kayıt

the matrix resurrections

  1. 6
    çok büyük hayal kırıklığına gebe.. bana böyle filmler, genelde, piyasada kalan son paraları toplamak için çekilen, kalan son ilgiyi, bereketi de sömürmek için bardağın dibi hüpletmek gibi geliyor..
  2. 5
    iyi çıkacağını düşünmüyorum fragmana bakarak. ayıca çok beklenti var.

    hikaye buradan nereye gidecek merak ediyorum. çünkü pek çok soru yanıtsız henüz, hayal kırıklığı oluşturabilir bu film. uzun süre analizi yapılacağı kesin ama.

    sinemada izlesem mi emin değilim. covid'den dolayı gitmek istemiyorum pek.
  3. 4
    matrix serisinin bazı muamma yaratmış sorularına, olaylarına ve matrix evrenine yeni cevaplar katacağı ve yine aynı zamanda muhtemel yeni sorular sordurup bunları havada bırakacağı devam filmi. devam filmi diyorum çünkü fragmanda önceki filmde gözleri kör olmuş neo abimizin vücudunu makinelerin ellerinde gördüğümüz bir sahne mevcut. en azından ben böyle umuyorum.
    bir çoklarının aksine ben fragmanı beğendim açıkçası, müzik filan cuk oturmuş. aslında ilk izlediğim de bu ne abi yaaa dedim. bu ne dedim arkadaş. isyan ettim hatta. kapattım hemen. allah belanızı versin dedim bela bile okudum. sonra sakinleşip arama motoruna matrix resurrections trailer with green filter yazdım. oh dedim yaa. oh bee matrix varmış haa dedim kendi kendime. neyse ki benim gibi düşünen bekleyen biri yapıştırmış yeşil filtreyi koymuş sağolsun. filmi de sinemalar açık olursa şayet önce sinemada izleyip sonra yeşil filtrelisini bulup tekrar izleyeceğim muhtemelen. tabi tekrar izlemeye değer bir matrix yapmayı başarabilmişlerse. fragman gayet güzel fakat bu filmin ve konunun iyi olacağı anlamına gelmiyor. umarım sıçıp batırmamışlardır diye iç geçiriyorum gerçekten. bu wachowski'lerden beklenir çünkü ayarsızlar. sense8'e sonradan final çekmişlerdi mesela onu bile tam bağlayamamışlardı bana göre. bir hayal kırıklığı olasılığı masanın bir köşesinde şimdilik duruyor ne yazık ki. fragman iyiydi diyerek şuanlık avutuyoruz kendimi. tabi iyi dedik güzel dedik elbette eleştirilecek önemli tarafları da var. mesela green filter. nerde abi o matrix havası. umarım bunu düzgün bir şekilde açıklarlar. yine de bana göre büyük bir hata. diğer bir konu da john wick abimiz. tamam keanu abimiz bebek yüzlü yaşlarını ardında bıraktı saçı sakalı kesince töbe estafrullah bişi oluyo ama ne bilim makyaj yap tarz değiştir filan. john wicki koyma oraya yani. bu kadar da değil bu işler yahu. hayret bişi ha. hmmm başka ne diyebiliriz fragmanla ilgili. hah stop frame. evet ok matrix'sin. başrolde john wick bile olsa matrix'sin sen tamam fakat bir fragmana bu kadar stop frame koyulur mu yav. kaç kareyle editlediniz abicim bu fragmanı. durdur izle durdur izle ne saklamışlar bulmaya çalış. bu kadarına gerek yoktu bence. tabi amacınız frame manyaklarına şu salisede adamın götünden kodlar çıktı gördünüz mü, tabi siz göremediniz dürzüler matrix bu dikkatli izleyeceksin dedirtmek için yaptınız biliyoruz da, az boku çıkmış sanki. neyse şimdilik söylenebilecekler bu kadar sanırım. film gelince bakacağız bi çaresine.
  4. 3
    www.youtube.com/...

    fragmanı şimdi izledim. morpheus'u yine Fishburne oynasın isterdim açıkcası. fragmana giriş şarkısı da güzel. umarım çıtır çerez bir macera filmi çekiyor/yapıyor gibi davranılmaz/davranılmamıştır. yoksa ''Eski matrix başkaydı be'' geyiği bir başlar bir daha bitmez vala.
  5. 2
    Çocuk filmi gibi olmuş aradını yapacağız işi sşkym
  6. 1
    (bkz: diriliş matrix)
    türkçesi böyle hahahahaasdhasd