kayıt

sözlük neden bitti söyliyim

  1. 1
    ben mal olduğum için bitti. mal olmasaydım herkesle çok sıkı kanka olur onları kendimin uydusu haline getirirdim. sonra bu sözlükte takılmayı bırakmazdım dolayısıyla kankilerim de sırf benim varlığımla aynı ortamda bulunabilmek, kıvrak zekamın ürünü entrylerimden istifade edebilmek, selamımı alabilmek için sözlüğü bırakmazlardı. sonsuza dek bitmezdi sözlük. hepsi benim yüzümden. özür dilerim.
  2. 2
    hoşçakalın hoşçakalın hoşca kalın hoş çakalın hoşçak alın hoşçakal'ın ho şçak al'ın
  3. 3
    dün gece de buradaydım. girmiş olduğum tüm entryleri en baştan okudum. gülmekten yarıldım desem zayıf kalır bilincimi kaybetmeden önce yatakta haykırarak kendimi yumrukladığımı hatırlıyorum en son o denli komikti. demek ki ben çok zekiyim ama bu sözlük şakadan anlamıyor. zeki olmasaydım iki yıl önce girdiğim entrye gülmezdim. einstein'ı ya da newtonu düşünün, bi yerde iki yıl önce yaptıkları espriyle karşılaşsalar bu zeki insanlar ne yapardı? tabi ki çılgınlar gibi kendilerini yumruklayarak, ortalığa sıçıp işeyerek gülmekten bihal olurlardı. başka bir olasılık düşünebiliyor musunuz? tabiki hayır. demek ki ben zekilere benziyorum. demek ki siz zekilere benzemiyorsunuz. demek siz mallara benziyorsunuz. demek si siz malsınız.
  4. 4
    orospu çocuğu musunuz ya salak mısınız amına koyduklarım aaaaa
  5. 5
    selamin aleykum hayirli isler antep kizlari nazli cilveler
  6. 6
    40 kelime zorunluluğu yüzünden bazı başlıklara tek kelime bile fazla.
  7. 7
    neden böyle şeyler yapıyorsunuz?? neden bu sözlüğü üzdünüz?? ibrahim tatlısesin elinde "konuşmama kararı aldım" gibi sözlüğün eline pankartı vermişsiniz. yapmayın böyle şeyler çocuklar...
    • katılıyorum
  8. 8
    NERDESİNİZ YAV SENELERDİR ARADA GİRİP BİŞEYLER YAZIYODUM OKUYODUM DURUN GİTMEYİN AGALAR YAV
    • çok haklısın
  9. 9
    Dişçiden kurtulamıyoruz ki. Neyse ki 1/8 dedik. *