kayıt

eden hazard

  1. 1
    chelsea'nin belçikalı orta saha oyuncusu... sene başında chelsea'ye lille takımından gelen kısa sürede takıma adapte olan oyuncu... ancak 23.01.2013 tarihli lig kupası maçında swansea karşısında top toplayıcı çocuğa attığı tekme ile gündeme oturmuş durumda... aslında turu atlayamacak bir oyuncunun vereceği insanlık açısından anlaşılabilir bir hareket ancak yapmaması gerekirdi... asıl olay o top toplayıcı çocuğun amacı...

    skorer.milliyet.com.tr/...
  2. 2
    Belçikalı milli futbolcu. Şu an Chelsea kulübünün formasını giymektedir.
  3. 3
    Paris Saint Germain'in 50 milyon poundluk bir teklif yapmaya hazırlandığı oyuncu.
  4. 4
    arjantin maçında erkenden oyundan alınan yıldız futbolcu. yıldız olduğu için fark yaratabilirdi son dakikalarda. ancak oyundan alındı. yanlış karar verildi diye düşünüyorum.
  5. 5
    arjantin macinin son kisminda oyundan cok dusmesiyle sebebiyle oyundan alinan oyuncu oldu. futbol cok zalim bir oyundur. butun sene iyi oynarsiniz, ulkenizin dunya kupasina cikmasinda cok buyuk rol alirsiniz fakat en onemli macta 2-3 pas sacmaladiktan sonra oyundan dusebilirsiniz. kendisi daha buyuk basarilar yasayacaktir bundan eminim.
  6. 6
    arjantin maçının oyunda olduğu hiç bir kısmında oyuna ağırlığını koyamadığından çıkarılmış oyuncudur. hatta bence geç bile kalınmış karardır.
  7. 7
    premier lig'de yılın oyuncusu seçilen belçikalı.
  8. 8
    Jose Mourinho tarafından kendisi hakkında tek bacağı 100 milyon sterlin eder denilen futbolcu. madrid'in bale hazar'a karşılık takas olarak sunacağı haberleri yayılmakta.
    www.hurriyet.com.tr/...
  9. 9
    twitter.com/...
  10. 10
    yanlış bilmiyorsam bu sezon epl'de gol atamamıştır. 4-5 tane de asisti var sanırım...
  11. 11
    sadece rakip oyuncunun değil bebelerin de hevesini kıran bir adam.

    twitter.com/...
  12. 12
    bugün muazzam bir futbol oynayıp belçika'yı kendi elleriyle çeyrek finale taşıyan adam.

    chelsea'de çok kötü bir formu vardı son zamanlarda, sanki tekrar dirilecek gibi.
  13. 13
    ayağı kırılmış. en az 3 ay sahalardan uzak kalacakmış.
  14. 14
    Chelsea formasıyla 100. golünü atan oyuncu. fitneci...
  15. 15
    Futbol tarihinin en overrated 2 futbolcusundan biri. Diğeri de sergen yalçın. Bunlar gibi bir sürü daha topçu var piyasada. Şans bazen insanın yüzüne gülmeli.
  16. 16
    İddialara göre 100 milyon Euro'ya Real Madrid'e gidecek.

    twitter.com/...
  17. 17
    100 kağıda real iddiaları madrid basınına göre kesinleşmiş. üzerine biraz daha koyup feghouli'yi almak varken anlam veremedim bu hamleye. paraları yetmedi sanırım. hazard bu kadar ağlamasa ve kontrat yenilemeyeceği aşikar bir durumda olmasa 200 milyonluk bir topçu. real açısından çok karlı bir başlangıç transfer sezonuna. lakin hazard ve curtoi'yı yan yana nasıl mideleri kaldıracak merak konusu.
  18. 18
    seneye real madrid'i karıştıracak olan oyuncu.

    at fava bekle.
  19. 19
    sonunda bernabeu çimlerine ayak basmış:

    twitter.com/...
  20. 20
    (bkz: balon)
  21. 21
    Dünyanın en iyisi Ronaldo’dan sonra gelen müthiş futbolcu.
  22. 22
    Futbol tarihinin en büyük 3. Balonu. Anlatıldığının yarısı kadar bile yok. 33 34 yaşındaki robben ribery falan bunun oynadığı topun allahını oynardı. Kendisiyle aynı kalitede 300 futbolcu falan var en az.

    Diğer balonlar için;
    1) (bkz: David beckham)
    2) (bkz: Paul pogba)
  23. 23
    Yıllarca her girdimde ne kadar balon olduğunu söylediğim balon oğlu balon topçu. Premier ligin dinamik yapısı biraz hızlı olan herkesi yıldız zannettiriyor insanlara. Yetenek eksikleri çok.

    Simdi de bunun yerine zekasız sterling geldi. Mbappe'nin neymar'ın ayakkabılarını taşırlar.
  24. 24
    çeteci olduğu için sevmediğim bir karakter fakat topçudur. conte'ye bir şampiyonluk hediye etmiştir. sarri'nin de karizmasını kurtarmıştır.
  25. 25
    iki kelimenin de anlamı yüzünden her ingilizce hocasının bahsettiği futbolcu. insanın beynine kazıyorlar ezberletmek için cennet ve tehlike diye diye derslerde. yakışıklı biri.