunları geliştirmesi gerekiyor.

    her futbolcu kötü oynayabilir ama hiçbir futbolcu mücadeleden yoksun kalamaz. sen 5 gömlek üstün olduğun takımın leşi dediğimiz sabri kadar, sen takımın süperstarı dediğimiz wes kadar sahada mücadele etmezsen bu iş olmaz aslan parçası.
  20. 20
    22 yaşında olması kendisi için iyi bir avantaj. iyi değerlendirmeli.

    artık özel ilgi alanım ptt 1.lig olduğu için yapabildiğim anelizler bu kadar.
  21. 21
    olmadan " oldum " triplerine giren topçu.

    20 kasım 2016 fenerbahçe galatasaray maçında ilk 11'de sahaya çıktı ve 45 dakika oynadı. ben teknik adam olsam 20 dakika dayanamazdım. genç topçusun, kötü pas atabilir, kötü şut çekebilirsin. her şeye tamam da genç topçusun koşmuyorsan da neyse...
  22. 22
    bu sezonun kalan yarısının kariyerinin yönünü önemli ölçüde berlileyeceği oyuncudur. evet yetenekli. hatta hem kanatta hemde direk forvette etkili olabilecek kadar yetenek yelpazesi geniş ve potansiyeli fazla. ama 3 senedir hala belli bir eşiği geçmiş değil. daha da önemlisi iyice ben oldum havalarına girmiş gibi görünüyor. bu nedenle ya sezon sonuna kadar kiralanıp aklının başına getirilmesi lazım ya da kendisi ile düzenli olarak iletişim halinde olunup hataları hakkında kendisini uyarmak gerekiyor. gerek galatasaray'ın gerekse ülke futbolunun yeni bir yasin öztekin'den ziyade yetenekli ve orjinal bir sinan gümüş'e ihtiyacı var.
  23. 23
    sanırım satılacak oyunculardan biri. 5 milyon euro gelir bekleniyor oyuncudan.
    • Şerefsiz dursun ünal aysal'ın topçularını satmaya devam etsin. Mal awk. Aylar öncesinin duyumuna göre eren öcalan basel yolunda.
    • evet o da var ama sinan gümüş satılmayacak denmişti ondan bunu yazdım.
  24. 24
    ligin son 3 maçında kanat forvet oynamasına rağmen 5 gol atan 23 yaşındaki oyuncu.

    gollere sevinmemesi hepimizin dikkatini çekmiştir sanırım.gitmek istediği aşikar fakat işte yönetim ve teknik adam bu gibi durumlarda devreye giriyor.bruma'da yapılan hatanın yapılmaması en önemli şey şu ana kadar.

    oyuncunun 2 sene sonra sözleşmesi bitecek ve bu sene galatasaray podolski ve bruma'nın gidişiyle sinan'ı göndermek istemeyebilir.oyuncuyu ikna etmek problem değil fakat kesinlikle sözleşme uzatmak gerekiyor.sözleşme uzattıktan sonra almanya yada ispanya'ya da kiralanabilir.

    aksi takdirde oyuncu kendine kulüp bulur, 3-5 milyon para da getirir sonra biz de televizyondan izleyip ah vah ederiz.
  25. 25
    benfica ile anlaşmış. çok ilginç.

    twitter.com/...
    • zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    • ben yine geç kalmışım ya hofff :(
    • geç kalman kızların hoşuna gitse de bana sökmez xd
    • Kızlar eqlesin