kayıt

6 şubat 2023 türkiye depremi

  1. 1
    6 şubat 2023 günü sabat 04.20 sıralarında kahramanmaraş, gaziantep, malatya, hatay, adana civarlarında yaşanan ve etkilerinin boyutunun anlaşılamayacağı kadar büyük deprem.

    allah yardımcımız olsun. kelimeler kifayetsiz.
  2. 2
    Kabus gibi bir gün geçirmemize sebep olan deprem.
    7,6 şiddetinde Malatya'da ayrı bir deprem daha yaşadı.

    Herkese geçmiş olsun.
  3. 3
    Hepimizi derinden üzen depremdir. Elimizden geleni yaptık keşke daha fazlasını yapabilsem keşke. Umarım tüm canlar enkaz altından sağ salim çıkarılır. Dualarımız sizinle.
  4. 4
    Az evvel görevlendirme üzerine Hatay’a gidecektim. O kadar istedim ki gitmeyi Fakat hasta olduğum ve ayak bağı olacağımı düşündüğüm için görevlendirmeyi reddetmek zorunda kaldım mantıken. Allahım içim nasıl kötü. Elden bir şey gelmemesi, sevdiklerimizden haber alamadan, sağ mı ölü mü bilmeden öylece beklemek ne kötü. Kabus gibi bir güne uyandık. Çok kötü zamanlar geçireceğiz, belli. Allah yardımcımız olsun, fırsatçılara göz açtırmasın.
  5. 5
    İçim paramparça. Oturup zırıl zırıl ağlayasım var, ağlayamıyorum bile. Bu nasıl bir çaresizlik? Ne gelen iyi habere sevinebiliyoruz ne kötü haberin üzüntüsünü doyasıya yaşayabiliyoruz. Kahrından ölmek dedikleri böyle bir şey miymis :( bugün depremzedeler için açtığım ve yerleştirdiğim her yardım kolisinde boğazıma bir şeyler oturdu. Bu hissin tarifi yok.
  6. 6
    Korkunçtur.
    Daha birçok kelime sayabilirim ama hatırladıklarımı tasvir edip o anlara dönmek istemem. Televizyona iki saniye bakan kimseye de izah etmem gerekmez zaten.
    Hiçbir yara bere almadan, hiçbir yakınımı kaybetmeden, canımdan malımdan olmadığım ve hayata günlerce kara ve soğuk bir delikte sevdiklerimle birlikte yatıp günlerce kurtarılmayı beklemeden ve sonunda hayata "hiçbir şeysiz" geri dönmeden bunu atlatsak da bunların yaşandığını görüp duyarken günlerce asla ve asla bitmeyen şiddetli artçılarını hissedip "acaba ölecek miyiz?" korkusuyla yaşamak bile bizde bir ömürlük yara bıraktı. O on şehirdeki hiçbir insanın asla eskisi gibi olmayacağının garantisini verebilirim.
    Bir de hayatı seviyorsunuz ama farkında değilsiniz arkadaşlar. Sevdiklerinizi tahmin edemeyeceğiniz kadar çok seviyorsunuz farkında değilsiniz. Ve umarım farkına varmak için böyle bir şeye yakından uzaktan şahit olmak zorunda kalmazsınız.
    Hepimize büyük geçmiş olsun.
    • Çok geçmiş olsun:/
    • Hepimize :(
  7. 7
    yankısı, acısı seneler sürecek çok kötü sonuçlara sebep olmuştur.

    tabii deprem derken, bina adı verilen beton tabutlardan bahsediyorum..

    ah ah.....