kayıt

sansar salvo

  1. 59
    Sansar Salvo, yerinde duramayan adam
    Birçok denyo tarafından her anlamda kovalanan

    (bkz: ağır roman)
  2. 60
    * *
    14 yaşında rap hayatına atılan, yetenekli mc. yaptığı dissleri meşhurdur ama onu ünlü yapan dissleri değil kendine has stili olmuştur.
  3. 61
    youtu.be/... Yeni parçası çıkmış.
  4. 62
    asıl adı ekincan arslan olan rapçi. bazen kafiye yapmak adına saçmaladığını düşünsem de çok yetenekli bir adamdır. sesi, insana kendisinden daha yakın çoğu zaman. bir çokları için lise yıllarının vazgeçilmezi. ne de olsa, "hayatına girer girmez üniversite yılları şimdi sansar dinlemek için fazla havalı."
  5. 63
    geçen haftalarda alsancak taraflarında gördüğüm, konuşma fırsatı bulduğum zamanımızın psikopat yazarı.

    gogo içmekten bir deri bir kemik kalmış. yakışmıyor...
    • aynen öyle ama o parayı bizim mahalledeki torbacılara bırakıyor amk.
  6. 64
    asıl adı ekincan arslan olan, 1989 doğumlu türk rapçi. 700'den fazla şarkısı olduğu söylenmektedir. türkçe rapin gediklilerindendir.
  7. 65
    Yeni parçası çıkmış.
  8. 66
    kendisine fena aşık oldum, gelip beni alabilir. mimar çıkacağım ocakta. dişli kızımdır, mimarlık olmasa da düzgün bir iş bulabilirim sanıyorum. tipim idare eder. 166/58. kaşlarımı kaldırtmayı düşünüyorum onun dışında çok bi sorunum yok, ha lekelerim var. onun için projeden sonra tedaviye başalayacağım. çok karakterli insanımdır, biraz ters bir şeyim ama halledilir bir şekilde. izmir'de çevreme sor, samimi olmadığım insanlara da sor. eskişehir'de de soruştur ama soruşturduğun adamları da soruşturman lazım, buralılar genelde kevgir gibi. izmir kültürüyle yetiştim, kendi ayakları üstünde durmaya çok önem veren biriyim. geçmişten gelip bizi rahatsız edecek biri yok. arada kimseye haber vermeden şehir dışına çıkarım ama onu da hallederiz bir şekilde. çok fazla yakın erkek arkadaşım var, hepsiyle tanıştırırım, kafa çocuklardır, benden daha iyi arkadaş bile olursun. kalemim fena değildir, az buçuk çizerim de. bence iyi anlaşırız. yemek yapmada pek profesyonel değilim ama yaptıklarımı yiyenler ölmüyor, yaptıkça daha profesyonel olurum. aptal insanlara katlanamıyordum, onu biraz aştım; ama saygısız insanlara hiç toleransım yok. insanların hayatına karışma meşrebim yoktur. yakın kız arkadaşlarınla görüşürsün, benle de tanıştırmak zorunda değilsin, karışmam. eve kaçta geldin, bana neden mesaj atmadın tatavası yapmam. zaten mesajlaşmayı sevmem. sadece aradığımda bana bir şekilde dönüş yapılmazsa deliriyorum. mesaj olur, mektup olur geri dön; bazı olaylardan sonra evhamlı oldum, telefonu reddet en azından. ben de diyeyim ki "ha işi var, silahlı adamlar kaçırıp böbreğini sökmemiş"
    başka ne ayrıntı var bilmiyorum. merak ettiklerin varsa, sorarsın.

    ps. karslı değilsin dimi?
  9. 67
    Old tayfadan hala çizgisini bozmamış rapçi. Dum taka dum şarkısıyla tanımıştım kendisini.
  10. 68
    benim için türkçe rapin en iyilerindendir. sesi güzel, kafiyeleri mükemmel, beatleri çok iyi.
    (bkz: dum taka dum)
    (bkz: gökyüzü)
    (bkz: 180 km)
    (bkz: ağır roman)
    (bkz: pisi pisine)
    (bkz: bombalar hedef bulur)
    (bkz: paranı verdim)
    (bkz: eş zamanlı operasyon)
    (bkz: ateş)
    (bkz: fırtına)
    (bkz: ölürsem bugün)
  11. 69
    Sansar'ın kafa bi dünya orası bariz belli hatta yayında ne konuştukları da pek umrumda değil yarısında kapattim ama tek isteğim var ki sansar'ın tek kalemle khontkar isimli tuhaf arkadaşı piyasadan silmesi. Ki istese bunu çok da güzel yapar.

    Hoş zamanında hidra ve şehinşah da sildi kendisini piyasadan ama o şemsiye sürekli açılıyor ne hikmetse.