kayıt

30 temmuz 2021 wizards Lakers takası

  1. 1
    şu şekildedir.


    Los Angeles Lakers - Russell Westbrook, 2024 2. tur hakkı, 2028 2. tur hakkı

    Washington Wizards - Kyle Kuzma, Kentavious Caldwell-Pope, Montrezl Harrell, 22. sıra hakkı
  2. 2
    benim tarafımdan baktığımız zaman, wizards'ın sadrazam taşağı yemişçesine bu kadar rahat davranmasından dolayı götlerinde patlayacağını düşündüğüm takas.
  3. 3
    Westbrook öyle bir oyuncu ki, ağır zayiat da verebilir sizi göklere de çıkartabilir. Harden'ın yaptığı gibi sadece kendisine verilen görevi sorunsuz yaparsa -ki yapar bu takım 2-3 şutörle net şampiyon olur.
  4. 4
    Hiç beğenmediğim, gördüğüm anda “yarrak gibi takas amına koyayım.” Dediğim takastır.
    Takasın parçalarına tek tek bakacak olursak;
    İlk parçamız 2017 draftı, 2. Round anasının amı sırasından seçilen kuzma.
    ortada kimse yokken(hani literally kimse. Caddebostan’dan her hafta farklı 5 çıkar lakers yerine, o zamanlar sırıtmaz) her maç 5 basket atması ile “bu çocukta iş olabilir aga” çıtasına kısa zamanda geldiğini benim a haber’den başka bir şey izlemeyen ananem bile biliyor. Ama aynı kadın, yılın 2021 olduğunu, bu herifin artık cacıka hıyar bile olmayacağını da biliyor.
    İkinci parça kafasına eserse üçlük atan kc fucking p. Şampiyon olan takım, tek haneli iqya sahip, kafasına eserse (ki o da 40 yılda bir denk gelirse) isabet bulan adamı kadrosuna alır mı? Aslında evet alır. Ama ya veteran olarak, ya da 12. Oyuncu haftalık kontrat falan vererek. Aslında vazgeçtim bunun iki seçeneği falan yok. Hem veteran hem de haftalık kontratla anca takımda barındırabilirsin böyle bir tipi. Ben şöyle diyeyim siz anlayın. Kendisi ilk 5 oyuncumuzdu. Şimdi bakmaya üşendim ama sabah akşam kendimi ulus meydanda pazarlasam yine de herifin 1 senelik kontratındaki maaşın 10’da birini kazanamayacağım bir maaşla oynuyordu. Ki şunu ekleyeyim götümü beğenirim. Götüm güzeldir.
    Neyse geldik 3. Assete.
    Los angeles’ın Akraba evliliği, evlat olsa sevilmez takımı clippers’ta gayet güzel işler yapmış, fakat mental gücü yerlerde, pozisyonuna göre kısa kalan, playofflarda heriflerin teknik ve üstüne zebellah gibi uzunlarına ezilen montrezl harrell.
    Geçen Seneki Bubble’da artık altına pislemeye başlayan nenesi hakkın rahmetine kavuştu diye herif bir depresyona girdi, giriş o giriş. Var gücü ile oynayıp boy dezavantajını yok eden, kan ter gözyaşı vücudunun her yerinden fışkıran harrell gitti, sahaya yatalak babaannesi geldi amına koyayım. Sanki kendisi nenesi ile yer değişti Allah katında.
    Neyse buraya kadar okuyan varsa kendi kendine sorabilir “eee heriflerde ne ana ne bacı bıraktın hala yarrak gibi takas diyorsun ne iş?” Diye. Geliyorum bekleyin.
    Şimdi de… mavi köşede!!!! götündeki kıllar kadayıf olmuş, çağın gerisindeki basketbol anlayışını, sadece viagra etkisindeyken gelen atletizmi ile birleştiren, Yaptığı her harekette Sakatlanmama ihtimali sakatlanma ihtimalinden daha düşük olan, prime döneminde yanında kevin durant varken şampiyonluk kazanamamış, beyin yerine kafatasında bir kavanoz havuç turşusu bulunan, number 00, russssseeeeeelllll westbroooook!!
    Bakın şimdi ilk 3 oyuncuya o kadar sövdüm saydım ama heriflerin değerli, veya pazarlanabilecek özellikleri de yok değildi. Kuzma belki sıçmayı bırakıp artık sıçramaya başlardı. Kcp bizim lebron ve saz arkadaşları’s takımınının tek şutörü idi. Bu harrell belki artık xanax falan alıp kendi kafasını oyuna verebilirdi. Amına koyayım bunlar yatağımda sıcaktan erirken bile 3 saniyede aklıma gelen şeyler. Gidip Allah’ın yaşlı ninja kaplumbağasına mı verdiniz bu herifleri?
    Herkes “şutör olsun da ne olursa olsun” diye piyasada herif alıp dururken sen gidip tek şutörünü veriyorsun. Lebron ile nasıl aynı sahayı paylaşabileceğini lsd kafası ile dahi hayal edemeyeceğim bir adamı takıma getiriyorsun. Bu takımın savunma yapacak kanadı nerde amına koyayım? Kel Kartal caruso’yu mu koyacaksınız Kanada. Schröder’in ismi şutöre benziyor diye 2 numara mı oynatacaksınız herifi? (Bakın ninja kaplumbağası ve shredder esprisi de geldi ama yapmadım onu da başkası düşünsün.)
    “Bonono yo 5 nomoro cok sokocoo” diye zırlayan tek kaşın yanına kimi 5 olarak vereceksiniz mesela?
    Kusura bakmayın beyler, lebron bile kimsenin sonsuza kadar 27 yaşında kalamadığını gösterdi bize.
    Artık buradan harlem’e gidersiniz veya lebron bandanayı başına bağlayıp yeni ve eski kankaları ile tiktok’a girer. Hadi sizlere kolay gelsin. Beeblebrox out.

    Ps: kıçımı sağlama almak için diyorum. Bana göre NBA ile ilgili kesin konuşan adam gerizekalıdır. NBA’de işlerin ne olacağı hiç belli olmaz. Gidip bu westbrook sezonu quadruple double ortalaması ile bile bitirebilir. Bu bugünkü düşüncelerimi zerre değiştirmez. Yani sizlere diyeceğim, yukarıda söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir.
    • Buddy hield + derozan veya lowry zorlaması daha kârlı olurdu gözümde ama kumar oynamak istediler demek ki. Ya batacaağklar ya çıkacaağklar
  5. 5
    ağır sakatlıklar olmaması halinde Lakers'ın normal sezonda estireceği takas diye yorumladım.

    hoş geldin batı 5. liği.
  6. 6
    westbrick sevmeme rağmen bu takası yapalım diyenin de onaylayanın da kafasını sikeyim demek istiyorum.

    ulan şu takıma bi tane şutör alsanız zaten şampiyon olurdu, inatla şutör almıyor adamlar.