kayıt

kitap okuyoruz kampanyası

  1. 1
    her gün 1 saat kitap okusak toplaşıp kitaplarımızı bitirdikten sonra da kitabın başlığını açıp kitapla ilgili düşüncelerimizi yazsak varsa başlığı eklemeler yapsak müthiş olmaz mı?? sözlük bir kültür merkezi olsa her kitap kurdu gelip elmadan bir ısırık alsa zaman geriye aksa...*
    bireysellik beni yoruyor artık şeytan diyor kütüphaneye git ama buradaki ufacık tefecik olduğu için rahatsız edici. ayrıca yatarak kitap okumayı da çok severim.. yine bir çıkmazdayım..
    aa hatta twitter sayfasında da yayınlarsınız kültür merkezi olduğumuzu gören foti çekinip gider turizme de açılmış oluruz. tabii hepsi bir espri ama yapılsa güzel olur. hatta radyo da boş her gün biri çıkıp bir saat kitap okusa -sesi güzel olsun tercihen- baya iyi olur ben dinlerim şahsen. sesi güzel kısmında ayağım tökezlediği için ben elendim.*
  2. 2
    31 esprisine gülen 2 moderatörü olan 1 sözlük için fazla iddialı kampanya. ayrıca en son kitabını 9 yasında okumuş şahsım için de zor..
    • sen şundan başlarsın. hocanı da mavibela yapalım. güzel güzel öğretir sana.
    • Hobi çikolata dağıtcak kurana geçince de aslanım benim..
    • hatim indirince çeyrek benden hadi iyisin.
  3. 3
    İlk ve ortaokulda okuma yarışmalarında çeşitli dereceler elde etmiş ve bununla ilintili olarak o dönemlerden itibaren özellikle İstanbul Anadolu yakasında "efsane prens" olarak anılan bir ıspartalı olarak gereksiz bulduğum kampanya.

    Varsa dedikodu, fitne getirin masaya, konuşalım. Bunlar işe yaramaz.
  4. 4
    boyle gaz verici bir seye ihtiyacIm oldugundan destekledigim kampanya lakin zor. daha once benzeri denendi olmadI.
    (bkz: kutup sözlük kitap kulübü)
  5. 5
    Fikir güzel ama bilgi girdilerinin haldır şaldır eksilendiği sözlükte işe yarar mı sanmam.
  6. 6
    ben okuduğum kitapların hemen hemen hepsine dair zaten girdi girmeye çalışıyorum. hem kendime not almış gibi oluyorum hem biri görür okumak isterse bile iyi bir şeydir diye düşünüyorum. her gün bir saat kitap okumak zor değil ama gerçekten bazen insan yapamıyor bunu. işin yorgunluğu vs. illa bi bahane oluyor. amma katkıda bulunmak isterim tabi ki.
  7. 7
    benim istediğim aynı kitabı okumamız değil öncelikle bunu açıklamak istiyorum çünkü benim mesela aldığım bir sürü kitap var ve çoğunu okumadım eminim aramızda olanlar da vardır -yani herhalde sanırsam ki ahhaha- o zaman saçma oluyor yani kitabım varken ben niye başkasının istediği kitabı okuyayım ki. herkesin uygun olduğu bir saat olsa ve beraber okuma yapsak onlayn okuma kursu gibi ama beleş.d isteyene iban da atarım sorun değil.* şaka şaka atmam.
    bir de aynı kitabı okumalarda şöyle bir sorun oluyor atıyorum bir hafta gibi bir süre veriliyor kişi zaten düzenli okuyamadığından gelmiş katılmış gruba napıyor son 2-3 güne bırakıyor ve genelde kitap bitmemiş oluyor. bu da istediğimiz bir şey değil.

    aranızda ne saçmalıyor bu okusun bi saat kitapta mı okuyamıyor yau diyenler olacaktır ama bazı şeyleri tek başına yapmak istemiyor insan. en çok vakit geçirdiğim platform burası olduğu için de buraya yazmak istedim. çoğu kişiyi tanımıyorum açıkcası ama bunun için tanımama da gerek olduğunu düşünmüyorum. bence 23:00 ile 24:00 kitap okumaya çok uygun bir saat.

    pişt okuyor muyuz kitap diye yorumlaşsak çoh hoş olmaz mı?*

    açıkcası ilk okulda 2 sene sınıf başkanlığı hariç hiç topluluk idare etme bir araya getirme işi falan yapmadım.*
    kendiliğinden akan bir kampanya olması hepimizin yararına olur.

    herkese uygunsa yarın 23.00'da burada buluşur muyuz? gelene çikolata ikram edeceğim. aman aman çiçekler böcekler kalpler falanlar filanlar.
  8. 8
    Garticten sonra kitabımı alıp destekleyeceğim kampanya. Benim çukulatımı mavi'ye verin sütünün içine katsın çukulatlı süt yapsın.
    • sen zaten çukulata olduğun için sana yok.. şeker komasına girmeni istemem..
    • Teşekkürler meleğim kiss
  9. 9
    gartic oyunundan sonra oyun ekibiyle toplaşıp kitap okuyacağız dağılmadan.* oyuna gelen kitabını da hazırlasın yanına. yani rica ediyorum yani..
  10. 10
    evet, bunu beceremiyoruz. kitap okumayı bireysellikten çıkaracak etkide bir kampanya olmuyor hiç.
    görme engellilere kitap seslendirme benzeri etkinlikler olurdu eskiden...
    bu işlere yatkın, gönüllü bir susak ön ayak olsa ne güzel olur.
  11. 11
    isterseniz discord grubu açıp size kitap okuyabilirim. Her gün biri okursa az az oo bir sürü kitap.
  12. 12
    Hikayemi kapıp geldiğim etkinlik. Orhan pamuk ben bir ağacım ile basliyorum.
    • Ağaç mağaç ayıp oluyor binnuriyemaskecan
    • Özr dlrm saksıgüllünuriye
  13. 13
    2011 yılında birkaç delikanlı giriştik buna. malatyalı bir arkadaş "ben sizin okuduğunuz kitapları hiç anlamıyorum ki." diye ağlayarak aramızda ayrıldı. o gün bugündür anlamadığı kitapların başlıklarını ekşi'de şükela modda aratıp entry araklıyor. deli gibi bir şey etti kendini. tamam be evladım en freudyen sensin.
    • Kim bu meraklandım..
  14. 14
    (bkz: zabit ve kumandan ile hasbihal) kitabıyla dahil olduğum etkinlik. garticten sonra hemen başladım hiç kaytarmadan.* diğer arkadaşlarıma da keyifli okumalar dilerim.
  15. 15
    (bkz: lan ödül falan bişey verin de okuyalım bari)

    bende huy bu beleşe herhangi bir işe dahil olamıyorum.