kayıt

16 eylül 2021 eintracht frankfurt fenerbahçe maçı

  1. 1
    formsuz frankfurtun patlama yapmayı umduğu maç. muhtemelen birkaç haftadır yaşadıkları gol sorununu çözmek üzerine kuracaklar oyun planlarini. dolayısıyla Victor hocam çok dikkatli olmalı yoksa maç çok acayip yerlere gider.
  2. 2
    fenerbahçemizin maça altay, szalai, kim, serdar aziz, ferdi, gustavo, mert hakan, osayi samuel, rossi, valencia, özil ilk on biriyle çıkacağı maç.

    bu maçta en büyük eksik şüphesiz tisserand. zira pereira'nın bizde uyguladığı bu 3-4-3 sisteminde tiss oyuna inanılmaz katkı veriyordu. serdar'dan bunu kimse bekleyemez. serdar her ne kadar ortalama üstüne çıktığı anlar olsa da her zaman saatli bomba olan biri gözümde. bakalım.

    orta sahada da mert hakan tercihi var. aslında bir zorunluluk zira sosa ve zajc sakat. mert hakan ve max meyer dışında bir seçeneği yok hocanın. mhy için çok önemli bir maç olacak kuşkusuz. gustavo'ya bugün çok daha fazla iş düşecek gibi.

    ferdi'nin dönmesine çok sevindim. zira ferdi bu sistemde olmazsa olmaz bir oyuncu. artan fizik gücü ile birlikte takım savunmasına verdiği katkı gözle görülür derecede arttı son maçlarda.

    ilerideki üçlü aşağı yukarı beklenen üçlü. ancak hepimiz biliyoruz ki hoca mesut'u çok da içine sinerek oynatmıyor. ancak bu tip maçlarda mesut'a da ihtiyaç var.

    bakalım. buradan bir puan almak başarısızlık olmaz. ancak üç puan neden olmasın? başarılar fenerbahçem.
  3. 3
    1-1 sona ermiştir.

    ilk yarı çok iyiydik.ikinci yarıda hücumda çok etkili olamadık ama son dakikada çok güzel bir organizasyonla penaltı kazandık. penaltıyı alan pelkas malaesef kötü vurdu ve devamında tamamlayan berisha ihlalde bulunduğu için gol geçerlilik kazanmadı. bu oyunun karşılığı 3 puan olmalıydı hele son dakika penaltı fırsatı varken. yazık oldu. :(